ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. Esomech Member

דאנס לסנדרלנד, גורדון לפורטסמות׳ ומקונל ״איז לייק א ניו סיינינג״ כי סלוט התרשם ממנו ורוצה שישאר.

מקווה מאוד שניקח את האליפות, ואני פסימי לגביי זה עדיין. כי בקיץ אנחנו הולכים לעבור קיצוץ רציני בסגל שלא יבייש ״ריבילד״ שלא יבייש קבוצה מספורט אמריקאי.
    השלושה שמסיימים חוזה + אליסון + 2 שחקני התקפה נוספים (אחד מבין גוטה/נונייז/דיאז ישאר) + רוברטסון/צימיקאס + אנדו + מורטון + קלהר + כל הצעירים שמפוזרים בהשאלות. (ועוד צריך לראות מה הסטטוס של גומז שרצה לעזוב בקיץ ושל קוואנסה ואליוט שלא נספרים ולא סומכים עליהם יהיה)
    מאמין שנראה בגג בלם + מגן שמאל + קשר + חלוץ/כנף ימין. ואולי כמה פרוספקטים צעירים. ונשאר עם סגל אולטרה קצר וצעיר.
    (בגג בגג בתסריט הורוד ואן דייק יאריך ואליסון ישאר לעונת פרידה שבסופה יעזוב בחינם)
    בראדלי ימלא את המקום של טרנט, זה אין לי ספק. לא חושב שיביאו לו מישהו רציני על הראש. למרות שיש לגביו ספקות לכמה יכול להיות טוב. וקייזה יקח את המקום של סאלח עם יבחרו ללכת על חלוץ.

אז תחזיקו אצבעות שנצליח ללכת עד הסוף ושלא נקרוס. כי אחרי קיץ כמו שמצפה לנו אנחנו לא ניהיה באזור איום רציני על התואר בשנתיים הקרובות לפחות.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת בדיוק הנקודה איתנו שאחרים לא יבינו.
    אורן כבר כתב את זה.
    איתנו כשאתה במאבק אליפות אתה כל כך לחוץ כי אתה לא יודע מתי הפעם הבאה שתהיה במאבק.
    בקלות בקלות בקלות אנחנו נכנסים בקיץ ל10-20 שנים שקטות.
    אחרים לא יבינו, אין טעם.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  3. oranfu Member

כן, כתבתי את זה הרבה פעמים.
    אנחנו יודעים שכל התמודדות שלנו היא בסכנה להיות האחרונה במשך עשור בקלות, אבל לזה צריך להוסיף עכשיו מצב סגל בעייתי מאוד מאוד שיהפוך את ההישארות שלנו כתחרותיים בעתיד הקרוב כמאוד מוטלת בספק.
    המצב של הסגל שלנו מבחינת חוזים רע מאוד מאוד וזה ברור שסלוט לא מחזיק מרוב השחקנים שהם לא באנקר בהרכב.
    כשצריך להחליף את סלאח, ואן-דייק וטרנט (מבלי להכניס עליהם כסף) אני חד משמעית רואה מכירה גם של אליוט בקיץ.
    תוסיפו לזה שנתיים לסיום חוזה של ג'וטה (שכל הזמן פצוע) ודיאז (שמשחק בעיקר בגלל שעוד פחות מחזיקים מנונייז) ואני דיי משוכנע שנחפש למכור את שניהם (וברור שנחפש למכור את נונייז).

מניח שנמכור גם את צימיקאס ולרוברטסון ניתן לסיים חוזה ולעזוב בוסמן עוד שנתיים (בטח לסלטיק).

סביר שגם גומז יעזוב. הוא ככל הנראה רוצה לחזור לחיות בלונדון, אפשר לעשות עליו כסף טוב ואני לא חושב שאנחנו נסרב ל-30 מיליון על שחקן מחליף.

אני מניח שגם קייזה יעזוב אם נוכל לעשות עליו רווח כי זה לא נראה שסלוט עף עליו.

בראדלי יהיה המגן הימני ואולי יביאו מישהו בפרופיל נמוך שיתחרה איתו על העמדה.

קשה מאוד לדעת מה יקרה, בעיקר בגלל מצב החוזים אבל אם אני צריך להמר עכשיו:
    אליסון וקלהר יימכרו, ממארדשווילי יהיה השוער ראשון ואני מניח שיארוס או מישהו מהנוער שוער שני.
    טרנט יעזוב, בראדלי מגן ימני ויביאו מגן ימני זול להתחרות איתו.
    צימיקאס יימכר (אם אני לא טועה גם הוא שנתיים לסיום חוזה), רוברטסון יישאר לשנה אחרונה לפני שעוזב בחינם ויהיה בעיקר גיבוי. יגיע מגן שמאלי.
    עדיין מקווה מאוד מאוד שוירג'יל יישאר, ביחד עם קונאטה הם יהיו הבלמים. שאר הבלמים בסגל תלוי כמה כסף נקבל על גומז (או שנשכנע אותו להישאר) כי אני לא רואה את קוואנסה נשאר על הספסל בעונה הבאה (או יימכר או יותר סביר ייצא בהשאלה).
    בלי הפתעות מחורבנות כמו ריאל שמחליטים שהם חמים על גרבנבראח אני מניח שכל שלישיית הקישור תישאר ביחד עם ג'ונס. אליוט יימכר ויגיע קשר אמצע נוסף.
    לכו תדעו מה יהיה עם סלאח. קייזה יימכר וגם דואק והכסף שנקבל עליהם יילך לקיצוני חדש\קשר התקפי.
    הכסף שנקבל על דיאז, ג'וטה ונונייז ייצא על המגן השמאלי והחלוץ שנביא.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  4. Esomech Member

אם כל ההערכה לסלוט על העבודה עד עכשיו, אני חושב שאם קלופ היה על הקווים היינו הרבה יותר אופטימיים. הייתה לו את הaura שלו שידעה לסחוף ולתת ביטחון.
    תמיד ידענו גם שלא משנה איך הסגל יתחלף כל עוד יש לנו אותו הכל יהיה טוב.
    סלוט יצטרך להוכיח שהוא כזה גם.

העובדה שאנחנו הולכים לאבד את השלד המוביל שלנו בקיץ, זה שלקח עם הקבוצה תארים. ואנחנו הולכים להיות במקום שונה לגמרי בפתיחת העונה הבאה.

זה שהסגל כבר עייף יותר ושחוק יותר עם רענון מינימלי. אז אנחנו יודעים ומכירים את נקודות התורפה שעלו לנו בהצלחות בעבר.

העובדה שכבר הפסדנו אליפות ב2018/19 על פחות מסנטימטר. האליפות שהפסדנו ב21/22 על שטויות, ההתרסקות בעונה שעברה אחרי החזרה מפגרת הנבחרות של מרץ.

הכל מוסיף ללחץ ולהיסטריה, במיוחד שזה מרגיש שהקבוצה והשחקנים on their own עם אפס גיבוי מההנהלה וציפיות ואמביציה שונה לגמרי.

אני חושב שאם היינו יודעים שיש גיבוי, ושיש אמביציה ורצון להתחזק, ושאם אנחנו אולי הולכים לאבד שחקנים, אנחנו עדיין הולכים לנסות ולהתחזק בלי פשרות. העונה הזאת הייתה מרגישה כמו יריית פתיחה אדירה לתקופה של סלוט. ולא תחושה של ״ריקוד אחרון״. שבלי קשר לאם היינו זוכים או לא היינו יכולים לשאוב המון אופטימיות מהכדורגל שאנחנו מציגים, מהשיפור שסלוט עורר בחלק מהשחקנים, מהטקטיקה, מניהול המשחק. אבל במקום זאת יש הרגשה של עכשיו או לעולם לא כי אנחנו הולכים לירות לעצמנו ברגל.

5. oranfu Member

דאנס חתם על חוזה חדש לפני שיצא בהשאלה לסנדרלנד.

Liverpool-Forever, Scouser Tommy ו-Esomech אוהבים את זה.
  6. הקופ בישראל Member

*תרגמתי את הכתבה מהטיימס.

מדוע ליברפול סומכת על ריצ'רד יוז, האיש שהחתים את סלוט ואיראולה

המנהל הספורטיבי שבנה את הקבוצה בבורנמות' ושיחק תפקיד מרכזי בהבאת המאמן החדש לאנפילד מעדיף עסקאות חכמות ופיתוח שחקנים על פני החתמות ראוותניות.

המפגש ששינה את התמונה...

באביב האחרון, בביתו העתיק והמיוחד שבמרכז זוולה, ארנה סלוט נפגש עם ריצ'רד יוז. שנה קודם לכן, דניאל לוי ניסה לשכנע את סלוט לעזוב את פיינורד, אך ללא הצלחה.

עמית לעבודה מאמין שיוז "צריך לקבל תואר אבירות" על מה שקרה לאחר מכן. זו הייתה המשימה המשמעותית הראשונה שלו כמנהל הספורטיבי של ליברפול, והוא עמד בה בהצלחה. שני קשרים לשעבר, רב-לשוניים, אנליטיים ובעלי רקע מעמד ביניים, מצאו שפה משותפת – במיוחד סביב אהבתם לכדורגל.

"מהרגע הראשון היה לי קשר מצוין עם ריצ'רד, וזה אחד הגורמים שהפכו את ההצטרפות שלי לליברפול לכל כך נכונה," אמר סלוט.
    כשהעלה את השאלה "למה אני?", יוז הציג בפניו תיק בן 60 עמודים שהכינו בליברפול עליו. כשהתייחס סלוט לכך שאחד מכישוריו הבולטים הוא שיפור שחקנים, יוז הראה לו קטע מלא בנתונים ועדויות שתמכו בכך. סלוט התרשם עמוקות.

העין החדה של יוז מהמינוי של איראולה ועד ליברפול...

יוז היה אחראי למינוי נוסף שנה קודם לכן. כמנהל הטכני של בורנמות', הוא המליץ לבעלים ביל פולי להחליף את גארי אוניל באנדי איראולה. אוניל היה חברו, אך מבחינה מקצועית איראולה היה בשל יותר.

להנחית שניים מהמאמנים הכי מבוקשים בפרמיירליג ברצף? זה סימן למקצועיות. התוצאות של ליברפול ומצב הסגל שבנה בבורנמות' רק מחזקים את התחושה שיוז הוא בורג משמעותי.

ועדיין, חלק מאוהדי ליברפול ברשתות החברתיות כינו אותו "חסר תועלת" בטענה שאינו מבצע מספיק העברות. מבחינתם, זה לא משנה כמה ליברפול מצליחה, איפה הרכישות הגדולות?

מייקל אדוארדס, מנכ"ל הכדורגל של FSG, אינו שותף לביקורת. אדוארדס, שנחשב למנהל הספורטיבי הטוב בתולדות הפרמיירליג, סבור שהבאת יוז הייתה החלטה מבריקה. אם יוז עדיין היה בבורנמות', קבוצות גדולות היו נאבקות עליו.

יוז, ליברפול ושוק ההעברות...

הקשרים של יוז ואדוארדס החלו בפורטסמות' לפני 20 שנה, כשאדוארדס היה אנליסט ביצועים ויוז קפטן הקבוצה. מאוחר יותר, יוז הפך למנהל הטכני של בורנמות' ובמהלך השנים התמודד מול ליברפול בשוק ההעברות – לעיתים בהצלחה.

יוז היה הראשון לזהות את לויד קלי לפני ליברפול, כמעט החתים את סאדיו מאנה כשהיה בסאות'המפטון, והמליץ לאדוארדס לרכוש את וירג'יל ואן דייק כבר כשהיה בסלטיק. הוא גם היה מהתומכים הראשונים של רוברטו דה זרבי, הרבה לפני שקיבל את הצ'אנס בברייטון.

ביקורת בעקבות עסקאות שהתפספסו...

הביקורת כלפי יוז גברה אחרי שליברפול ניסתה להחתים את מרטין זובימנדי מסוסיאדד אך חזרה בידיים ריקות. גם לאחר מכן, כשסירבו לרכוש שחקן מחליף, האוהדים לא היו מרוצים.

יוז האמין שלליברפול כבר יש את הקשר המתאים ביותר עבור שיטת המשחק של סלוט, ריאן חראפנברך. בתחילה סלוט לא היה בטוח, אך לאחר מספר שבועות הכיר בכך שחראפנברך הפך לאחד מהקשרים האחוריים הטובים באירופה, במיוחד בהיעדרו של רודרי ממנצ'סטר סיטי.
    "זה ברור שאחד מהכוחות של ארנה הוא שיפור שחקנים, אז למה למנוע ממנו את זה על ידי החתמות מיותרות?" אמר מקור במועדון.

עסקאות חכמות במקום בזבוזים...

פדריקו קייזה הכישרון האיטלקי הבולט בדורו, נרכש ב10 מיליון פאונד בלבד אחרי תקופה עם פציעות. ליברפול תכננה שיחזור לכושר עד ינואר ובמשחק מול פ.ס.וו הוא כבר השלים 90 דקות מלאות.

גיורגי מאמארדשווילי נחשב לשוער הצעיר הטוב בעולם, הוחתם ב25 מיליון פאונד מולנסיה, ונשאר שם בהשאלה לעונה נוספת. הוא גם פתרון לעתיד כאשר אליסון (כיום בן 32) יתקרב לסיום חוזהו.

לנהל מעבר, לא רק רכישות...

במרכז האימונים של ליברפול בקירקבי, שם משרדו של יוז בקומה הראשונה צמוד לזה של סלוט, הוא ארגן מחדש מחלקות וריענן את הצוות המקצועי, תוך מינויו של דיוויד וודפיין לעוזר המנהל הספורטיבי וגיוסם של מארק ברצ'יל וקרייג מקי כסקאוטים בכירים. שניהם סייעו לו בהרכבת סגל בורנמות' שהכיל כישרונות מבוקשים על ידי מועדונים גדולים, כמו אנטואן סמניו ומילוש קרקז.

תפקידו של מנהל ספורטיבי הוא לא רק להביא שחקנים, אלא גם למכור אותם. יוז הצליח למכור את סֶפּ וַן דֵן בֵּרג ופאביו קרבאליו תמורת 47 מיליון יורו, הישג בסגנון אדוארדס.

אם יתבקש לתאר את עצמו, אדוארדס אולי יאמר, עם חיוך, "חסר רחמים". מי שמכיר אותו יודע שחברות היא הסיבה האחרונה שבגללה הוא מקבל החלטות עסקיות. זו לא הייתה הסיבה למינויו של יוז. אך הקשר הקרוב ביניהם עשוי לסייע להנהלת ליברפול ולמחלקת הכדורגל להתמודד, כחזית מאוחדת, עם המצב המורכב סביב מוחמד סלאח, וירג'יל ואן דייק וטרנט אלכסנדר-ארנולד. העובדה ששלושתם סיימו את העונה שעברה עם חוזה שנשאר בו רק 12 חודשים אינה באשמת יוז ואדוארדס – או כפי שתיאר זאת מקור בכיר, זה כמו "לקבל כריך מחורבן".

ליברפול רוצה שהשלושה יישארו, ויוז מוביל את המשא ומתן כדי לנסות לגרום לכך לקרות, אך השחקנים עצמם צריכים לרצות להישאר. אלכסנדר-ארנולד שוקל הצעה מריאל מדריד, והפעם הראשונה שבה סלאח הבהיר בפומבי שהוא רוצה להמשיך בליברפול הייתה רק לאחר ניצחון הקבוצה באולד טראפורד, בריאיון טלוויזיוני בספטמבר.

בליברפול, מועדון ללא מימון של מדינות או אוליגרכים, יודעים ש"אין אפשרות להוציא את אותו כסף פעמיים", ולכן, למרות שסלאח הוא שחקן מוערך, אף אחד לא יקבל חוזה שעלול לסכן את היציבות הפיננסית של המועדון. דוגמה מובהקת לכך היא הבלגן שאליו נקלעה ארסנל לאחר שהעניקה חוזי עתק למזוט אוזיל ופייר אמריק אובאמיינג.

ליברפול לא צופה שתבצע החתמות משמעותיות לפני סגירת חלון ההעברות רק משהו בלתי צפוי לחלוטין עשוי לשנות זאת. המועדון מאמין בסגל הקיים, באיכותו ובעומקו, ואין היגיון בשינויים גדולים לפני שהעתיד של השלושה יובהר.

עם זאת, העבודה לטווח הארוך כוללת תכנון מחליפים לכל עמדה, ואם אחד מהשלושה יעזוב, כבר קיימת רשימה של מועמדים להחליפו. אך הגישה היא שהדרך הטובה ביותר לשמור על הכוכבים היא ליצור עבורם תנאים כדורגלניים שיגרמו להם לרצות להישאר והצעד הראשון לכך הוא מינוי המאמן הנכון.

האיש שהביא את סלוט לליברפול עוד ניצב בפני אתגרים רבים, אבל "חסר תועלת?" – מעשיו עד כה לא מרמזים על כך.

https://www.thetimes.com/sport/foot...ned-slot-and-iraola-79wm0ps38?t=1738397771167

Scouser Tommy, Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  7. oranfu Member

יכול להיות שהוא מנהל מקצועי אדיר, בלי ציניות.
    כשרואים את העבודה שעשה בבורנמות' זה נראה מבטיח.
    גם כשרואים כמה כסף קיבל על שחקנים שמכרנו בקיץ זה נראה טוב.
    אבל מה זה משנה? זה ברור לכל מי שלא תוקע את הראש באדמה שהוא מוגבל לחלוטין מבחינה כלכלית בליברפול. נותנים תקציב של קבוצה שחולמת על אמצע טבלה ומצפים להתמודד על תארים.
    וכל הסקאוזרים שמבקרים אותו ברשתות רוקדים לפי החליל של FSG, כרגיל.
    אפשר להבין גם מהכתבה הזאת (שהיא פחות או יותר כתב הגנה עליו) איפה הבעיה ה- "מועדון ללא מימון של מדינות או אוליגרכים".
    תמיד הכל מסתכם בזין שהבעלים האלה שמים על האוהדים. תמיד תמיד תמיד תמיד.

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/25
  8. k_700 Member

לכן תשאל השאלה למה הוא היה צריך את זה?
    היה מחכה קצת יונייטד, צ׳לסי או סיטי היו דופקות על הדלת.
    למה הגיע אליכם?
    חוץ מלהיות ״חתום״ על כל מיני נסיונות כושלים להאריך חוזים מה יוצא לו מזה?

9. oranfu Member

כנראה ש-FSG הם קצת כמו ביבי - בני אלף זונות, חלאות המין האנושי שהם אשפה מוחלטת בעבודה שלהם אבל יודעים לשקר ולמכור מה שצריך למי שהם רוצים שיהיה עלה התאנה שלהם ויסיט מהם את האשמה\אש.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזו עזות מצח גם לקרוא לחוזים "מצב מורכב" בכתבה בחיי ועוד להעלות תהיות על הרצון שלהם להישאר. זה גזלייטינג פר אקסלנס במקרה של ואן דייק וסלאח בוודאות ואולי במידה מסוימת גם עם טרנט, לא שולל שהשאיפה המקורית שלו הייתה להישאר אבל ההצעות היו כל כך מאוחרות ומביכות שהוא התחיל לפזול החוצה.

לסלוט יש חתיכת עבודה בלתי אפשרית בעונה הבאה, זה להתחיל מ0 ובוודאות עם לא מספיק רכש בקיץ לפצות על העזיבות. יוז יצטרך לבחור בפינצטה שחקנים בתקציב מוגבל וכל אחד מה3-4 (במקסימום של המקסימום) שיגיעו יצטרכו להיות פגיעה בול בשביל שניפול רק קצת ברמה ולא בצניחה חופשית.

בינתיים אפשר רק לקוות שואן דייק וסלאח יצליחו להמשיך להישאר סופר מקצועיים וחדים כמו שהם כל העונה למרות כל הבולשיט הזה.

11. oranfu Member

כן, אני לא אתפלא אם הם לא צפו את זה שסלאח וואן-דייק ייצאו בפומבי ויבהירו שהם רוצים להישאר במועדון, שוב ושוב ושוב.
    היה להם הרבה יותר נח אם הם היו שומרים על עמימות כמו טרנט, אבל ברגע שהם יצאו לפומבי ככה זה קשה מאוד לצייר אותם כגורם הבעייתי במו"מ (כמו שהם עושים בהצלחה אדירה לטרנט).
    ועדיין, הימים עוברים וכמו שזה נראה אין שום התקדמות.
    וכמובן שרוב האוהדים (עד כמה שאני רואה) לחלוטין מאשימים את יוז בזה.
    אף אחד מהם לא מעלה בדעתו שצריך להיות המנהל המקצועי הכי גרוע בעולם, בפער (טוב נו אולי פחות מה-GM של דאלאס), בשביל לא להחתים את 2 הכוכבים הכי גדולים שלך על חוזה חדש כשהם מצהירים פומבית שהם מתים להישאר.
    אגב, וזה לא שהם הכוכבים הכי גדולים רק מבחינת מעמד תקשורתי אלא מדובר בקפטן ובשני השחקנים שמשחקים הכי הרבה דקות בקבוצה, ממש 2 עמודי הטווח המקצועיים שלנו.
    אז גם אם יוז לא להיט, כל עוד הוא מסוגל לקשור לעצמו שרוכים לבד ניתן היה לצפות שהם יחתמו כבר על החוזים האלה.
    אלא אם פשוט קבעו לו תקציב מסוים לחוזים והוא לא מצליח לשכנע את שניהם לוותר על כל כך הרבה כסף בשביל להישאר.
    באמת שאני לא מסוגל להעלות על דעתי אף תסריט סביר אחר.

Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  12. Esomech Member

ספין חדש על החוזים שתופס תאוצה ברשתות.
    סאלח ו ואן דייק כבר הגיעו להסכמות וחתמו על החוזים שלהם. אבל זה לא פורסם כדי לא להפעיל לחץ על טרנט ולגרום לו לחיכוך גדול יותר מול האוהדים.

נתקלתי בשמועה הזאת כבר לפני שבועיים רק בלי השמות, והיא נגזרת של משהו שפואלר אמר שלדעתו יש סיטואציה ש2/3 כבר סגרו וכדי לא להפעיל לחץ על השלישי זה לא פורסם עדיין.

בעיניי זה יותר קליקבייט זול מאשר ספין מתכונן של ההנהלה. בגלל העמוד הדי לא רלוונטי שזה יצא ממנו.
    אבל זה עובד להם.
    וגם אם זה ספין מתוכנן, זה לא יפיל אותי מהכסא. יותר מזה, אני אמחא להם כפיים על היצרתיות וזה שהם לא מפסיקים לחדש ולהתעלות על עצמם כל פעם מחדש.

13. k_700 Member

כן רובי פאולר זה האדם להקשיב לו בכל הקשור למידע על חידוש חוזים.
    יש שמועה, תביא מקור.
    אין מקור, זה שווה ערך לשמועה שמנצ׳סטר יונייטד עוד דקה מגישה הצעה של אוסקר גלוך.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי זה הגיוני שיש משהו בשושו.
    אני לא חושב שסלאח וואן דייק היו מחכים עד פברואר בלי חוזה מליברפול, הם היו סוגרים כבר במועדון אחר.
    למועדון אחר, אם היו סגורים אצלו, יש אינטרס להדליף סגירה כזאת, זה שיחוק וכבוד למועדון המחתים.
    לכן, אני מקבל את הרושם ששניהם חתומים וכדי להסתיר את זה שארנולד רוצה לשלשל עלינו ושלא יתעסקו בזה עכשיו באמצע מאבק אליפות, הכל נשמר בשקט.

אבל אולי לא, לכו תדעו עם FSG ותמיד תניחו את הגרוע ביותר.

Esomech ו-Walkon אוהבים את זה.
  15. oranfu Member

לא שאני מאמין לזה, אבל מה הבעיה להקשיב לפאולר בכל הנוגע לליברפול?
    זה לא איזה מישהו מהרחוב, זה מישהו שמחובר למועדון, קרוב למועדון פיזית, אליל מוחלט של האוהדים.
    הוא גם לא אמר שזה המצב אלא שהוא לא יתפלא אם זה המצב והוא אמר מפורשות שהוא לא שמע כלום בנוגע לחוזים.

נגיד ושניהם באמת חתומים, למה להגיד "אין כל חדש, אין התקדמות" במקום להגיד "יש מו"מ"?
    הרי האמירות שלהם לא באמת מרגיעות את המצב.

יתרה מכך, זה ברור לחלוטין שיש בעיה עם טרנט, גם אם השניים האחרים חתמו כבר אני לא חושב שזה כל כך יחמיר את התפיסה לגבי טרנט.
    הרי הם כל הזמן אומרים שרוצים להישאר וטרנט מסרב לדבר בכלל בזמן שהתקשורת של מדריד לא מפסיקה לתדרך שהוא שחקן שלהם.
    נראה לי שיש הבנה בקרב האוהדים שטרנט עוזב, אם השניים האחרים חותמים זה רק יוריד לחץ מיוז.
    אפשר גם להניח שזה יעזור במו"מ עם עוד שחקנים, קונאטה למשל.

Esomech ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.