למה לפני? אם אנפילד יהיה ריק זה כמו 4000 אליפויות. איך זה לא ברור שהבעלים האלה צריכים להיות מגורשים? מה יגרום לזה להיות ברור? כל איבוד נקודות ב5 שנים האחרונות אני מסתכל ישר על FSG דבר ראשון. מה לעשות? מה זה המוד הזה שאתה מתאר? נראנו זבל היום. נשענים באופן מוחלט על סלאח. למה שוולבס יבואו להידרס? אנחנו לא ננצח גם בראשון.
בשיא הרצינות, לדחוף את שחקני ההתקפה האלה החוצה מהמועדון בכח בקיץ. אמרתי שריו לא מוכן אבל זה לא משנה, אין שום תועלת בדיאז ונונייז. מרגיש כאילו קיבלנו 10-0 בחיי. זרקו את העונה לפח. השחקנים האלה ייכנסו למוד של "אנחנו נגד העולם"? השחקנים שמפסידים כל מאבק פיזי (אם בכלל נכנסים אליו)? גם ניוקאסל, גם פלימות', גם היום. כל פעם שמשחקים איתנו פיזית אנחנו מתכווצים. השחקנים שלא מתאבדים על כדורי גובה? שלא מנסים בכלל למנוע הגבהות לרחבה? השחקנים האלה? סלאח היחיד שנלחם בשביל אליפות בקבוצה הזאת, כל השאר מסתכלים מהצד. אני מבקר אותו המון, אבל מנטאלית איפה הוא ואיפה השאר. למועדון הזה לא מגיע לנצח. לראות את רוברטסון מסריח, פשוט מטנף את הדשא כל משחק ועדיין לא להביא מגן שמאלי זה ביזיון מטורף. להתעקש לא לעשות רכש למרות שיש לך 2 חלוצים (בערך) שביחד אין להם דו-ספרתי של שערים כשאנחנו בפברואר זה ביזיון מטורף. זה מועדון שמגיע לו משהו חוץ מחרא?
היום נראת זבל ולפני שבוע פירקת את טוטנהאם וכמה ימים לפני זה ניצחת משחק חוץ קשה. זה הרבה יותר מנטלי מיכולת. או שמתעלים את העצבים למוטיבציה. או שנותנים להם לעלות לך לראש. גם עוזר המאמן הורחק דרך אגב
הייתי קונה תיקו לפני המשחק. מרוצה. אופטימי למרות הכל. האליפות בדרך. 7 הפרש והפרש שערים. זה לא אמור להיות קל ונוח
היית קונה תיקו עם אברטון? אתה מכוון למקום 4 או 1? אני יודע שFSG מתים שנסיים 2 כי אז זה חוסך להם את הבונוסים, אולי לזה אתה מתכוון שאנחנו בעצם מרוצים מתיקו מול אברטון.
פירקנו את טוטנהאם, קבוצה שכמעט מילולית מפורקת לגמרי. מה עם פלימות'? מה עם פסו? מה עם יונייטד? הקבוצה בתקופה לא טובה וסלאח (וקצת גאקפו) היחידים שמסוגלים לתת משהו. זאת בעיה גדולה מאוד כשאין לקבוצה על מי להסתכל כשלא הולך. טרנט היה כזה אבל הוא כבר לא איתנו ואני חושב שהקישור שלנו מאוד אוברייטד (למעט גראבנבראח אבל הוא לא נותן יותר מדי מבחינה התקפית).
כי הרגע הביזיוני והמוגזם היה המכירה של השופט בדקה ה95,6,7. והוא שדד לך את המשחק. גם שנה שעברה שיחקת שם חרא והפסדת, גם לפני שנתיים. וגם ב2019. וגם ב2020 יצאת עם תיקו אפס. כולם יודעים כמה זה משחק קשה וכמה הם באים לשבור רגליים. אם זה היה נגמר בזמן החוקי 2-2 הייתי אומר ניחא תתעסק ביכולת ותנסה לנתח אותה. זה ממש לא הסיטואציה עכשיו. זה לא המשחק מול יונייטד או ניוקאסל או פולהאם שירית לעצמך ברגל. פה עוד הגעת, הפכת פיגור עם יכולת חרא. ונשדדת. ומתי? בשנייה האחרונה ומעבר אליה. פליימות ופסוו זה לא רציני. שתיהם היו עם מחליפים גמורים, ואת שתי המשחקים האלה היית מוכן לזרוק לפח. אז שתיהן טובות מטוטנהאם? ומברנאפורד ומבורנמות בחוץ? שלפני שבוע כולם שיקשקו מהמשחק הזה.
ברור שהכל זה בראש ובראשונה FSG. נתחיל מזה שאנדי מסריח את הדשא כבר חצי שנה, היום הגעתי למצב שאני צועק על הטלוויזיה עליו בוייבים של לוברן. המצב שלו חמור מאוד. הוא לא טוב עם הכדור, הוא לא טוב ב1 על 1, והכי גרוע הוא מאבד עשתונות ליטרלי כל משחק. מאחד השחקנים הכי חכמים, שהכי יודעים מתי לשחק באגרסיביות ומתי להיכנס לתאקל ומתי לא, הפך לשחקן שהוא liability מוחלט. זה ברור לכל מי שיש לו זוג עיניים. אם צימיקאס לא משחק, מה זה אומר? שסלוט לא מחזיק ממנו. בעולם נורמטיבי שלא היה רכש בקיץ אתה מביא מגן שמאלי באופן בהול. הלאה, עמדת החלוץ. העמדה היחידה שיש בה סוג של רוטציה אמיתית והיא לא בגלל עודף אפשרויות. דיאז משחק false 9, מה זה אומר על נונייז? מה זה אומר על ג'וטה שנפצע כל יומיים? אם זה היה תלוי בסלוט הוא מחתים גם חלוץ בחלון הזה. וכמובן, עניין החוזים. אף אחד לא ימכור לי שאין לזה השפעה מנטלית על השחקנים. גם אם ואן דייק וסלאח מצליחים להתעלות על זה, זה מייצר תחושות של חוסר וודאות בשאר הסגל. לקריסה היום יש הדים גרועים מאוד. חבל שג'ונס הכניס אותנו למריבה הזאת. חבל שסלוט החליט לאבד עשתונות ולהגיד למייקל אוליבר שאמא שלו זונה. זה לא התפקיד שלו. זה מרגיש כאילו כל המערכת קרסה בבת אחת. זה לא בהכרח אומר שנפסיד ביום ראשון, או שבהכרח נפסיד את האליפות, אבל אם לא ניקח העונה זה בוודאי יהיה הרגע לחזור אליו. גרוע מאוד. בצד של עשירית הכוס המלאה, אני עדיין מעריך שארסנל גם תאבד עוד נקודות בהמשך. אבל מבחינת מומנטום זה לגמרי בצד שלהם עכשיו וזה משימה שלנו להחזיר אותו אלינו.
לוח המשחקים שלנו הרבה יותר קשה וכל הלחץ עלינו. וולבס יהיה קשה באווירה הנוכחית אבל וילה וסיטי בחוץ? הפסדים ודאיים כרגע. אחר כך ניוקאסל, הקבוצה שגרמה לנו להיראות הכי גרוע העונה מבחינתי. זה גם לא מפתיע כי הם מאוד פיזיית ואנחנו רכיכות. הרגשה של חצי אובדן התואר היום, ממש. לא יודע אם היה נבדל, אני התרשמתי בשידור שלא היה. כן היה פאול על קונאטה אבל ברור שלא ישרקו לטובתנו, השיפוט היום היה מאוד מאוד ברור כבר מהרגע הראשון.
בחיי שלא הבנתי בכלל מה אני רואה פה אבל זה ממש לא היה נראה נבדל בלייב. מה שבטוח זה שהיו צריכים להיות 2 אדומים לאברטון בשלבים מוקדמים במשחק.
זה לא רק ההחלטות הגדולות (זה שגיי לא קיבל צהוב שני...) אלא כל הקטנות. על כל נפילה שלהם לדשא הוא שרק אוטומטית, מצד שני הם בועטים בסלאח, סובוסלאי וגאקפו שוב ושוב וכלום. עם כל הדרמה שכחתי שגם הגול הראשון בא מכדור חופשי על צלילה כל כך ברורה וכשהם מוציאים כדור בזמן שהוא בכלל מעביר הרצאה לואן-דייק אז ההגנה לא מוכנה.
בסופו של יום אם אתה רוצה להיות אלוף ואתה לא יונייטד של פרגוסון או סיטי של השחיתות והג'ובים לשופטים - אתה צריך להילחם ולהתגבר עם נסיבות לא הוגנות. זה חלק מהג'וב. הרי הכל היה ידוע מראש. כולנו ראינו את הפרצוף של אוליבר וידענו איך המשחק הולך להיראות. צריך להיות חכמים במקרים כאלה ולא לשחק לידיים שלו. ליפול ולהכריח אותו להוציא כרטיס לגיי. נדמה לי שגם סובוסלאי (?) לא עשה מספיק מטעמים מהפקקים של דוקורה. הפנדל הברור אגב שמיקולנקו עשה על סובוסלאי זה גם שערוריית ואר מטורפת, כמה פנדלים כאלה ראינו מאז שיש ואר? בעולם של ואר זה 300% פנדל. אחרי זה, ידענו שהגודיסון הולך להתעורר לפעם בשנה שלו, ידענו שיהיה קהל עוין ולא עשינו עבודה מנטלית טובה מספיק כדי לעמוד בלחץ הזה. ולבסוף, שזה כנראה הכי חשוב, ידענו ב ד י ו ק איך המויס הכלב המושתן הזה הולך לשחק. כבר 25 שנה הבנאדם מאמן אותו דבר, 4-4-2 צפוף מאוד, לעיתים רחוקות 4-5-1 עם איזה פלאייני/סוצ'ק/בניין 100 קומות אחר מתחת לחלוץ, משתדלים שהכדור יהיה כמה שפחות על הדשא, משאירים עליך קצת פקקים או קצת מרפקים ברגעים נכונים. הרי ידענו שהם הולכים לבנות על נייחים, ידענו שינסו לערער אותנו מנטלית, הכל היה ברור ועדיין הם הצליחו בהכל. זה נקודה (או 2) לרעת סלוט שעד כה נהנה מעונה חסרת משברים. עכשיו נראה אם ואיך הוא מרים אותנו מהחרא הזה. זה מה שמבדיל מאמנים ענקיים מהברנדן רוג'רסים למיניהם.