אני חושב שהדיון על fsg ישתנה דרמטית אחרי הקיץ הקרוב. מי שחושב שהם בעלים טובים הולך להיות בהלם כשהוא מוצא את עצמו במקום ה6-7 כי לא החלפנו 3 שחקנים היסטוריים שנתנו להם לעזוב בחינם. הרי במצב הנוכחי אם אתה מוציא אותם מהסגל אנחנו ספק נלחמים על טופ 4 עם כל ההערכה הגדולה מאוד לסלוט. בגלל זה צריך להנות מהעונה הנוכחית עד הסוף. ניצחון מחר ובגמר גביע הליגה יהיה אחלה של התחלה לפרק האחרון של העונה הזאת.
כל כך הרבה אמירות לא מחוברות למציאות שאני אפילו לא יודע איך להתחיל להגיב. רק נגיד משהו אחד סופר בסיסי - בחיים בחיים בחיים לא היתה אופציה של אצטדיון משותף עם אברטון וכל מי שחושב שזאת אפשרות עם סיכוי התממשות של אחוז אחד לא יודע בכלל על מה הוא מדבר.
אז אל תתחיל Liverpool's Stanley Park Stadium plans - 15 years on - Liverpool FC - This Is Anfield היה כביכול עוד מתעניין אחד - איזה שייח מקטום מדובאי - אבל זה היה קלאם פאדי ובעיברית צחה חנטריש.אני חושב שבסוף הוא השקיע ב F1. היה גם מיזם של בעלות אוהדיפם שנפל. הבנקים לחצו ומימד הזמן היה קריטי. ברור שהקרדיוט לקלופ \ סלוט והצוות המקצועי. אבל מי הביא אותם? אני חי יפה עם אליפות פעם בעשור מתובלת בסגנויות כשזה נעשה עם שפיות כלכלית. זה עסק ועסק צריך להיות ריווחי וכדאי לבעלים.