מה אתם מתרגשים... שחקן של מזמוזים וחוסר תכלס מעריץ את המלך של המזמוזים וחוסר תכלס. אם כבר זה טוב, סלאח מסוג השחקנים שמתודלק על ידי הייטרים. ייתן צמד במשחק הקרוב (נקווה שינוח מול ליל כמובן). @Ori8 בחיי אלה רמות שנאה ששמורות לטרוריסטים כמו לוברן. מה ג'ונס עשה לך אין לי מושג. אחלה שחקן סגל שנותן 200% כל פעם שדורך על הדשא.
לדעתי עם בעלים נורמלים ג'ונס כבר לא היה בליברפול מזמן. ו @oranfu , אי אפשר להגיד שהקבוצה טובה אז היא מסדרת מספרים לסלאח אבל לא להגיד שהקבוצה טובה אז ג'ונס ייראה טוב יותר ממה שהוא באמת. או שהכל נכון או שכלום לא נכון. נותן 200% לא משכנע אותי, זאת הציפיה המינימלית שלי מהשחקנים המוגבלים שמקבלים דקות. רק לכוכבי העל יש תירוץ לא לתת 200% פה ושם וגם אצלם זה לא מתקבל יפה בד"כ. אם ג'ונס לא ייתן 200%, הוא באמת יגיע לסנדרלנד. לפני שיקפצו עלי עם "אי אפשר שכל הסגל יהיה מורכב משחקני על". ברור. ג'ונס במקסימום שווה מחליף 2-3 לקישור. הוא כרגע מחליף 1 אם לא הרכב, זה מעבר ליכולות שלו.
אם הוא לא בליברפול הוא כנראה בצ׳לסי, סיטי או ארסנל. אין סיבה שלא. שחקן רוטציה טוב מאוד, אנגלי, יכול לכסות כמה עמדות, בעיטה טובה, מסוגל לכבוש מה-8. והוא עדיין לא המוצר המוגמר. פעם בחצי שנה אורי יתפס לאיזה רצף משחקים פחות טוב שלו כדי להזכיר לנו שזה בעצם שחקן כדורגל שברח מהמנהרות של רוצ׳דייל. כשהוא טוב אורי נכנס למחילה הקבועה שלו. והוא יהיה טוב.
הוא בחיים לא בסיטי או ארסנל. אלה מועדונים תחרותיים שרוצים אליפויות. הוא בליברפול בגלל שליברפול קמצנית, בינוניות שורדת בצורה הזאת. ג'ונס לא נראה לי שונה בכלום מכשהיה בן 19-20. אותו שחקן. שחקן סביר. מסוגל לכבוש - וואו. על זה יעידו ה2 שערים שלו בעונה אני מניח. איטי במחשבה, איטי בתנועה. הוא טכני ואלגנטי עם הכדור. מעבר לזה הוא פרווה. אי אפשר לשחוט את וואיינאלדום ולהלל את ג'ונס ויש פה כאלה כמוך שעושים את זה. הוא לא עושה שום דבר יותר טוב מוואיינאלדום שנשחט פה על ידי כולם.
הוא בול וויינאלדום, לדעתי כבר לפני שנתיים דיברנו על זה. אין לי בעיה עם וויינאלדום כשחקן סגל. באנקר בהרכב זה משהו אחר. כרגע ג'ונס במיקום גבוה מדי ברוטציה, גם מסכים. לשמחתנו עד כה מעט מאוד פציעות בקישור אחרת היינו מרגישים את זה. אבל אני לא חושב שזה שחקן שבכלל לא שווה סגל בקבוצת טופ, צריך גם שחקנים כאלה בסגל.
ז׳ורז׳יניו, קובאצ׳יץ׳ ומרינו במועדונים התחרותיים האלה. אין שום סיבה שאם ג׳ונס יושב על המדף כשחקן אנגלי הוא לא נוחת שם. אני גם מוכן להתערב איתך על זה. ווינלאדום לא היה נוגע בכדור משחק שלם, המשחק היה עובר לידו. ג׳ונס מקדם את המשחק, מסוגל לתת כדורים חכמים קדימה או לתוך הרחבה, לאיים על השער מרחוק, להצטרף להתקפה בגל שני. הוא לא עושה שום דבר ברמה הכי גבוהה אבל הוא עושה הרבה דברים טוב. בכייף לוקח אותו גם אלינו אבל לצערי זה לא יקרה. ביג דיל, יש לו טעם רע בrole models וספר מזעזע. תפסיק להיות הייטר מעפן.
רק אצלך יש טמטומים כמו הייטר ופוזיציות...מה אכפת לי בכלל מפוזיציה? אני מעלה את נונייז בהרכב מחר אחרי ששחטתי אותו בצורה הכי קיצונית פה בפורום. רק אצלך כשאומרים לך ששחקן X לא מספיק טוב אתה נותן דוגמאות של נפילות במועדונים אחרים ואומר אם הם שם אז...וואטאבוטיזם קבוע. בכייף אתה לוקח אותו יופי. נשלח לך אותו ואת נונייז, ככה תחזרו לטופ, בדוק.
הלוואי, איפה חותמים? עם שני אלה נאבקת על אליפות עד מרץ בשנה שעברה ואתה תקח אליפות העונה. צריך דמויות כאלה שראו וחוו הכל בrebuild. אגב, מה הבעיה עם המספרים שלו? שחקן רוטציה שמשחק 8 שנותן שער או בישול כל 177 דק׳ שזה ככה בקטנה רק הרבה יותר טוב למשל מהשער או בישול שנותן ה-8 הנוסף שלכם, מאק אליסטר(כל 357 דקות). ברור שאני אענה לך על שחקנים מהקבוצות האלה. אתה כותב לי שמה יש להם להסתכל עליו? אז אני פותח את הסגלים לראות מה מחכה לי שם ואני מוצא שלל של שחקנים הרבה יותר מעפנים ומוגבלים ממנו(שגם לא נותנים להם משבצת של אנגלי).
אני רשמתי כבר, ואני מכיר אותו יותר טוב ממך. ראיתי כל דקה שלו בבוגרים כל הקריירה שלו. הוא לא מספיק טוב עבורנו. הוא פה כי FSG זה הבעלים הכי גרועים בליגה. אפסים גדולים ממנו שורדים ושרדו בגללם. הוא שחקן סביר, אני לא נותן לו מעבר לזה. שווה מחליף 2-3 לקישור. כרגע הוא סף הרכב/מחליף 1. זה מוגזם. זה בגלל FSG. אני לא יודע מה הסטטיסטיקות בכלל, אני לא צריך סטטיסטיקות. אני מסתכל על XG לפעמים, כל היתר אין לי מושג מה המספרים כי אני רואה את המשחקים ומספיק לי מבחן העין. כדורגל זה משחק הכי פשוט שיש בעולם, כל קוף יכול להבין אותו. זה לא משחק יותר מורכב לאנשים יותר חכמים כמו כדורסל או פוטבול. זה משחק מטומטם ואין צורך בסטטיסטיקות פה. השחקנים שציינת הם אחת הסיבות שאנחנו מקום 1. אם לאחרות יש נקודת תורפה, אני לא רוצה להעתיק את ההיגיון הזה וליצור נקודת תורפה משלי. ואני מעדיף את קובאצ'יץ' עליו אגב, הוא יותר טוב ממנו.
אתה כל כך לא מכיר אותו אם אתה באמת חושב שממכם הוא יעבור לאיזה קבוצת תחתית גנרית. אבל סבבה, נבדוק איך הקריירה שלו ממשיכה מכאן. הרי הוא יסיים חוזה עוד שנתיים, בגיל 25 ולא תזרקו לו את הכסף שמגיע לו והוא יצטרך לעזוב/להמכר. נבדוק את זה אז. הסטט׳ שלו מצוינת למספר 8, ברמה שאין באמת אף 8 מחליף בליגה שמדגדג מספרים כאלה. אבל למה שתדע את זה? אתה רואה כל דקה שלו בבוגרים וחשבת שהוא נותן רק 2 שערים בעונה. בסדר, אתה מעדיף את קובאצ׳יץ׳. תזהר שהנרי לא ישמע, הוא עוד עלול להביא לך אותו בגיל 500, אתם אוהבים את זה.
אני אמרתי שהוא יעבור לקבוצת תחתית גנרית? אמרתי שהוא צריך להיות 2-3 מהספסל אצלנו. צריך רכש בשביל לשים אותו במקום ההיררכי הנכון. אצלנו זה לא יקרה. לאן הוא יעבור מליברפול? לא יודע. לא לסיטי וארסנל. זה מה שאמרתי. לא אמרתי לתחתית, זה המצאה שלך. הסטטיסטיקה לא מעניינת אותי בכדורגל קופים, הסברתי לך כבר. וזה שאני מעדיף קובאציץ לא אומר שאני רוצה שנביא את קובאציץ. אני מעדיף כל מגן שמאלי בליגה על רוברטסון ואת רוב החלוצים על נונייז, אז אני רוצה להביא את כולם? אני רוצה להביא רק שחקנים טובים ומעלה.
אג׳נדה כותב לי מי שכתב כאן עמודים שלמים על שנאתו התהומית לכלכך הרבה שחקנים שעשו דברים שג׳ונס לא מסוגל לעשות גם אם הוא משחק עם עצמו בפיפא. ויינאלדום זה ג׳ונס? תומר, זו ההגזמה הכי פרועה שלך ואתה לא אחד שמגזים. אפשר לא להחזיק מווינאלדום וורלד קלאס אבל הוא עשה בליברפול חתיכת קריירה ונתן בה רגעים אדירים. גולים מכריעים מול סיטי, הצמד העצום נגד בארסה ובאמת שיש עוד לא מעט. במה הוא דומה לאנטי כדורגל האנגלי הזה? היכולת של ווינאלדום לשמור על הכדור תחת לחץ, הפעולות ההגנתיות שלו, העזרה שלו למגינים, לבלמים.. לא סתם היה אחד הפייבוריטים של קלופ ב-11 במשך כל-כך הרבה זמן. קיי אתה טוען שאני נתפס לג׳ונס בפעם ב כשיש לו רצף רע? חחחחחחחחחחחחחח לבנאדם מעולם לא היה רצף טוב עד לשני משחקים חיוביים העונה אחריהם הוא חזר להראות כמו שחקן של מילוול. הוא בדיחה. הוא לא קשור לרמה הזו, אין בו כלום. הוא הדבר הכי גנרי שיכול להיות בליגה הזאת. אפשר לספור על יד אחת את כמות המשחקים הטובים שהיו לו בחיים. זה לבד should rest my case
ברור שהקבוצה עוזרת גם לו להיראות טוב, איפה טענתי אחרת? חוץ מנונייז שאני כותב עליו שהוא פח ואני מת שיעיפו אותו מהמועדון, לגבי איזה עוד שחקן אני מבטא שנאה? יש לי ביקורת, לא שנאה. גם אם לא מחזיקים מג'ונס, בטח ובטח שאי אפשר שהוא לא יודע להחזיק כדור תחת לחץ. הוא אחד הטובים בליגה בהיבט הזה, בקלות. אם לא היה אצלנו אני לא יודע אם היה בסגל של קבוצת טופ אחרת. מניח שיותר בכיוון של וילה\ניוקאסל (למרות שאני לא רואה במה מרינו או הקשרים על הספסל של צ'לסי עדיפים עליו) אבל אני חושב שכאופציה 2\3 מהספסל הוא בהחלט מספיק טוב עבורנו. אני חושב שהוא מוכשר מספיק בשביל להציע לנו הרבה יותר ויש לי ביקורת על זה שהוא לא משדרג את עצמו, אבל הוא כן שחקן שתורם לנו.