אשכרה כמה גרוע צריך להיות כדי שקאררגר ייצא מהסקאוזריות שלו ויגיד את האמת. עצוב לי לראות את רוברטסון ככה. הוא כנראה השחקן היחיד של ליברפול בהיסטוריה שהסריח ככה ולא קיללתי אותו. זה עצוב יותר ממעצבן. חובה גם בלם כי קוונסה לא רלוונטי וקונאטה פציע וגומז פצוע. לא יבוא כלום ואני רק מתפלל שארסנל תמשיך למעוד.
מה עם ג'ורל האטו מאייאקס שמדברים עליו אצלנו? https://www.thisisanfield.com/2025/...-liverpools-perfect-andy-robertson-successor/
הפערים בסגל מתחילים להיחשף לאט לאט אין עומק אמיתי בהתקפה. לא קייזה ובטח ובטח שלא נונייז מתאימים לרמה. וגוטה פצוע. אין עומק בקישור. הפער בין סובוסלאי לג׳ונס עצום. מאוד הורגש חסרונו. במיוחד מול האדישות ואיטיות המחשבה של ג׳ונס. בנוסף אנדו לא ברמה (למרות שאני חושב שהוא היה חייב לעלות אחרי ה2-1 יחד עם בראדלי) ואליוט עדיין לא בעניינים אחרי הפציעה. אין עומק בהגנה. קונאטה פציע, גומז פצוע, רוברטסון לא ברמה יותר, קוואנסה לא נספר, ארנולד מכר אותנו ולא מתאמץ. יש לנו 12 וחצי שחקני סגל שאפשר לסמוך עליהם: סאלח, דיאז, גאקפו, סובוסלאי, מקאליסטר, פארנברח, ואן דייק, קונאטה, אליסון כחלק מההרכב הראשון ובראדלי, גוטה, אליוט וג׳ונס מהספסל. אלא אם כן נראה חלוץ, קשר, מגן ימין ושחקן הגנה לשמאל* (מה שלא יקרה בשום צורה, לא שחקן אחד ובטח ובטח שלא ארבעה*). זה רק עניין של זמן עד שגם נתחיל לראות ירידה ביכולת בגלל שחיקה ועייפות שתוביל גם לאיבוד נקודות רציני יותר. * בתכלס צריך גם מגן שמאל וגם בלם מחליף. אבל גם שחקן הגנה שיכול לשחק גם וגם יכול להיות טוב. בקיצור, אליפות לא תיהיה העונה, לא משנה כמה אוהדים של קבוצות אחרות יגידו את זה ויבלבלו את המוח. לא יכול להגיד שזה מאכזב מאוד, כי הציפות מלחתחילה לא היו אליפות, רק חבל שיש לנו בעלים זונות ומנהל מקצועי לא כשיר שלא נותנים לנו לנצל את ההזדמנות. — העצבים על היום ישארו להרבה זמן, לא בגלל התוצאה, אלא אך ורק בגלל טרנט. לא מצליח להרגע מזריקת הזין המובהקת שלו היום, חצי לא מעוניין חצי שומר על עצמו מפציעות. גישה של אפס. בבירור הוא לא רוצה להיות פה, רק מחזק את העניין שריאל הגישו הצעה בגלל שהוא אישר להם שהוא מוכן לעבור כבר עכשיו. לא מעוניין שישאר פה, מחזיק אצבעות שיקבלו את ההצעה עליו כבר בינואר, ואם לא אז שבאמת יעזוב בחינם, העיקר שלא ימשיך כאן בשום אופן. הפרצוף שלי עדיין רטוב מהיריקה שהוא הביא לי לפרצוף.
נונו מנדש מסרב להאריך חוזה בפאריז ולפי הסוכן שלו הוא רוצה לעבור, לאנגליה. עכשיו הוא עדיין יהיה יקר אבל בקיץ עם שנה לסוף החוזה.....
לא יבוא כלום, צריך לקוות שארסנל תמשיך לקרטע. רוברטסון נותן מה שיש לו והוא באמת אגדה בגלל זה עצוב לראות. הוא גמור, זה כבר נראה כמו פאביניו בעונה האחרונה אצלנו. הוא נותן הופעות סולידיות יחסית, אבל גם בהופעות האלה הוא שווה ליריבות לפחות גול למשחק. אי אפשר להמשיך איתו.
תהיה אליפות. הפסיקו עם ההיסטריה. המצב בטבלה כמו לפני משחקי המחזור. אם ארסנל וליברפול היו מנצחות הייתם מרגישים טוב יותר אבל השורה התחתונה זה אותו הדבר, אלא אם מישהו עדיין פוחד מסיטי.
הייתה פה הופעה רעה שלנו אפילו לא מבחינת כדורגל אלא מבחינה מנטלית. אני חושב שראיתי את ואן דייק מתפוצץ ככה בעצבים אולי עוד פעם-פעמיים בקריירה, היה פה אירוע חריג של שחקן בית וסגן קפטן שנתן הופעה מזעזעת ברמה המנטלית במשחק ענק באמצע מירוץ אליפות, זה דבר שאי אפשר להתעלם ממנו. כלפי חוץ כולם ישדרו עסקים כרגיל אבל מאחורי הקלעים תהיה בטוח שסלוט, טרנט וכל שאר השחקנים מרגישים את זה גם כן. זה אתגר של דינמיקה קבוצתית עכשיו. מקווה שסלוט גאון בזה כמו שהוא בכדורגל. מבחינת הרוטציה אני מכוון לעלות עם צימיקאס ובראדלי בפורסט, יש פה 2 משחקים ברצף שתאורטית הייתי מעלה 11 מחליפים אבל אני מניח שלא רוצים הפסקה של 10 ימים מכדורגל להרכב. שיעשו מה שצריך כדי להביא את ההרכב של היום עם שניהם וסובוסלאי הכי כשירים שאפשר לליגה.
לא מסכים איתך שזה הופעה מזעזעת ברמה המנטלית. זה אתה יכול להגיד על שחקן שנחנק ברגע האמת ולא מגיע למשחקים גדולים. טרנט אתמול זה הופעה של זריקת זין עצום. התגובה של ואן דייק גם תוך כדי משחק וגם בראיון אומרות הכל. וירג׳יל זה מיסטר צ׳יל. נדיר לראות אותו יוצא ככה מהכלים ומדבר על עצלנות. הוא לא הגיב ככה לטעויות של שחקנים שהיו לצידו אף פעם. הוא כן הגיב ככה לזריקת זין של טרנט. (הדבר היחיד שעוד זכור לי שהוא מגיב ככה כלפיי שחקנים שלנו זה היה עם הנדרסון אחרי שגם הוא הפסיק לרוץ) בראדלי מבחינתי המגן הראשון ממחזור הליגה הבא, שטרנט יזדיין בגביעים המיותרים, גם ככה הוא שומר על הרגליים. אם אפשר להקשות עליו כמה שיותר אז עדיף. הוא שרוף לגמרי מבחינתי. פירס דרך אגב, יצא בכתב הגנה וקרא להופעה הביזיונית שלו אתמול, ״יום רע במשרד״ ושל ליברפול אסור לשחרר אותו בינואר. מקווה מאוד שזה עבודת שופרות בשביל לגרום לריאל להוסיף עוד כמה שקלים. גם ראיתי איזה משהו על זה שמוכנים למכור את נונייז ב50/60 מיליון פאונד. לא יודע אם זה אמין, בהצלחה למצוא פראיירית שתזרוק את זה עליו הסוכן של קייזה אומר היום בתקשורת שנאפולי לא במו״מ עם השחקן, שאנחנו לא מעוניינים להיפרד ממנו ושהוא מצפה להיות שותף בתקופה הקרובה. וחתם את זה במילים מה שאני יכול לאשר כרגע. נשמע מאוד מאוד מסתייג ולא חד משמעי. נחכה ונראה. אולי הוא מנסה לעורר מועדונים אחרים באיטליה
תראה אפשר לצפות ב90 דקות האלה וכל אחד ייצא עם סיבה אחרת, תביא 3 מומחי שפת גוף כל אחד מהם ייתן לך פרשנות קצת אחרת. כשאני אומר הופעה מזעזעת ברמה המנטלית זה יכול להיות בגלל זריקת זין ועצלנות ויכול להיות בגלל דברים אחרים, זה לא סותר, ההבדל הוא שאני לא חד משמעי לגבי המילה זריקת זין, מהסיבה שמה שאני ראיתי אתמול זה שחקן בהלם. אני חושב אגב שבמחצית הראשונה הוא אפילו לא היה כזה גרוע למעט אולי מהלך אחד שדאלוט שם פתח עליו מבערים וגם שם הוא בסוף recovered אם אני זוכר נכון. אולי אני קורא לתוך זה יותר מדי אבל אני לא חושב שזיהיתי אדישות אתמול מטרנט אלא פשוט שחקן שלא מעכל את הסיטואציה שהוא נמצא בה לרמות הכי עמוקות. אנחנו יכולים לשבת פה ולהגיד שלא אכפת לו יותר, שזהו הראש שלו במדריד וכו', אבל בסופו של יום יש פה ילד שגדל בליברפול מגיל 0, ליטרלי כל החיים שלו גר בעיר הזאת, אוהד שרוף של הקבוצה. מה אתה חושב שהוא לא רואה בדיוק את מה שאנחנו רואים בטוויטר אם לא יותר? שהוא לא מרגיש את העוינות הזאת כלפיו מתפתחת? שהוא לא יודע שאם הוא עוזב בחינם הוא שרוף? אפילו אואן וג'רארד גדלו בצ'סטר ו-וויסטון שזה פרברים של ליברפול. טרנט גדל מרחק יריקה מאנפילד. אני לא בא לקדם פה נראטיב של הוא קדוש מעונה אבל כשרצים להגיד שהבנאדם זורק זין על הסמל צריך גם להסתכל על התמונה הרחבה. ואת זה אומר מישהו שחושב שההופעה אתמול בהחלט צריכה לגרור תגובה חמורה מאוד מצד המועדון, כי גם עם כל הקונטקסט הזה שהוא רלוונטי מבחינת הניתוח/רצח האופי של טרנט - אנחנו פשוט לא יכולים לאפשר את החרא הזה באמצע מירוץ אליפות. לא משנה מה הסיבה. וכמובן שהכל הכל הכל הכל על FSG. הכל. אם הוא תחת חוזה ומחליט שהוא רוצה לעבור בקיץ לריאל אנחנו לא במצב הזה בינואר, זאת סאגה מגעילה שהייתה נמשכת קיץ שלם אבל הייתה נגמרת פחות או יותר שם. זה הם הביאו אותנו למצב מעורער כל כך.
תראה את הגול הראשון שוב, תראה איך הוא מגיב למסירות שהוא מאבד, תראי איך הוא מדדה למטה. וגם במחצית הראשונה היה להם לפחות 2/3 מצבים עוד, גם המצב של הויילנד מול אליסון. ואז מה עם הוא גדל מרחק יריקה מאנפילד וכל המשפחה שלו אוהדי ליברפול שרופים. אבל בסוף אתה רואה גם איך הוא מתבטא. הדיבור על לגאסי אישי ואיך יזכרו אותו, וכדור הזהב. וזה מצחיק כי לפני פחות משנה התראיין ל442 ואמר שלזכות בתארים בליברפול means more. אולי ריאל סובבו לו את הראש, אולי העזיבה של קלופ גרמה לו לחשוב שזה הזמן לעזוב. לא יודע מה קרה בקיץ הזה. אבל זה כבר לא אותו הילד שאתה זוכר. לא כרגע. האשמה על הבעלים מוצדקת, עד הקיץ זה באופן בלעדי עליהם כי זה משהו שהיה צריך להיפטר עוד בקיץ שעבר. אבל מהקיץ האחרון, גם לא יש אשמה לא קטנה מאיך שבחר להתנהל. אם היה מעוניין במעבר, הוא היה צריך להגיד את זה בקיץ, להגיד משהו לכל הפחות. העדפת להישאר ולעזוב בחינם בשביל לגרוף מענק חתימה יפה? זכותך. אבל המינימום זה שלפחות שתטרוף את הדשא. לא תשמור רגליים. במיוחד שאתה הפאקינג סגן קפטן. ופה זה גם החלק שלו גם. גם אם הוא סגור בריאל הוא יכל לשמור את זה בשושו ולא לתת לתקשורת הספרדית לעשות את הרעש בשבילו ואז לעשות יענו חגיגה של הכל דיבורים, ויום אחרי זה כבר ריאל מציעה הצעה רשמית כי הוא העביר להם שהוא מעוניין לעזוב עכשיו. הזמין בצדק את כל הרעש והעוינות של האוהדים כלפיו, אז עכשיו קשה לו להתמודד עם זה? מה הוא ציפה בדיוק? זה לא ה״למה״ הוא רוצה לעזוב זה ה״איך״ הוא בוחר לעזוב. הייתי מקבל את עניין ההלם שאתה מדבר עליו אם זה היה הפעם הראשונה שהוא מופיע ככה, אבל זה לא. לפני שבועיים הוא זרק לא פחות זין שהיינו בפיגור שחקן מדקה 15 מול פולהאם. תראה גם את הגול השני שספגנו שם אם אתה צריך להיזכר בהופעה הזאת. וגם אז זאת לא הייתה הפעם הראשונה העונה, ולא פעם ראשונה בקריירה.
דווקא בגלל שזאת לא פעם ראשונה בקריירה, מה שונה הפעם מהופעות אדישות אחרות שלו ב3/4 שנים האחרונות? למה הפעם כולנו פה אחד אומרים שהיה פה משהו חריג (או שאולי אני היחיד שחושב ככה)? אגב עוד מישהו שמדאיג אותי זה אליסון. מאז שחזר מהפציעה הוא נראה פחות טוב, אפילו משמעותית. המצב של דיאלו אמנם היה מצב טוב מאוד אבל אליסון בשיאו שם על זה יד במינימום.
הוא היה מזעזע במחצית הראשונה אבל המון חצאי מהלכים בסוף לא יצא מהם כלום כי זה היה דאלוט מולו. אם היה שם שחקן כדורגל נורמלי זה היה מתורגם למצבים ממשיים כמו שראינו דקות אחרי שגארנצ׳ו נכנס. הופעה מזעזעת, גם ברמה המנטלית וגם ברמת המחויבות(שזה אפילו יותר גרוע). שווה בהחלט ספסול, יחד עם זאת לא מסוגל לקבל את הלא רוצה לראות אותו יותר ו״האסור לו לקבל עוד דקה אחת״ שמאוד נפוץ עכשיו ברשת בקרב האוהדים שלכם. זה שחקן שגם נתן הופעות גדולות ויכול לנצח משחקים. אם הראש לא פה יותר אז הוא לא צריך לשחק, לא בטוח שזה המקרה, בטח אם יסגר החלון והוא עדיין יהיה פה.
'Making Man Utd feel at home!' - Liverpool ridiculed as leaking Anfield roof draws inevitable Old Trafford comparisons after thrilling draw played in freezing rain & sleet | Goal.com וולקאם טו דה קלאב
לגבי ארנולד אני קורא פה הרבה מלל, בעיני זאת הייתה הופעה חסרת תקדים. לא ראינו דבר כזה אף פעם. https://x.com/Xenceee/status/1876242774624023017 הבנאדם עלה למגרש בניסיון לדחוף מעבר לריאל, הוא רצה שנרצה אותו בחוץ. זה לא היה דומה להופעות קודמות שלו. זה היה ברמת מכירת משחק. במחצית אמרתי שצריך להוציא אותו, סלוט פישל ולא ראה שארנולד רוצה למכור את המשחק ועל זה הפסדנו 2 נקודות יקרות.