ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. k_700 Member

כל הכבוד לפסז׳. משחק חוץ לא קל והם שרדו איכשהו פה 120 דקות עם פנדלים.
    הייתם צריכים לסיים את זה. 2 קורות, 2 החמצות של שער בתחילת המשחק, עוד כמה הזדמנויות גדולות בין לבין לצד כמה החמצות שלהם.

דונארומה תפס יום, לא מתלהב ממנו. זה שוער שיכול למכור אותך כבר בסיבוב הבא.
    יש להם בסיס משוגע לפסז׳, לא רואה אותם זוכים העונה אבל הם עוד ידברו חזק בשנים הקרובות.

אתם צריכים עומק, זה היה ברור גם לפני שהעונה התחילה.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

פריז עם בסיס מפחיד. ולחשוב שקברצחאליה עוד לא מתואם עם שחקני ההתקפה שם וזה מאוד בולט.
    לחשוב מה יקרה כשהבסיס הזה יהיה מחובר וירוץ עוד ביחד, רף מאוד מאוד גבוה.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  3. oranfu Member

בשולי המשחק הזה, המצב להמשך הליגה רע מאוד מבחינת סגל.
    נצטרך לקחת את זה בשיניים.

אבל היי, לפחות האוהדים יזכו לראות את הכוכב שלהם אנדו הרבה בזמן שאנחנו שומרים על ססטיינביליות.

4. k_700 Member

פער 15 נק׳ כשארסנל עוד בלי סאקה איזה שיניים?

במחזור הבא הם יאבדו נקודות לצ׳לסי.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  5. Ori8 Member

איזה כיף זה אוהדים ששונאים את השחקנים של הקבוצה. קסם. הרבה יותר סביר מהאוהדים הטיפשים שם שלא מבינים בכדורגל כמונו פה. כמובן.

מי היה מאמין שקבוצה שמשקיעה מאות מיליארדים כל קיץ תצליח להדיח אותנו בפנדלים. וואו, איזה הישג בל יתואר.

״זה תהליך, זו קבוצה שנבנתה במהלך השנים״ הם מספרים השדרים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    זה גדול.

אף פעם לא כיף להפסיד ודווקא בעונה טובה ברור שזה נותן קצת טעם מר, אבל בתכלס?

ממש אבל ממש על הזין שלי המפעל הזה.
    היינו עוברים את וילה בשלב הבא ואז עפים בחצי לריאל. למי יש כוח לשברון הלב הזה?

ממש לא מפריע לי שעפנו.
    לכו תתמלאו בעצבים ותביאו לי אליפות. חוץ מזה שימות העולם.

6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

עצוב לי על סלאח שכנראה בגלל זה יאבד את כדור הזהב לאיזה מוכר פדאלדות מהסוג שגורם לנדב יעקוביז לגמור ויגיע יותר רחוק במפעל. חתיכת חרא רציני שמרחנו את הרצפה עם המפעל הזה בשלב הראשון וסיימנו ראשונים רק כדי לקבל את פסז'.

7. Don Joan Roman Member

האחרון שעצוב לי עליו זה סלאח.

EO11 ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  8. oranfu Member

אין לנו מגן ימני, יש 2 בלמים כשירים כשאחד מהם זה קוואנסה.
    אז כן, בשיניים.

הליגה היא מה שחשוב לי, בפער ענק, ועדיין מאכזב מאוד להיות מודח.
    אבל בעיקר מה שחשוב לי זה שתהיה מהפיכה בסגל בקיץ.
    אם אומרים לי שההדחה הזאת מבטיחה את זה כי אדוארדס וסלוט יבינו שאי אפשר להתמודד ברמות הכי גבוהות עם כאלה שחקנים בינוניים (אני עדין) ובלי מחליפים כמעט בשום עמדה, אני מבסוט תותים ומחבק את ההדחה.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיבה שהשחקנים שהאוהדים הישראלים שונאים קיימים בקבוצה היא קודם כל בגלל האוהדים הסקאוזרים שמהללים את לוקאס אנדו ונונייז.
    אני לא מצפה ממך להבין את זה או לכתוב את זה.
    אתה יודע רק לעקוץ פה ואז בפייסבוק לשאול שאלות ולבלבל ביצים. אחלה דו פרצופיות. כמובן.

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. k_700 Member

למה? כי הוא מצרי?

11. Ori8 Member

חרטטן. אפשר לבקר ולרצות יותר מבלי להפוך את השחקנים שיכולים להביא לך אליפות ונותנים עונה מדהימה לזבלים ואפסים אחרי כל משחק לא טוב.

להבין כדורגל זה גם לדעת שאפשר להפסיד.
    ואם הפסדת היום בפעם השניה העונה, אז יש מצב שאתה לא כזה זבל.

אני לא מבין כדורגל, בגלל זה אין לי מושג איך יכול להיות שקבוצה עם חלק קדמי כל כך עלוב, בלי שחקנים שמסוגלים לתת גול, מפסידה רק פעמיים בעונה שלמה ומובילה את הטבלה ב-15 פור, אבל זה אני המטומטם.

זה לא המה, זה האיך. הבעלים זונות ואני מאחל להם פשיטת רגל שתכריח אותם למכור, ומחלק לא מבוטל מהשחקנים אני נפרד בקיץ בששון, אבל להפוך בנוהל את כולם לאשפה כי הפסדנו בפנדלים? שיח של בני 15

12. Don Joan Roman Member

כי הוא מחבל שונא ישראל. פחות הקטע שלי לאהוב שונאי ישראל.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבאס מאוד, זאת הייתה הזדמנות גדולה לזכות בצ׳מפיונס שתחזור מי יודע עוד כמה זמן אם בכלל. בעונה הבאה אחרי שה3 יעזבו ספק אם נעלה לנוקאאוט, שלא לדבר על העפלה למפעל בעונה שאחרי.

לדעתי היו הרבה טעויות של סלוט בצמד המשחקים הזה, בעיקר מנטלית אבל כנראה שגם טקטית. גם במשחק הראשון וגם במשחק השני חווינו ירידות מתח גדולות בשלבים קריטיים, ואני יודע שזה הכי לא הוגן לשלוף את זה אחרי אחד הכשלונות הבודדים שלנו העונה, אבל עם יורגן זה בחיים לא היה קורה. להפסיד 1-0 באנפילד אחרי ניצחון חוץ? אין סיכוי. להיות טובים יותר 90 דק׳ ואז בהארכה לרדת אחורה ולחכות לפנדלים? fuck no. העבודה של סלוט בליגה פנטסטית (גם בשלב הליגה של הצ׳מפיונס) אבל בנוקאאוט/רגעים גדולים אני מרגיש הרבה פחות בטוח משהרגשתי עם קלופ. הוא גם הרבה יותר מחושב מהגרמני (לטובה ולרעה) וזה מייצר כדורגל יותר מאופק שבעיניי גם פחות סוחף את הקהל, שגם לא היה מספיק טוב היום בהינתן שמדובר בגומלין שמינית גמר צ׳מפיונס שמי יודע מתי הם יראו פעם הבאה.

הוציא לי המון אוויר מהמפרש המשחק הזה. מקווה שאוכל להתרגש קצת בראשון למרות שמדובר בגביע הליגה. אחרי זה אני כבר בבעיה אחרת, התחושה שהליגה גמורה אומרת שאני מתחיל לזלוג לעונה הבאה... זה משהו שבאמת עדיף לא לחשוב עליו. חרא עצום.

@Liverpool-Forever @Ori8
    תסלחו לי על הניסוח אבל זה דיון מטומטם לאללה. הסיבה שאנחנו אוהדי ליברפול היא האוהדים הסקאוזרים שבלעדיהם לא היה דבר כזה ליברפול בתור מועדון כדורגל ענק, שאנקלי, פייזלי וכו׳ וכו׳. זה נכון לגבי כל מועדון ונכון במיוחד לגבי ליברפול. לכן הרבה פעמים כשגיל/אורן יוצאים עליהם על 9000 בזלזול גם לי זה לא עובר לגמרי חלק בגרון.

לצד זאת צריך להכיר בזה שבכל מה שקשור לfsg הסקאוזרים עיוורים לגמרי וזאת בעיה שפוגעת במועדון שהם אוהדים. על המצב של החוזים היו צריכים להחרים משחקים כבר בעונה שעברה, בטח שהעונה. באיזה עולם בסיס אוהדים כל כך נאמן מאפשר לבעלים אמריקאים גרידיים לתת לואן דייק וסלאח ללכת בחינם? יש הבנה עד כמה זה הזוי? מדובר, בלי הגזמה, בשני שחקנים שמתחרים על התואר שחקן ההגנה וההתקפה הטובים בהיסטוריה של הפרמיירליג שמסיימים עכשיו עונה מהטובות שהיו להם במדי ליברפול. ויושבים 56k באנפילד וכלום, לא מנידים עפעף.

לצערי גם אנחנו וגם הם הולכים להתעורר איפשהו בנובמבר-דצמבר במקום 6-7 ולהבין שחזרנו לימים של לפני קלופ. וזה לא מהכיוון של הביקורת על סלוט חלילה, מאמן מצוין. פשוט לא כולם דמות מיתית (על סף הקוסמית) כמו יורגן. זה מה יש.

נערך לאחרונה ב: ‏12/3/25 ב- 02:26
    oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מה אתה עושה בדיון שלנו? זדיין מפה. תגובות כאלה זה לוויינט פה מדברים על כדורגל.

15. k_700 Member

את האמת? כאחד שבוחן מקרוב הוא נראה לי הכי רחוק מהסכסוך הזה שאי פעם ראיתי משחקן מוסלמי שגדל כל כך קרוב לסכסוך הזה.

טוב לו באנגליה, במדינה נוצרית.
    הוא איש של אספרסו ארוך לא נחל׳ה על גחלים.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 5, אורחים: 23)

1. oranfu
  2. ליברפול לעד
  3. Andrei Kanchelskis
  4. בארסה-מכבי
  5. Ever Banega