המשחק מחר יכול להיות הנוקאאוט. נדע מה נגמר בפורסט במהלך המחצית השנייה, אם ארסנל מועדים ואנחנו מנצחים זה done deal. בעיקר מקווה שהחבר'ה המנוסים בסגל יחזיקו את השאר במצב המנטלי הנכון. ובעיקר מקווה שהקהל ידחף כי מול וולבס הוא לא היה שם.
שמע עשיתי פה סימולציות על התוצאות, גם בתרחיש הפסימי ביותר שלי היינו על הקשקש. כלומר אנחנו בנקודה שבה כל סטייה מהתרחיש הכי פסימי סוגרת את הסיפור. אגב, יש לנו 7 משחקי בית מתוך 11 עד סוף העונה. משחקי חוץ מול צ׳לסי, לסטר, פולהאם וברייטון (מחזור 37).
הכל טוב אתה לא צריך לשכנע את המשוכנעים. אבל אתה כבר מכיר את המנגינה. ארסנל תמעד מחר? מה זה משנה, היא תנוח מול פסו ואז מגיעים לשני טיולים בפארק, האחד בot והשני מול צ׳לסי. זה אפילו לא שאלה של אם היא תנצח אלא בכמה ישתפר המאזן שערים שלהם אחרי הצמד הזה. אתם כמובן תפסידו לסאותהמפטון ואז תשחטו בבית מול פאריז ומשם הבטחון יצנח. הסצינה הקבועה של המבחני אופי אחרי תוצאה רעה. שכחתי גם שמרטינלי אולי יחזור מתישהו בסוף מרץ ואולי גם סאקה יחליף כביים בנעליים מתישהו באיזור המחזור ה31. כולנו יודעים שממחר בלילה זה רוח הדברים. ואז ההוא יגיע עם ה95.1 לזכיה אבל גם להילרי קלינטון היה משהו כזה בפופולאר vote והיא הפסידה לדונלד בן פרד אז הכל יכול להיות.
ועכשיו לקונטקסט: ארסנל נוסעת לאולד טראפורד, משחק שמעניין לחלאות את התחת כי זה בין 2 מפגשים מול סוסיאדד. החלאות נוסעים מספרד חמישי בערב לראשון בצהריים נגד ארסנל. אתם יכולים לרשום כבר ניצחון חוץ מראש על המשחק הזה. צ'לסי...אותה קבוצה שקיי שוחט כל העונה, עליה נבנה? הסיפור פשוט מאוד, יש לנו 94% ו94 זה לא 100. אם רוצים שזה יהפוך ל100 יש עוד עבודה לעשות ואסור לבנות שארסנל תעשה אותה בשבילנו. זה מתחיל מחר, במשחק *קריטי* מול ניוקאסל. הברזל חם אחרי הניצחון הגדול במחזור האחרון, צריך להכות בו ולהתקרב ל100.
צ׳לסי נראית ממש טוב היום. בשקט יכולה לשים פה יום של שישיה. ארסנל נתנה יום אחד כזה בדיוק בשלושה חודשים האחרונים, בשחיטה שלה מול סיטי. איך תמיד אמרת לי, משחקים כאלה שמשנים מומנטומים. אני עושה את זה טוב? אם היא לא באה במאתיים אחוז פוקוס היא לא יוצאת עם נקודות מול צ׳לסי שגם תגיע עם הרבה פחות לחץ על הכתפיים. לדעתי הלך לארסנל קצת קשה בפעם האחרונה שפגשו באמורים. אבל אולי הזכרון מתעתע בי. אתם במקביל תשחקו מול סאותהמפטון, כלומר נשחק במשחק הזה של האם סלאח מבשל רק שניים וכובש או מבשל 4 ונועל לגמרי את התחרות הלא קיימת על מלכות הבישולים. דילמה גדולה פה במה לבחור.
@k_700 אתה אומר שאני מטריל ואתה מדבר על סקרטל? הוא עזב כשהיה בן 32 וקיבלנו עליו כמה מיליונים בודדים. איפה זה ואיפה "שחקן בן 25"? ברור שהוא היה בשלהי הקריירה. רצינו למכור אותו, זה לא כמו צ'אן שרצינו להישאר ולא הצלחנו לסכם איתו על חוזה. ואני לא מדבר בכלל על כמה אני מעריך או לא מעריך שחקן כי זה לא רלוונטי. ולא, הם לא רוצים לאבד את השחקנים בחינם, אבל זה לא מפחיד אותם. יותר מפחיד אותם לתת חוזים גדולים לשחקנים. כמו שאמרתי, הם מעדיפים לא להרוויח כסף פוטנציאלי מלהוציא כסף ודאי. לא מחכה למשחק מחר, אני בלחץ כבר מעכשיו. יונייטד יהיה טיול בפארק עבור ארסנל. הם מזעזעים וגם אין שם באמת איזה אקסטרה מוטיביציה להרוס לארסנל.