ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

בקיצור, אנחנו שוב נישאר בלי כלום ונצעק ל-FSG בקיץ: "עסקה עכשיו!"

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

צריך עסקה עכשיו, לא בקיץ.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Cup of Tea Liverpool, UK

בשביל זה אתה תצטרך להרוג 40,000 עובדי התאחדות תמימים (שלא זוממים נגד ליברפול) ואז אולי יפתחו לך את החלון במיוחד.

4. k_700 Member

5. oranfu Member

אחרי שעברו כמה שעות ונרגענו קצת, זה עדיין בוקר מאכזב מאוד כשאין שום ידיעות על זה שאוליבר מת.

ראיתי שוב תקציר של אתמול. מרתיח זאת לא מילה, מדהים מאיזה עבירות חריפות הוא התעלם כשהם עשו ומצד שני שרק על פאקינג כל צלילה שלהם.
    לא יודע אם היה נבדל, אני בשידור לא ראיתי נבדל וגם את התמונות שמעלים לרשת אני לא מצליח להבין. אבל משהו אחד שכן שמתי לב זה שאת הקו של ואן-דייק הם העבירו כמעט מכף היד שלו ואת השחקן של אברטון מהכתף. fine margins וזה.
    אבל פאול על קונאטה ועוד איך היה שם. השחקן של אברטון לא מסתכל ולא קופץ לכדור אלא פשוט דוחף את קונאטה מאחורה עם 2 ידיים כשקונאטה באוויר. אפילו בליגה האנגלית זה פאול.

עדיין לא קיבלנו הסבר גם למה סלוט הורחק.
    בוידאו זה נראה כאילו הוא ניגש ללחוץ לאוליבר את היד, אוליבר ממשיך ללכת ואז מסתובב ונותן לו אדום.
    קודם כל זה שהשרמוטה הזה אפילו לא נעצר ללחוץ את היד לסלוט אלא ממשיך ללכת זה כבר מראה את הגישה שלו.
    אבל איזה קטע שלא מזמן היה משחק של סיטי ופפ בסיום בא ללחוץ לאוליבר את היד שעומד ומקבל חתיכת נזיפה מפפ. אדום כמובן שלא היה שם.

הוא בן זונה מושחת, הוא זיין לנו את הצורה בעונה שעברה עם ההחלטה הפושעת שלו לא לשרוק פנדל כשדוקו פאקינג תקע את הפקקים שלו בחזה של מקאליסטר בדקה 97.
    ניצחון שם ואנחנו במקום הראשון, 10 מחזורים לסיום עם פער של 4 נקודות על סיטי.
    לא מבטיח כלום, כמובן, אבל זה היה רגע משמעותי מאוד שהשאיר את סיטי חזק בעניינים.
    מחזור אחר כך הם עשו תיקו בחוץ נגד ארסנל, אם הוא לא היה מושחת בן זונה אנחנו בפער של 6 נקודות מהם, 9 מחזורים לסיום.
    אולי היינו קורסים בכל מקרה, אי אפשר לדעת. אבל זה היה רגע סופר משמעותי במאבק.

מקצועית היינו פח אבל באמת זה לא אומר שאנחנו צריכים לשחק גם נגד השופטים.
    אני בכלל לא מדבר על החלטות גבוליות כמו למשל הספק נבדל בגול אתמול אלא על דברים כמו הפאקינג בעיטה שהם דפקו בסלאח על סף הרחבה מול העיניים שלו בתוספת הזמן. איזה תירוץ בעולם יכול להיות לשופט שלא לשרוק שם אלא אם הוא רוצה להשפיע על תוצאת המשחק?

6. די קאניו אגדה Member

אין לפרנסנאל שחקני התקפה.
    פרנסנאל תשלשל בדיוק כמוכם.
    אם תהיה לה הזדמנות לעקוף אותכם - היא תשלשל גם.
    אל תשכחו שפרנסנאל זו לא prime סטוקפורט שיטי.
    היא לא מסוגלת לייצר

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

@oranfu
    לא הגיוני שסיימנו את המשחק ו99% מההודעות שלך זה על השופט.
    אתה מתעלם מזה ששיחקת כמו אפס נגד קבוצה גרועה.

@די קאניו אגדה
    מי אמר שישלשלו? ינצחו את לסטר בשבת? מה זה יעשה למוח של ליברפול בראשון? הופך גם משחק נגד וולבס באנפילד לסופר טריקי.

8. oranfu Member

לא הגיוני ששופט אונס אותך, שוב, במאבק אליפות ואתה מתעלם מזה.

מקצועית אני אומר את דעתי פה כל הזמן, מקבל על זה גם לא מעט ביקורת בגלל דעות לא פופולאריות.
    הסיפור אתמול הוא לא היכולת הגרועה שלנו מבחינתי. זאת דאגה אחרת.
    אתמול היה פשע ספורטיבי, אתה יכול להתעלם מזה ומעדיף לבוא בטענות רק לטרנט, אני לא יכול להתעלם מזה.

לדבר על שלשולים של ארסנל בזמן שאנחנו שוב ושוב לא מנצלים את ההזדמנויות שלנו להגדיל את הפער וזורקים לפח משחקים בתוספות זמן זאת בדיחה.
    אני רואה את הסקאוזרים המטומטמים כולם מלאי ביטחון כי ארסנל ישלשלו, רגע אחרי שהקבוצה שלהם שילשלה ביג טיים.
    אין אוהדים יותר מטומטמים מהם.
    אנחנו נעלה לשחק נגד וולבס כשהפער בטבלה הוא 4 נקודות. אם לא ננצח סיימנו את הסיפור.
    אחר כך יש לנו 3 משחקים הכי קשים שאפשר להעלות על הדעת בליגה.
    בזמן הזה לארסנל יש 2 משחקים בהזמנה (ועוד משחק קשה).
    תרחיש סביר שהם מעלינו בטבלה אחרי המשחק שלנו נגד ניוקאסל.

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/25
  9. Cup of Tea Liverpool, UK

זה entertainment. כמו שה-WWE מכור, אז גם זה.

10. די קאניו אגדה Member

Liverpool-Forever
    יש שיפוט עוין כנגד המחוז המובטל,אורן צודק וזה דבר ידוע.
    כמה פעמים השופטים זיינו אותך ועזרו לשיטי ב2019 וב2022? הפסדת על זה 2 אליפות ותהיה בטוח שאני האחרון שיגיד משהו לטובת המועדון השני שאתה אוהד.

דבר שני ישלשלו כי אין להם את הווינריות של שיטי,אין להם התקפה (תגיד תודה שיש לך את גאקפו והגופה של סלאח).
    סאקה שעדיין פצוע זה לא מספיק לבד.
    ומה עוד אין להם ? את השופטים בכיס.
    שחכת שאותו אוליבר זיין להם 3 נקודות גם?

11. Ori8 Member

איזה כיף שחזרנו לדיבורי השלשולים.

שמע, היה כיף לקחת אליפות ב-80 הפרש במרץ, אבל הקונספט הזה של להתחרות בליגה קשה על אליפות קשה להשגה מול קבוצות טובות וקשות קיים וזה בסדר. ככה ליגה קשה אמורה להיות ולהראות.

לדבר כאילו אתה משחק במגרש ריק ושלשלת פה ושלשלת שם אפשרות להגדיל את הפער.. בעיני זה באמת לא רציני.

לא מנצחים 38 מחזורים ברציפות, מה לעשות? מה אפשר לעשות? לא מתייחס לאתמול שזיינו אותנו בתחת גם מקצועית וגם כאב לב גדול, אבל זה לא ייתכן שכל משחק שאתה לא מנצח כולם חוזרים לשלשל.

כל הזמן זה לא פחות מטומטם מאלו שאתה שורף רק כי הם מנסים להיות יותר אופטימים ממך.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שהשופטים נגדנו בניגוד אליכם.
    אני חושב שהשופטים טועים כל הזמן לכל כיוון.
    המשחק מהיר מאוד והם לא עומדים בקצב, לדעתי צריך 2 שופטים במשחקים, אולי אפילו 3-4.
    במשחק כל כך מהיר השופט צריך גם להיות עם סיבולת גבוהה וגם להחליט הכל מדויק. זה לא ריאלי.
    אני הייתי מגדיל כמה שיותר סמכויות לשיפוט הטכנולוגיה, שיוכלו להתערב בכל נקודת זמן בכל החלטה והכל ייעשה מהיר לאוזן של השופט.

אני מתעסק בקבוצה, הקבוצה הייתה גרועה אתמול. זה שהמאמן הולך ומקבל כרטיס אדום מעלה בי ספק שהוא מבין מי חירבן לנו את המשחק אתמול - זה הוא והשחקנים קודם כל, לפני אוליבר.
    זה שג'ונס הולך ודוחף שחקן כדי שהקהל יעוף עליו והוא יקבל עוד הארכות חוזה - זה גם לא מרשים אותי. עכשיו כל הסקאוזרים מאוננים עליו.
    זה מועדון פתאטי שמתעסק בזבל.
    עכשיו השחקן מושעה כשצריך אותו, מה זה נתן לי הבולשיט הזה?

גם את סלוט אנחנו צריכים ובמקום זה הוא יישב ביציע למשחקים קריטיים.
    השניים האלה לא מסוגלים לשמור על קור הרוח שלהם, הם לא שונים מכותבים מטומטמים בASOCCER וזה מביך.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  13. oranfu Member

מי שמדבר על שלשולים של ארסנל צריך להסתכל במראה, זה מה שאמרתי.

גומז ככל הנראה סיים את העונה.
    החמיר את הפציעה שהיתה לו.
    בספרינט הראשון שלו הוא נפצע והחמיר את הבעיה שהיתה לו קודם.
    ככה זה כשאין לך בכלל סגל ואתה נאלץ לסכן בריאות של שחקנים כי אין אופציות לרוטציה.

Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  14. Esomech Member

זה שהשחקנים שיחקו חרא והתוכנית משחק הייתה חרא לא משנה את העובדה שאפילו לא יכלת לבנות מומנטום כמו שצריך ולבנות משהו כשהרבה חטיפות כדור נקיות שלך שיכולות להוביל להתקפות מעבר נגדעות על עברות שלא היו. ומצד שני שאתה כן תוקף וכן מנסה להוביל כדור אבל עלייך פאולים שלא נשרקים. ואז אתה גם חשוף וגם איבדת מצב נייח (וזה לא משנה שהניצול מצבים נייחים שלך מזעזע)

כמו שיש מומנטום במאבק אליפות יש מומנטום גם במשחק עצמו ואי אפשר לבנות אותו שאתה כל פעם נעצר ככה.
    ושוב ניהול המשחק היה רע מתחילתו ועד סופו. אבל אי אפשר להתעלם מהפקטור של השיפוט כי הוא מאוד השפיע על התפתחות המשחק.

וסבבה סלוט הורחק, ועוד צריך להבין מה היה שם. אם הוא אמר משהו או רק על לחיצת היד. וזה לא שקלופ לא הורחק גם או שלא הגיב בצורה כזאת גם רק שלא היה מורחק רק בגלל המוניטין שלו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסגנון של קלופ הוא רגשי, הבנאדם במשך 9 שנים לא נרגע לרגע, כל הזמן צעקות, כל הזמן אמוציות, זה האיש. לכן כשהוא התפוצץ על שופטים זה לא היה משהו חריג ואולי גם לא אובדן עשתונות כי זה הסגנון של הבנאדם. זה השתקף גם בכדורגל שלנו שהיה מבוסס הרבה על התלהבות ואנרגיות.

סלוט כל העונה היה מאוד קר רוח, מאוד composed, כך גם הכדורגל של הקבוצה. ב99% מהמשחקים לא הרגיש שאנחנו בלחץ מכלום, הכל לפי התוכנית וזה מה שעבד. אתמול היה חריגה גדולה מהסטנדרט בהרבה מובנים אבל בראש ובראשונה מנטלית. נפלנו כקבוצה לכל המלכודות האפשריות של אברטון ואוליבר, ואז הדובדבן שבקצפת היה האדום לסלוט. בקונטקסט הזה זה גרוע מאוד.

זה לא אומר שהריאקשן יהיה בהכרח קריסה מנטלית עכשיו, יש תרחיש סביר שנצליח לקחת את זה כדלק ודרייב להמשך. אבל מה שקרה אתמול זה חד משמעית איבוד עשתונות בעיניי והלחץ עלינו להפוך את זה למשהו חיובי. זה הרבה עבודה מנטלית של הצוות המקצועי והשחקנים. בואו נראה.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.