ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. oranfu Member

חשוב להזכיר בהקשר שלו שהוא מקבל כסף מהבעלים של סיטי, עד כדי כך עושים שם צחוק מכולם.

כמו שחשבתי, גאקפו הוחלף כי נפצע (עוד אחת מהבעיטות שלהם בשחקנים שלנו שלא זכו להתייחסות מהחלאה) והוא בספק לראשון.
    מכה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. Esomech Member

מסתבר שאסטון וילה ביקשה להזיז את המשחק שהוקדם מולנו (מה שהיה טוב גם לנו) ונדחו.
    כי גם הם ישחקו 5 משחקים בשבועיים כמו לנו.
    רק שהם יגיעו למשחק נגדו אחרי אקסטרה יום מנוחה.
    הם משחקים בשבת ואנחנו בראשון.
    ואז להם יש את צ׳לסי בשבת ולנו יש את סיטי בראשון.
    על פניו יכל להועיל לכולם. אבל לא לא לא אמרה הפריימרליג. אפילו שמדובר במשחק שהוקדם בחודש גם ככה. כי את מי מעניין העומס והבריאות של השחקנים.

סלוט כרגע אמור לעמוד על הקווים מול וולבס.
    לפריימרליג יש עד יום שני להחליט אם הם הולכים להעניש או לא.
    ואם יחליטו שכן עונש ההרחקה (2 משחקים ככל הנראה) יפול על וילה וסיטי בחוץ. תיהיו בהלם.
    לא שאני באמת יודע לעמוד כמה זה משפיע שמאמן מורחק, כי בסוף הוא יושב ביציע עם האנליסטים ואוזניה ומחלק הוראות. (לעומת הרחקת מאמן תוך כדי משחק שזה יותר משפיע לדעתי, כי אז אין התארגנות על אמצעי עזר ויש כאוס יותר).

יום ראשון משחק חשוב מאוד. התאוששות ״והוצאת עצבים״ או המשך הגמגום.
    אם נצליח להוציא 9 מארבעת המשחקים הקרובים, זה יהיה מעולה. כל דבר אחר וזה כבר תלוי בתוצאות של ארסנל שתשחק שלושה משחקים (נכון אין לה התקפה אבל עדיין יש לה קרנות ומצבים נייחים שהיא יודעת לנצל לעומתנו)

בהקשר לפציעה של גאקפו, קודם כל מקווה שהיא בקטנה ויהיה כשיר לוילה.
    כולי תקווה שזה יעורר את דיאז, שאת רוב המחמאות על פתיחת העונה קיבל ששיחק בשמאל ומשם כבש ובישל, ורק אחרי המעבר הקבוע ל9, התחילה להגיע הירידה (בעיקר בגלל שזה לא מתאים נגד כל קבוצה, עבד בעיקר מול קבוצות שעוד ניסו להניע כדור ולא היו להם 2 נפילים שניצחו אותו בכל מאבק פיזי).
    חזרה שלו לפורמה לישורת האחרונה יכולה להיות מאוד משמעותית.
    ובשאלת המאבק גוטה/נונייז מול וולבס? הייתי הולך עם נונייז. מהסיבה הפשוטה שגוטה פשוט פי 4 יותר טוב שהוא עולה כמחליף. תמיד היה ותמיד יהיה.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסוף ההשפעות של הרחקת מאמן או בכלל התנהגות של מאמן הן יותר סמליות ותלויות באיך הוא והצוות המקצועי מתווכים את זה לשחקנים ואיך השחקנים עצמם לוקחים את זה. יש משחקים שאתה רואה מאמן ביציע והשחקנים מתאגדים נגד זה ומקבלים בטחון ובאותה מידה גם יכולים להרגיש "נטושים" ושאין בעל בית על הקווים.

ברמה הפרקטית כל ההכנות הרי קורות לפני והיום גם אין שום בעיה להעביר מסרים בלייב. אתגר מנטלי נטו.

Liverpool-Forever, Esomech ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. Esomech Member

מסכים ואוסיף רק בהקשר הזה. איזה מזל נפל בחלקנו שלא רק שהקפטן שלנו הוא אחד משחקני ההגנה ההגנה המשובחים בדורנו. הוא גם חתיכת מנהיג.
    בשלושים ומשהו השנים האחרונות הוא שני רק לסטיבי.

וזה בלי להזכיר שיש לך עוד אחד כזה בקצה השני של המגרש, לא מאותה הזאנר אומנם. אבל יודע לסחוף אחריו ולקחת על עצמו.
    אבל ההתבגרות של סאלח העונה מורגשת באופן קיצוני. וזה שווה דיון גדול בפני עצמו.

ואי אפשר להזכיר את שניהם בלי להגיד את המובן מאליו שזה בושה מארץ הבושות שהם לא קיבלו חוזה חדש עדיין בהתאם למעמדם.

oranfu, Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואן דייק וסלאח זה טופ של הטופ מכל הבחינות. מנהיגים שהם leading by example זה הסוג הכי טוב שיש.

ולגבי סלאח אני חושב שהדיון המעניין יותר (למרות שסלאח כמובן בעונה חסרת תקדים) הוא למה במשך 6-7 שנים אנחנו בתור אוהדים לא נתנו מספיק קרדיט לגדולה של השחקן הזה. אני בעצמי לא יודע להסביר האמת. אבל הבנאדם 8 שנים במועדון ובגדול מהיום הראשון היה שחקן טופ של הטופ, סימן לעצמו שהוא רוצה להביא את המועדון הזה ספציפית לתארים, מעולם לא פזל למקומות אחרים למרות שהייתה לו כל זכות עם FSG ורק חשב איך לשבור עוד ועוד שיאים ולהפוך לאגדת אנפילד... באמת שאין מילים. זה אליל.

25 שנים אני אוהד של המועדון הזה וצריך להגיד, מבחינת עקביות, השפעה לאורך זמן ופיק(ים) של יכולת, אני חושב שהיום צריך להגיד בפה מלא שהוא שחקן ההתקפה מס' 1 בתקופה המודרנית של ליברפול. כן סוארז 13/14 היה משהו מטורף (לדעתי העונה של סלאח יכולה להסתיים כמרשימה יותר), כן טורס 08/09 היה בלתי עציר, אבל אין ולא היה לנו מישהו שלאורך כל כך הרבה זמן שמר את עצמו וגם את הקבוצה ברמה הזאת.

מבחינתי זה אליסון, ואן דייק, ג'רארד, סלאח. כל אחד בחלק שלו במגרש זה משהו שהוא כמה רמות מעל כל מה שעבר במועדון הזה ו-arguably כמה רמות מעל כל מה שעבר בליגה הזאת מאז תחילת המילניום.

זכינו.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

I should have acted differently after the game. Sometimes out of emotions we make the wrong decision.”
    אז אחרי שכתבתם שאוליבר הגזים המציא הקצין, אני רואה שסלוט כבר מודה שטעה.
    אם הוא ייחסר ממשחקים חשובים - האשם הוא סלוט ולא ההתאחדות שלא מזיזה משחקים.
    ההתקרבנות פה תמוהה בעיני.

לגבי זה שאוליבר לוקח כסף מסיטי, איך זה רלוונטי עכשיו? האם סיטי הנחו אותו שארסנל תהיה אלופה?
    לא הבנתי את ההקשר.

לגבי להרחיק את אוליבר לצמיתות מהמגרשים...הגזמה פראית. אני מחכה לשמוע איזה שופט באנגליה הוא כן שופט טוב. אני רק שומע כמה כולם גרועים. תנו לי לנחש..מי שזה לא יהיה - נגיד שהוא גרוע.

לגבי סלאח, אני מסכים שהוא ענק ואגדה אמיתית. לא הבנתי למה לא נתנו מספיק קרדיט. נראה לי שדווקא בקרב אוהדי ליברפול הוא מוערך כמו שצריך. אם הוא אנדר רייטד, זה מחוץ לליברפול.

אמיר ע ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  7. k_700 Member

חלק גדול באוהדי ליברפול העדיפו לשמור את מאנה ולמכור את סלאח לפני 3 וחצי שנים.
    זה מסכם את כל הערכה אליו.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא מסכם שום דבר אלא זאת הטרלה פתאטית נוספת שלך.
    מאנה ענק וסלאח ענק. תפסיק לבלבל ת'מוח.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. k_700 Member

אהה שכחתי לציין שגם אתה
    תמכת בזה כמובן.

מאנה אף פעם לא דגדג את הקצה של הזרת של סלאח.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי סלוט אני 100% איתך כאמור. לגבי אוליבר, הכל קשור בהכל. אתה בעצמך אומר מדובר בבני אדם, בני אדם מושפעים מהמון דברים, ביניהם גם מי משלם להם משכורת, את מי את מחבבים ואת מי פחות ואת מי אבא שלהם אוהד. העובדה ששופט פרמיירליג מועסק מהצד על ידי בעלים של אחת הקבוצות היא מטורפת ולא תקינה בשום עולם. האם יש קשר למשחק שלשום? לאו דווקא אבל לך תוכיח שלא.
    ולשאלתך, שופטים שאני חושב שהם פחות גרועים מאוליבר/טירני/טיילור: פאוסון, אטוול, מאדלי, ועוד איזה 2-3 חדשים שאני לא זוכר את שמם שבוודאות פוגעים במשחק פחות מ3 החלאות שצוינו. יש שופטים טובים יותר מהם גם באנגליה.

עם סלאח אני חושב שכן הייתה נטייה אולי להמעיט בגדולה האינדיבידואלית שלו בגלל שהוא בניגוד לג׳רארד/סוארז למיניהם שיחק בקבוצה עם שחקנים נוספים פנטסטיים.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא זלזול בסלאח אם אומרים שהוא לא גדול כמו ג'ררארד ו/או סוארז.
    הם גדולים והוא גדול. יש מקום לדיון.
    אני חושב שג'ררארד השחקן הכי גדול שלנו מאז שנות ה90 כי הוא עשה הכל מהכל. הרבה יותר שלם מסלאח וסוארז.
    מבחינת שיא של שחקן ויכולות, סוארז הכי גדול כי עונת 13-14 שלו הייתה פשוט מטורפת.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  12. oranfu Member

מאנה, באותה תקופה, היה לא פחות טוב מסלאח. לטעמי בעונת האליפות הוא היה הכח העיקרי בהתקפה שלנו.
    אחר כך אף אחד לא העדיף למכור מאנה ולהשאיר סלאח. כשמאנה עזב היתה דיי תמימות דעים שהוא גמור.

אני מסכים שסלאח מוערך לחלוטין על ידי אוהדי ליברפול. הבעיה בהערכה אליו היא מחוץ למועדון.
    הכי גדול? לא יודע. גדול יותר מטורס וכאלה זה ברור. לדעתי סוארז היה טוב יותר, אבל סלאח עושה את זה במדים שלנו לאורך יותר זמן אז מדורג מעליו.
    מבחינתי הגדולים ביותר שראיתי הם קודם כל ג'רארד. אחר כך זה ואן-דייק וסלאח, לא יודע להגיד מי יותר.

זה שסלוט אומר שהוא הגזים זה אומר שהיה שם משהו חמור? יוצא דופן?
    אף אחד לא קבע נחרצות מה היה שם חוץ ממי שטען שסלוט איבד את הראש.
    משחק שלם השרמוטה מזיין אותנו, זורקים לו איזה מילת ביקורת והוא מניף אדום. אמן שלא יזכה לראות עוד יום אחד בחיים המושתנים שלו.

זה שאוליבר לוקח כסף מסיטי רלוונטי כשמדברים על זה שהוא עושה המון "טעויות". אני מטיל ספק ביושרה שלו.
    לא רלוונטי לזה שזיין אותנו השבוע אלא באופן כללי.

Esomech ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  13. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם יודעים שהווארד ווב - הוא אוף אול פיפל - שם סוף לחלטורות במפרץ בסוף העונה הקודמת, כן?

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאנה היה ענק ב19-20, היה צריך להשאיר את שניהם על מה הדיון בכלל?
    בעונה האחרונה של מאנה אצלנו כבר ראו דעיכה משמעותית.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. k_700 Member

תחכמוני, זה באמת משנה אם בעקבות לחץ ציבורי גדול הווארד ווב החליט שמייקל אוליבר ושופטים אחרים יהיו חייבים לקבל אישור של הpgmol לפני שיסעו לשפוט משחקים במפרץ? הקשר הישיר בינו לבין הבעלות של סיטי כבר נעשה.
    מי באמת חוקר או יחקור מה הוא מקבל, קיבל או יקבל בעתיד בשביל שיפוט ״אוהד״?