ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. alexshw Member

כלל לא בטוח שסלוט יושעה. סלוט לא איבד עשתונות. זה כבר הזיות של אוליבר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הוכחה שזאת הזיה ולא הרחקה מוצדקת?
    אני לא ראיתי כלום מהמקרה הזה.
    הנחתי שלא סתם קיבל אדום על לחיצת יד.

3. alexshw Member

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיבדקו.
    ג'ון הנרי מחזיק אצבעות שיורחק לכמה משחקים.
    אולי אפילו שילם לאוליבר כדי שידפוק אותנו.

Cup of Tea ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמע בתור מי ששיחק ספורט תחרותי מגיל 6 עד גיל 18, אחד הדברים שצריך להתאים את עצמך אליהם במשחק זה השופט. לפעמים אתה יודע מראש שזה שופט שנותן להרביץ או שההוא שופט שקל עם היד על הכרטיסים, ולפעמים אתה צריך להבין לאן הרוח נושבת במהלך משחק.

במקרה של אוליבר, גם מראש אנחנו יודעים מי הוא, וגם הרגע עברנו 90 דקות של סבל עם הבן זונה הזה וראינו בדיוק מה המוד שהוא נמצא בו.

אם אני מהספה בבית שלי ידעתי שהוא חייב לסתום את הפה שלו, זה אומר שהוא בתוך תוכו ידע את זה גם. מה הוא חשב שיקרה בדיוק? היה צריך כמו בכל משחק (כולל כאלה שנשדדנו בהם) לבוא עם הפוקר פייס שלו ללחוץ ידיים ולהמשיך הלאה. ברגע שזה לא מה שקרה מבחינתי זה איבוד עשתונות. לא משנה כמה אוליבר הזוי וחלאה.

בטח זה גם סעיף שחוסך להם כמה עשרות אלפים על משחק שהוא לא עומד בו על הקווים.

Cup of Tea ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  6. k_700 Member

אין מצב כזה. קבוצות אדירות מנצחות 38 מחזורים בתוצאה של 4-0 לפחות כשהשחקן הבכיר שלהן כובש בדרך כלל 250 שערים עם 150 בישולים לפחות.

מצחיק. עונה שלמה, מקום ראשון בדירוג בצ׳מפיונס, גמר בוומבלי מובטח, הפסד אחד בליגה, תיקו שישי אחרי שער מוולה של בלם בדקה ה97 וחוזרים לדבר על השלשולים בהתקפה.
    התקפה שמוליכה את הליגה בפער של 9 שערים על הקבוצה אחריה.

המלטדאון פה מדהים באמת.
    אין עונות בלי אפס אנד דאון, סיטי הייתה בד״כ מתחילה חלש, קבוצות אחרות נכנסות לתקופות משבר באמצע ינואר או פברואר.

ארסנל אולי תנצח את לסטר אבל מחכה לה גם כן לוח משחקים רצחני אחר כך ומצב הפציעות שלה בהתקפה הרבה יותר קשה מלספור שלשולים בסגל.
    נזכיר שהיא צריכה לצמצמם את הפער ולכבוש הרבה מאוד שערים כדי לחלום על משהו וכשיש לכם עוד משחק אחד נגדם כדי לסנדל גם את המאמץ האחרון.

7. alexshw Member

אנחנו חיים במדינה שהשופטים פה קודם כל באים להיות הכוכבים הראשיים וזו מחלה שמסורתית פוגעת בכדורגל הישראלי.
    לצערי גם אוליבר בא בראש הזה אתמול.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק שופטים?
    רק בכדורגל?

אלה בני אדם.
    הסברתי לפני 30 שנה כבר שחובה מתישהוא להתקדם ולהעביר את הלפיד לאמצעים טכנולוגיים.

החוקה צריכה להיות שחור/לבן ואלגוריתם צריך לשפוט את המשחק ולהחליט את ההחלטות.

9. alexshw Member

ששופט בא בראש שהוא הכוכב הראשי, זה הרבה יותר גרוע מאשר שיעשה טעות כלשהי. אפילו חמורה.
    הוא חוטא לתפקידו באופן הכי בסיסי.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בכל ליגה המצב חמור כמו באנגליה, זה אומר הכל. גם בני אדם אפשר לתכנת. אמנם עד גבול מסוים אבל אפשר.

אם אוליבר עכשיו מוענש ושופט חודשיים בצ׳מפיונשיפ, אתה חושב שהוא עושה דבר כזה שוב? אם מי שהיה בvar בגול של דיאז נגד טוטנהאם עונה שעברה היה מקבל השעייה של שבועיים, אחרים היו מרשים לעצמם להיות כל כך לא מרוכזים במשחק? אין מצב.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יכול לנסות את שיטת הענישה.
    אני חושב שהציפיות לא ריאליות. ובכל מקרה הטענה המרכזית שלכם פה בפורום היא להטייה ולא לרמה מקצועית נמוכה. אם הבעיה היא הטייה לא יעזור לך להחליף בנאדם, הבנאדם החדש גם יהיה מוטה בהמשך.

המשחק של היום הוא לא המשחק של פעם.
    פעם פול דרקין השמן יכל להספיק, היום המשחק זז מקצה לקצה במהירות אדירה.
    האם ריאלי לצפות משופט להיות בצד אחד וכשטרנט מעיף כדור לקיבינימט להספיק להיות בצד השני? כשסלאח יוצא למתפרצת?
    הבעיה היא שיש לאנשים קיבעון מחשבתי.
    המשחק דורש כבר מעבר לשופט אחד ועזרה טכנולוגית מקיפה.

אבל אולי אתה צודק, אני בעד לנסות דברים בכל מקרה.

12. oranfu Member

אני לא מבין את הדיבורים האלה על "איבוד ראש של סלוט" בגלל האדום. מישהו יודע להגיד על מה הורחק? לפחות לפי הוידאו, זה לא נראה חמור. במקסימום זרק איזה מילה (אם קורא השפתיים צודק בכלל זאת בכלל שערורייה אדירה שהוא הורחק).
    ראינו מאמנים מתפוצצים על שופטים בליגה הזאת ולא נענשים, כמו כל השיפוט שלו אתמול לא צריך להיות מופתעים אם הוא החמיר מאוד באדום הזה.

איך ששיחקנו זה עניין אחר, אבל אני לא רואה פה איבוד ראש.
    ידענו שזה יהיה קשה, ידענו שהם יהיו בטירוף מוחלט, ידענו שהם מאוד פיזיים ויש לנו בעיה עם קבוצות כאלה.
    אני רואה גם ביקורת על החילופים, אבל אני לא שותף לביקורת הזאת. אם גרבנבראח מוחלף בדקה כזאת זה לא מקצועי, כנראה חששו ממשהו פיזי.
    גאקפו צלע בירידה מהדשא אחרי (עוד) בעיטה שקיבל בלי התייחסות מהשופט ולפי עדויות הוא גם צלע אחרי המשחק, זה לא היה חילוף מקצועי.

הנקודות החזקות שלהם מתאימות בדיוק לנקודות החלשות אצלנו וזה שאין לנו ממש פתרונות במקרה הזה זאת הבעיה, לא איבוד ראש כביכול.

שופטים לא יכולים לעמוד בקצב? נגיד.
    הבעיטה הזאת בסלאח היא מול העיניים שלו, מרחק מטרים בודדים. אין עוד אירועים שיכולים להסיט את תשומת הלב שלו, אין החלטה קלה מזה.
    הוא לא שרק למרות שראה את העבירה, לא יכול להיות אחרת. למה?

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה רואה וידאו בלי מלל בלי זווית נורמלית לראות מה קרה באחיזת יד שם בכלל ואתה אומר שזה לא נראה חמור.
    אתה לא יודע אם זה היה חמור, אני לא יודע אם זה היה חמור.
    אתה מניח, כרגיל, שליברפול נענשה על כלום.
    תפסיק להתקרבן אתה לא סקאוזר.

הבעיטה בסלאח היא אחרי 95 דקות שהוא רץ כמו אצן מרתון לוקח החלטות וצריך להיות בכל פינה במגרש, הטמטום הזה שייך ל1950 לא ל2025.
    היום יש טכנולוגיה, אין סיבה שיהיה שופט אנושי. אם מתעקשים, תשימו 3 שופטים ביחד והרוב קובע.
    אם לא רוצים לשנות כלום, לא ישתנה כלום.
    אלגוריתם יכול לקבל הזנה של כל מקרי הפאול בהיסטוריה ולקבל החלטות בהסתברות מטורפת של דיוק. לא צריך גורם אנושי כבר.
    הסיבה לגורם אנושי יכולה רק להיות מקיבעון מחשבתי או מרצון להטייה.

14. oranfu Member

אמרתי ש"לפחות לפי הוידאו" זה לא נראה חמור. לא קבעתי מה היה שם.
    מי שקובע מה היה שם זה מי שטוען ש"סלוט איבד את הראש".

ואני לא צריך להתקרבן, כל מי שיש לו עיניים ראה שהשופט השרמוטה הזה זיין לנו את הצורה אתמול. לחשוב שהוא גם זיין אותנו באדום לסלוט זה לא מופרך.

הבעיטה בסלאח היתה מול העיניים שלו, 4 מטר ממנו, לא באיזה תנועה מפתיעה ויוצאת דופן, בלי עוד דברים ברקע שיסיחו את דעתו.
    ראה את העבירה, והתעלם.
    כמו שעשה כל הפאקינג משחק.
    כשכל השריקות האלה שלו היו לטובת צד אחד זה לא כי הוא לא עומד בקצב, זה כי הוא רצה תוצאה מסוימת למשחק.
    אני מסכים עם הטענות הכלליות שלך לגבי השיפוט, אבל זה לא סותר שחלק מהשופטים הם גם בני אלף זונות.

15. Lebron Member

רק חייב להגיד משנו לגבי מייקל אוליבר.
    הוא ללא ספק השופט הגרוע ביותר ברמות הגבוהות שנתקלתי בו.
    כמות המשחקים בפרופיל גבוה שהוא הצליח להרוס היא חסרת פרופורציות.
    עצם העובדה שהוא לא מורחק לצמיתות מהמגרשים מראה כמה הענף הזה מושחת.

Walkon ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.