שמעתם? אנחנו מעוניינים בצימעס. Liverpool linked with 'exceptional' Stefanos Tzimas as £21m transfer claim emerges - Liverpool Echo רציני. משמעותי.
מצטער שאני מביא את הטרלול הזה לפה. אבל אני חייב סאם מגוויר, (בעבר הרחוק מאוד היה מקושר) אותו אחד שטען שאנחנו מעוניינים בחלוץ היווני, עכשיו טוען שהמועדון דחה הצעה של 70 מיליון על נונייז. ושהמועדון רוצה 85 מיליון, ומי שאחראי על המו״מ זה אדווארדס שחושב שאנחנו יכולים להשיג את המחיר המבוקש. עכשיו זה חרטא בפיתה כן? אבל רק למקרה ולא, איזה מטורלל צריך להיות בשביל לדחות הצעה כזאת, לא משנה ינואר לא ינואר, הוא לא תורם ומעמדו בקבוצה יורד. לדחות הצעה שמוציאה אותנו כמעט איבן סטיבן במקרה הזה. זה טירוף לא נורמלי. *לא חושב שזה תעלול PR בשביל כאילו להראות שאין בעיה של כסף, ואנחנו לא מחתימים כי אנחנו לא רוצים. כי אם זה היה תעלול כזה, היו משתמשים באחד הכתבלבים
לא הגיוני מכל הבחינות. קודם כל, לא חושב שקיים מועדון שיהיה מוכן לשים עליו סכום כזה. דבר שני, מאמין שהייתם שמחים למכור גם בחצי/שלושת רבעי מהסכום שלכאורה הוצע.
אם אנחנו סירבנו לדבר כזה מבלי שדארווין עצמו אמר שהוא לא מוכן לעזוב לשם (אפשרי בעיניי) - טירוף מוחלט. שחקן שרק הולך אחורה בתרומה שלו = הערך שלו רק יירד. כמו כן זה כמובן כסף שבקלות יכול לשמש אותנו ל-2 עמדות דחופות יותר. אני לגמרי מוכן לחיות עם דיאז/ג'וטה/דאנס בשביל מגן שמאלי + בלם/קשר אחורי חדשים.
לפי אותה שמועה, הוא סיכם שם כבר תמורת 400 אלף בשבוע. גם אם זה יקרה, לא חושב שנראה פה חיזוק בקיץ לעמדות שציינת. גג איזה כותרת על הארכת חוזה ששווה עשרות מיליונים
מה שזה לא יהיה, במציאות של FSG זה כסף שאנחנו זקוקים לו כמו אוויר לנשימה. בין אם לחוזים או לשחקנים חדשים, המעמד והיכולת של נונייז בסגל כרגע לא שווים לנו אפילו 30 מיליון פאונד... כל תוספת משמעותית.
שלי? אני בספק. נדיר מאוד. בד"כ אני מעדיף להשאיר שחקן בסגל כי אני בפרנויה על פציעות שיבואו בהמשך וכו'. פה מדובר בשחקן שעושה נזק כשהוא על המגרש. כל דקה שלו יכולה ללכת לאליוט/דאנס/דואק ויהיה לנו טוב יותר. או יודעים מה? המועדון הזה מסוגל גם לרכוש שחקנים? אפשר גם להביא שחקן במקומו! אני יודע שקשה מאוד, כל עניין ההעברות, יש תשלומים שצריך לפרוס וסוכנים שרוצים חלק בעסקה, זה בעיה. אני שומע שזובימנדי בסוף השתכנע יא אללה, ארטטה ידע לשווק את המעבר יותר טוב מאיתנו אה?
קונצ'סקי, פאולסן, קיריאקוס, יובאנוביץ', קאריוס, מצלצל מוכר? זה רק בשליפה ובלי כאלה שפעם נתנו משחק טוב מתוך 100.
לא יודע לאן אתה חותר האמת. נונייז יכול ללכת, לא אכפת לי מי מגיע. נדיר מאוד שזה קורה. כשהלכו השמות שרשמת עניין אותי מי המחליף. קאריוס לא שחקן כדורגל, עשו עלינו סיבוב. שום דבר בשחקן הזה לא מרמז לך שהוא באמת שוער. הוא לא הודף כמו שוער, הוא לא משחק כמו שוער. כשיש 5 מ' פאונד תקציב לך תדע על איזה סוכן אתה נופל ואיזה שטיק מכרו לך. מהבכורה שלו הבנתי שהוא לא שחקן כדורגל, אבל הסקאוזרים התלהבו כי הוא מסר מסירה מדוייקת לקישור. מי שממש איחר עוד דיבר על זעזוע מוח בגמר וההשלכות המנטליות של מה שקרה שם, הם אלה שהפילו לו את הקריירה - ברור. נונייז אחד הגרועים אבל אני לפחות אתן לו מחמאה שהוא כן שחקן כדורגל. קאריוס זה משהו מיוחד מאוד.