המשפט ה1 הוא אמא של ההקלה במצב. יש לנו סגל עם המון כשלים, זאת האמת. אתמול זה נראה מאוד לעין. להגיד אם גאקפו היה כשיר זה היה נראה אחרת זה לא פחות ממגוחך. יש לנו 2 מגנים גרועים העונה, ואין להם ממש אלטרנטיבות בסגל. אין לנו טיפת עומק בקישור, אז יוצא שהקשרים נטחנו כל העונה וכבר לא על ה100% שלהם. בהתקפה יש לנו 2 שחקנים שהמאמן לחלוטין לא סופר, עוד אחד מאוד פציע אז יוצא שיש 3 מובהקת שפותחת והחלוץ הוא בכלל לא חלוץ. אנחנו נותנים עונה ענקית וכולנו נחגוג בענק עוד חודש חודשיים, זה לא סותר שיש הרבה מאוד עבודה לעשות על הסגל והמשחק אתמול המחיש את זה.
לא התכחשתי מעולם שאין לכם בעיות בסגל. יש לכם סגל רזה מאוד. לפסז׳? יש את החסרונות שלה(סגל צעיר, חוסר נסיון וכו) אבל ברור שיש שם יותר עומק. נראה אם זה מגוחך עם גאקפו בגומלין כשכנראה ישחק. אני חושב שהנחרצות הזאת מהדקה ה-15 שהשחקני התקפה שלכם לא קשורים למעמד הזה וכאילו יש פה איזה פער בלתי ניתן לגישור בין כל שחקן התקפה אצליהם לשחקני התקפה אצלכם הוא מגוחך ומוקצן לקיצון. הופעה ריאל מדרידית קלאסית במפעל הזה. סלוט היה צריך להגיב טוב יותר. אתה יודע שאין לך גאקפו מה אתה בכלל שוקל לשים את ג׳וטה על שני בלמים שמהירים ממנו, גבוהים ממנו ב2 ראשים וחזקים ממנו? זה היה משחק לנונייז באמצע. במרכז הקישור ראיתי את הקישור שלהם שולט לגמרי במשחק כי גם עמדתם לא נכון. היה שם מקום ל433 עם הרבה יותר צפיפות. וצימיקאס צריך היה לפתוח לפני רוברטסון פה. גם אם הייתם מפסידים לא הייתי נחרץ כמו אורן וכמוך פה כי יש גומלין. שופטים יחסי גומלין בין 2 קבוצות אחרי שני משחקים. שיחקנו נוראי במפעל הזה ברבע גמר מול רומא באולימפיקו, כולם נראו לא קשורים ולא ברמה, בקושי הזדמנות וחצי במשחק פתוח. הגענו לot ושמנו להם שביעיה. בוא נראה שהם נראים ככה באנפילד.
אתה רמאי וגנב דעת. למה? 1. נראה אם זה מגוחך עם גאקפו בגומלין. רמאות. מה הקשר הגומלין למשחק של אתמול. 2. זה היה משחק לנונייז. רמאות. אין שום משחק שהוא משחק לנונייז. 3. צימיקאס צריך לפתוח לפני רוברטסון. רמאות. אז לא היינו נדרסים ונשחטים אם רק היה לנו את צימיקאס. 4. נחרץ כמוני? רמאות. אני אמרתי שהמשחק אתמול שווה תבוסה. לא אמרתי כלום על הגומלין.
אני התייחסתי לטענות של אורן לא לטענות שלך. אתה מדבר על המשחק הספציפי אתמול, אורן מדקה חמישית במשחק נחרץ כמה הפערים עצומים בין כל שחקן התקפה אצליהם לשחקנים אצליכם. זה היה המסע ג׳יהאד היומי שלו. וואו איזה גאון אתה, אשכרה הבנת שממשחק של 27 מצבי הבקעה מול מצב אחד מסכן הייתם שווים תבוסה? איך חיברת את כל הנקודות למסקנה כל כך בהירה? גאון. אני תוקף את הטענה שיש פה איזה הבדל תהומי ולא יום רע ספורדי במשרד בשילוב של:משחק חוץ בשלב נוק אאוט כשאתם עם חיסורים וסגנון משחק שלא משרת את מה שכבר היה לכם על הדשא.
אני עונה על מה שאתה רושם, מה קשור אורן? רשמת הודעה של גניבת דעת. אתה אומר שזה ברור מה שכתבתי, תענה בבקשה לאורי שכמה הודעות מעליך מוציא לנו מסקנות למה הגזמנו כשחשבנו שזה ייגמר בתבוסה. אז אנחנו אומרים את המובן מאליו או שהגזמנו? אני לא מבין כבר. זזים פה מקיצון אחד לשני תוך כמה הודעות. תסביר לי בבקשה. יש כשלים ברורים בסגל. היחידים שלא רואים את זה הם פרשני התוצאות והסקאוזרים. מי שרוצה לקפוץ על הרכבת רק כי יש תוצאות מוזמן. אני לא מפרש תוצאות, אני מפרש מה שהעיניים רואות. אני מודה לאלוהים שיש פה צ'אנס עצום לאליפות, זה הצריך נס והנס קרה. אני עדיין מכיר בכל הכשלים שיש בסגל, אותם כשלים שסקאוזרים לא ראו מלכתחילה ושאורי קופץ על רכבת הסקאוזרים וחושב עכשיו שאין כשלים כי יש מקום 1 וכי היה ניצחון בפסז' בפוקס לא נורמלי. ואז עוד אומר לי שאני הזוי ורק תומר שפוי! וזה מה שזה היה, פוקס. לא הופעה הגנתית הרואית ולא משחק טקטי חכם. פוקס. הם הגיעו למלא מצבים טובים, אנחנו ל0 מצבים ומבעיטה דרדלה כבשנו והם לא כבשו. זוכרים את משחק הקורונה נגד אתלטיקו? אותו דבר היה שם רק הפוך. עפנו למרות שרמסנו את אתלטיקו והיינו 40 רמות מעליהם.
שיחקנו אתמול 433. הפער ביכולות בין שחקני ההתקפה שלהם לשלנו ברור לכל מי שמבין משהו בספורט הזה. לראות אותם אלה מול אלה אתמול במגרש אחד צריך להוות חתיכת wake up call למי שזה עוד לא ברור לו. היה אתמול יום רע שלנו, כי כולם היו גרועים ולא רק החלק הקדמי. אבל אני לא יכול לקחת ברצינות מי שראה אתמול את המשחק ולא הבין שיש פערים גדולים מאוד מאוד ביכולות בין שחקני ההתקפה של 2 הקבוצות. אורן טוען ששחקני ההתקפה של ליברפול, בגדול, לא שייכים לטופ העולמי. אתמול מי שראה את המשחק קיבל את זה לתוך הפרצוף. ראינו אתמול איך נראים אשכרה שחקני התקפה בטופ העולמי שמייצרים לעצמם שוב ושוב הזדמנויות מכלום ושום דבר, מול צפיפות הגנתית. מהצד השני ראינו את שחקני ההתקפה של ליברפול לא מסוגלים להתגבר אפילו פעם אחת במשחק שלם על שחקן הגנה, למרות הרבה שטחים שהשאירו להם. והשאלה היא לא אם טענתי את זה מהדקה החמישית, החמישים, או הרבה הרבה לפני המשחק. השאלה היא אם זה נכון. והתשובה היא כן!!
אתה שוב חורץ גורלות על פי משחק אחד בודד. לא, משחק אחד בודד לא מעיד על שום פער בין שחקני ההתקפה שלכם לשחקני ההתקפה שלהם. אם זה היה המדד למשהו אלוהים יודע כמה שחקני התקפה של היריבות של ריאל מדריד במפעל הזה היו יותר טובים משחקני ההתקפה שלה. כמה מגוחך זה יראה אם השחקני התקפה שלהם יראו גרועים במשחק באנפילד? אתה בליגת אלופות, לא תלמד מתישהו שלא מסכמים ומגיעים למסקנות אחרי משחק אחד? בין שחקני ההתקפה של ליברפול שבשום פנים ואופן לא קרובים לצמרת העולמית לבין שחקני ההתקפה של פסז׳ שבטוח שם בטופ, הפרידו עד אתמול 14 מקומות בצ׳מפיונס אם זכרוני איננו מטעה אותי. אבל יכול להיות שאני טועה. בהזדמנות אחרת אבדוק אם שחקני ההתקפה מהטופ העולמי של פסז׳ מובילים את הקבוצה שלהם לאליפות קלילה באנגליה בתחילת מרץ. ברוב המשחק אתמול שיחקת ב4231 מי שראה את המשחק במקום לספור דריבלים לשחקני התקפה הבין את זה מהדקות הראשונות. ראה בעיניים את החור שלכם בין המגנים לאמצע כשכל פעם קביצה ודמבלה מצאו את עצמם חופשיים בכניסה מהאגף הימני לאמצע. 433 שיחקו פסז׳ עם שלישית קישור באותו קו של רואיז, נבש וויטיניה. במחצית השנייה היו קצת התאמות טובות יותר.
פסז' פחות מעניינת אותי. בהתקפה של ליברפול חסרה גם מהירות גם איכות וגם עומק. זה משהו שחייב להיות מטופל. אתמול זה הוצג בצורה ברורה אבל מבחינתי זאת נקודה רלוונטית הרבה לפני אתמול. עוד בקיץ היה צריך לטפל בזה אבל היה סיכוי גבוה לטופ 4 אז זה לא טופל. אני תופס רק מסלאח וגאקפו. ה4 האחרים כל אחד והפאק הגדול שלו. ג'וטה - מחוץ לרחבה הוא דג מחוץ למים והוא גם איטי ומאוד פציע. נונייז - בדיחת העשור שסירבו ל75 מ' פאונד עבורו בינואר. מקווה שהמטומטמים יחזרו שוב עם הצעה כזאת הזויה. @k_700 אל תכתוב יותר בחיים שלך "משחק לנונייז". זה פוסל כל הודעה זה לא משנה מה עוד תכתוב בכלל. קייזה - המאמן לא תופס ממנו אפילו לדקת משחק, אז מה הוא רלוונטי? דיאז - הוא התחיל טוב את העונה, מאז המשיך לפול גז על ניוטרל הקבוע שלו. אני חושב שאנחנו פוגעים בו שמשחקים איתו בחוד, הוא קיצוני שמאלי. כקיצוני שמאלי אני מעדיף את גאקפו וחושב שדיאז בסדר אבל לא יותר מזה. יש לו בעיה רצינית עם הפעולה הסופית.
אתלטיקו - ליברפול זה היה המשחק האחרון באלופות עם קהל לפני הקורונה... חחח ויינאלדום עם הופעה של 10/10. באמת אחד האנדרייטדים הגדולים- שחקן ענק. ויינאלדום אתמול על הדשא = פסז לא בועטת לשער.
@Liverpool-Forever נסכם שאתה תכתוב מה שאתה רוצה ואני אביע את דעתי על מה שאני רוצה. בסוף זה בחירה בין חלופות ומאצ׳אפים. ג׳וטה אתמול מול פאצ׳ו ומרקיניוס או נונייז שם? אני חושב שלאורגוואי יש יותר סיכויים, בטח במשחק חוץ שאתה צריך לשחק יותר ישיר ולצפות שהחלוץ שלך יזכה בכדורים. לא בדיעבד ולא נעליים, זה נראה לי החלטה מטומטת לחלוטין מההתחלה. דיאז לא מדהים כחלוץ אבל גם הוא חלופה טובה יותר מג׳וטה למשחק אתמול ואם גאקפו כשיר הוא כנראה משחק שם. הוא מהיר יותר עם ובלי הכדור, יש לו דריבל טוב בהרבה. צימיקאס הוא לא איזה שובר שיוויון אבל הוא מסוגל לשחק בקצב של המשחק של אתמול. לעלות עם רוברטסון באגף על דמבאלה וקביצה(וניתוח פשוט לפני המשחק היה מגלה שדמבלה בורח הרבה לאגף הימני כי הוא לא חלוץ 9 קלאסי) זה להעביר אותו התעללות. זה כמו לעלות למשחק בקצב כזה עם אריקסן באגף או לזרוק את מאטיץ׳ הצב למשחק מול הקישור שלכם באנפילד. זה חסר סיכוי, מחמיר לב. אחרי כל מה שנאמר פה, אליסון השיג לכם נצחון יקר במשחק שלא הייתם שווים בו משהו אחר חוץ מתבוסה אבל זה משחק אחד. אחרי משחק אחד מול ברצלונה יכולנו גם להסיק מסקנות כבדות, אחרי המשחק שלנו באולימפיקו כולם נראו לא קשורים לרמה הזו, אחרי שפסז׳ התעללה בברצלונה במשחק הראשון גם כולם יכלו להסיק מסקנות נחרצות על זה שלברצלונה יש בעיות. יש סיבה טובה שמסכמים דברים אחרי שזה נגמר.
אין חלופה, אין מאצ'אפ ואין שום מצב שנונייז עדיף על כל אופציה שיש בסגל. אין. זה שהוא עלה ועשה פעולה גדולה לא אומר שום דבר. הקריירה שלו בליברפול מספרת את הסיפור שלו בצורה מאוד ברורה. הוא לא מתאים לשום משחק והייתה חובה למכור אותו לסעודיה בינואר. כשתבחר בו למשחק , 99% שתטעה, 1% שייצא לך טוב. גם כפיר אודי יכל לעשות את הפעולה שנונייז עשה אתמול, חד פעמית כל אחד מסוגל. זה אומר שהוא צריך לעלות נגד סוטון או בגומלין? אם הוא עולה גם כפיר אודי יכול היה לעלות. השחקן הזה צריך לסיים אצלנו. נגמר. מי שלא שיחרר אותו ב75 מ' פאונד צריך לקבל הודעת פיטורים, אני לא יכול לסמוך עליו שהוא מסוגל לקבל החלטות.