ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. k_700 Member

גם את הירידה הפיזית שלו הייתי שם בפרזימה הנכונה.
    הוא עדיין שחקן התקפה מהיר מאוד, חזק מאוד שקשה להוציא לו כדור מהרגל.
    לא רואה פה איזה ראיין גיגס כזה שהיה קיצוני סילון והפך רק לפליימייקר חכם בסביבות הגיל הזה.

הול, בן 20, אכל ממנו קש אתמול משחק שלם.
    כשנכנס עם הכדור דרך האמצע עצרו אותו רק בעבירות.
    הוא עדיין בכל משחק מגיע למצבים או מייצר מצבים דרך יציאות מהירות למתפרצות בלי יכולות פיזיות עליונות זה לא היה קורה.
    הוא פשוט שיכלל את כל הפליימייקינג שלו לדרגת אומן.

הוא יכול להתקרב ל30 בישולים בעונה עם 50 שערים כשכל המנה הזאת נפרסת על כל העונה, בלי סטבקים. מספרים חייזרים שנתנו רק שני שחקנים בהיסטוריה.

Ori8, Liverpool-Forever ו-Walkon אוהבים את זה.
  2. Esomech Member

התוצאה אתמול הייתה אדירה, היכולת בשתי המשחקים האחרונים גם מחזקת את התחושה.
    ואני מקווה מאוד שהתוצאות והדיבורים ברשתות לא יכניסו את הסגל לשאננות. זה לא גמור.

אולי זה הטראומה מ21/22 , 18/19 ו13/14 מדברת, אבל אני עדיין לחוץ ומסרב לחשוב שזה גמור.
    נשארו 10 משחקים, אנחנו בפער 13 עם משחק יותר, ובמצב הנוכחי, 6 ניצחונות יספיקו.
    אבל עדיין יש המון עבודה, בחודש הקרוב יש לנו רק משחק ליגה אחד. ואז פגרת נבחרות.
    הפער לפני הפגרה יכול להיות 7 בתסריט בלהות ו16 בתסריט סופר דופר אופטימי. אם המצב בטבלה ישאר +10 לפני היציאה לפגרה קצת ירגע בי הלחץ. אבל אני עדיין לא רגוע.
    הרבה דברים יכולים לקרות בפגרה הזאת, אי אפשר לדעת איך נחזור באמת. וכנ״ל ארסנל.

ונכון אנחנו לא מתמודדים פה מול סיטי, וסביר שארסנל לא תיכנס לרצף ניצחונות (אבל גם אנחנו לא). אבל עד שזה לא יהיה סגור מתמטית או ממש קרוב לכך. אני לא אצליח להרגע.

הלוואי שהייתי רואה 12 אליפויות כמו ג׳ו. אבל לא ראיתי אחת. ועוד שלוש קמפיינים עם סיומים שוברי לב. כולי תקווה שאם נעשה זאת, בעונות הבאות אם הגורל יאיר לנו פנים ונחווה מאבקי אליפות, אהיה רגוע יותר ובטוח יותר בזמן המאבק, גם אם הפרשים קטנים יותר. אבל עד אז. אני פקעת עצבים

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  3. Ever Banega Member

אבל הפליימיקינג זה לא חדש. גם בעונה של אליפות אפריקה הוא סיפק בלי סוף מסירות אומן.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לנו 1.01 יחס בהימורים.
    זה קרוב מאוד מאוד להיסגר.
    מה שיצריך כרגע מארסנל כדי להפוך את זה אלה דברים חסרי תקדים בהיסטוריה של הכדורגל.
    לצורך המחשה אם אנחנו עושים 21/30, הם צריכים לעשות 33/33. הם מסוגלים לזה?
    אנחנו גם העפנו את המשחקים הכי קשים שלנו מהלוח בשבועות האחרונים.
    הם נראים כמו חרא.
    99%.

5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לנו לוח משחקים נוח מאוד עד צ'לסי בברידג', מחזור 35. שם למעשה מתחיל רצף של 4 משחקים אחרונים לעונה מאוד לא פשוטים, אבל היופי הוא שנפתח פער כזה שאם נעשה את העבודה המשחקים האלה כבר יהיו גארבג' טיים חסר משמעות.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 5, אורחים: 48)

1. cheddar
  2. Ever Banega
  3. oranfu