ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. Esomech Member

@Scouser Tommy

קודם כל, סלוט head coach והכל, אבל אם הוא לא מרוצה משחקן. הוא לא ישחק. אפשר לראות את זה יפה יפה עם קייזה.

אתה מדבר על 4 החתמות בלבד בהנחה שכל השלישייה עוזבת. אני קצת לא מבין איך אתה רואה את זה קורה.
    מי בדיוק אמור להחליף את מי? קוואנסה את ואן דייק? ובכל מקרה תצטרך לעבות את העמדה. אז בלם אחד אתה תצטרך. באיזה פרופיל? האם זה יהיה ילד וקוואנסה יקבל את המושכות? או שתביא איזה פרופיל ביניים כזה? סטייל אנדו
    בראדלי את טרנט זה האובייס, אבל הוא גם נפצע לא מעט. אז אתה חושב שלא יגיע מישהו שיגבה אותו?
    אז גם מגן ימין אתה תהיה חייב להביא. אבל אפשר להתפשר על איזה אנדו כזה גם פה.
    ומגן שמאל? החור הגדול ביותר ב11 שלך. העמדה הזאת חייבת טיפול, אחת משתי העמדות היחידות שדוברו כבר באופן גלוי שאנחנו מעוניינים להתחזק בה, אתה חושב שיתעלמו ממנה גם הקיץ? ואם בשתי העמדות הראשונות יכלת להביא איזה אנדו/קלווין ראמזי, בעמדת המגן השמאלי תצטרך להשקיע יותר מבחינת הפרופיל. אין לך איזה שחקן צעיר לשווק כמחליף.
    בוא נגיד ויתרנו על קשר, נדלג להתקפה.
    גם צריך מחליף לסאלח, וגם חלוץ הרי. משאיר את אליוט/דואק כיורשים? או מביא איזה שחקן.
    ובעמדת החלוץ שזה העמדה השנייה שיש שיח ער לזה שבמועדון מעוניין להתחזק בה, והשיח סביב חוסר שביעות הרצון המדוברת של סלוט מהחוד, גוטה/נונייז ישארו בהרכב? או מביא שחקן?

אז באיזה עמדה לדעתך יוותרו על להחתים שחקן? ומי יהיה ״האנדו״ מה4?
    צורך ב5 והגעה של 4 זה עם ההנחה שלך שלא יהיו מכירות של גומז, גוטה/נונייז, אליוט/דואק, אנדו, באייטציץ ודיאז.

מסכים איתך שזרקתי פה כמות גדולה של החתמות שאנחנו לא רגילים לבצע. אבל אני מדבר גם על כמות מכירות גדולה יותר מהממוצע. שתניב לך בסך הכל עוד החתמה אחת של בלם. ואולי תרים את איכות השחקנים שיגיעו. לא את הכמות שלהם.

אבל כמו שהחתמנו בסוף 4 שחקני קישור שהיו חייבים להחתים עקב הזנחה של שנים קודמות.
    יש עמדות שאתה פשוט חייב לחזק באותה דחיפות שהיית חייב לחזק את הקישור בקיץ 23.
    בלם מחליף, קשר מחליף, מגן שמאל וחלוץ להרכב. זה המאסט עוד מקיץ קודם (למעט חלוץ שזה צורך שהתעצם יותר בעונה האחרונה).וזה רק בשביל להשלים את הסגל כמו שצריך ובהנחה המאוד מאוד לא סבירה שכל שלושת השחקנים יאריכו חוזה.
    אבל זה לא יקרה, לא כל השלושה יאריכו, אז התוכניות ישתנו. אתה תצטרך למכור מספיק בעיניי בשביל לגייס כסף לממן מחליפים לאלה שעזבו בחינם וגם לעמדת החלוץ והמגן שמאל.
    זה בעניין ההחתמות בעיניי.

בקשר להחתמות. כן אז רשימת ה12 מאוד מנופחת. אבל בעיניי יש ביסוס לרוב השמות.
    ואסביר
    כל הקיץ רק חיכית לקבל הצעה על גומז, שלא הגיעה אז הוא נשאר. הוא רוצה לעזוב והמועדון היה מוכן לתת לו לעזוב.
    צימיקאס אין מצב שישאר אם רוצים להביא מגן שמאלי. ומסתמן שרוצים.
    קלהר יעזוב כי הוא רוצה להיות שוער ראשון.
    נונייז רוצה לעזוב המועדון רוצה להיפטר ממנו, בונים אצלנו על הכסף ממכירה שלו
    כנל דיאז, שרוצה שדרוג משמעותי בשכר כי מרוויח 50 אלף בשבוע. אז סבירות גבוה שהוא ידחף למעבר, כמו שעשה ממש בקיץ הקודם.
    קייזה יחפש לברוח מפה כל עוד נפשו בו. הראשון לעזוב בין אם השאלה או מכירה.
    ניכר מאוד שסלוט לא מחזיק בשום צורה מאליוט, אנגלי, צעיר, אוברייטד, המועדון יכול לעשות עליו קופה יפה. היחיד שיכול לעצור את זה מלקרות זה אליוט עצמו אם יתעקש להישאר.
    גוטה, זה אולי עוד שחקן שישאר בסוף. לא כי סלוט מחזיק ממנו, ולא כי במועדון מעריכים אותו, דיוויד לינץ׳ אמר את זה יפה. סבירות גבוה שהוא ישאר כי פשוט לא יהיה ביקוש עם היכולת הרעה ובעיות הכשירות.
    אנדו אולי ישאר גם הוא, גם כי לא תרוויח עליו כסף באמת, ובעיקר כי אם תמכור אותו באמת תצטרך להביא קשר נוסף. ואולי את זה לא ירצו לעשות, בניגוד לקיץ קודם שהוא היה באופן גלוי על המדף אבל רצו קודם להביא את השחקן ״הנכון״
    נשארנו עם שלושת הצעירים. מורטון לא נספר, איך לא מכרנו אותו בקיץ. כשהיו עליו הצעות באזור ה15 מיליון. אם היו רואים ערך בבאייטציץ לא היו שולחים אותו להשאלה נוספת ללאס פאלמס.
    הצעה של 10-15 מיליון על אחד מהם והמועדון בורח עם הכסף. דואק אולי יהיה קצת יותר יקר. אבל הם לא יפספסו לסכום מנופח של קצת יותר ממה שדחינו בינואר מפאלאס.

יש פה 12 שחקנים שריאלי לגמרי בעיני שיעזבו כל אחד מסיבותיו. אולי השלושה שציינתי ישארו, וגם זה לא מהסיבות הנכונות.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל מה שאתה כותב נכון מאוד, לא בסרקזם, אבל זה פשוט לא העולם שאנחנו לא חיים בו לדעתי. העולם שאנחנו חיים בו זה העולם של fsg. אני צריך להזכיר לך את קבאק? ודייויס? וארתור? ואנדו? וקייזה? וריקי פאקינג לאמברט? ומריו באלוטלי?

שמע קטע, בזמן שאני כותב את השורות האלה הרצתי חיפוש בגוגל כי הנחתי שאני שוכח הרבה שמות מביכים באותה מידה אם לא יותר. יש פה ציטוט של רוג׳רס (משער מהאוטוביוגרפיה שלו) על ההחתמה של באלוטלי:
    What we wanted and what we needed was a player who could really press at the top end of the field,” Brendan Rodgers later admitted. “It wasn’t just a goalscorer we were after. I felt Mario was someone who wouldn’t work for us.

“But come the end of the summer, we were struggling to get someone who could do the role we wanted. I think the ownership group thought that this could be a player I could develop.

“They were thinking that maybe he is a £50m player that we can get for £16m. So, when the owners are wanting you to go down that route and there is no other options, then of course you give it a go.”

אתה מבין באיזה עולם אנחנו? אתה שואל אותי איך זה הגיוני מבחינתי שה3 יעזבו ונחתים רק 4 שחקנים, אני אומר לך בפה מלא שזה לא הגיוני. זה לא הגיוני לתת לואן דייק וסלאח ללכת כשהם מתחננים להישאר, זה לא הגיוני להגיע מלכתחילה למצב שטרנט בכלל פוזל בטעות לכיוון של מועדון אחר, זה לא הגיוני שאנחנו בדרך להגיע עם קונאטה לאותו מקום בדיוק, זה לא הגיוני שהחתימו שוער ב30 מיליון פאונד כשאחד השוערים הטובים בהיסטוריה של הליגה הזאת עומד אצלנו בשער, שום דבר שהם עושים בגדול הוא לא הגיוני.

אתה שואל אותי מה אני חושב שיקרה, אז אני אומר בפשטות: ה3 עוזבים. מוכרים את קייזה, קלהר, ספק צימיקאס, ספק אחד מבין דיאז/ג׳וטה/נונייז. המושאלים אין לי מושג אולי גם מוכרים.
    מחתימים בלם סביב ה50-70, ווינגר ימין גם באיזורים האלה, מגן שמאלי בחצי מהסכום, אולי אולי חלוץ בחצי מהסכום. וזה קיץ של ~200 מיליון פאונד הוצאות כן? חסר תקדים מבחינתנו. מזכיר שגם כשהחלפת את כל הקישור זה היה 2 הזדמנויות מצוינות שניצלנו עם מאק וחראפנברח, סובוסלאי בסכום רציני ואנדו בפרוטות.

אני כתבתי כבר באמצע העונה מה אני חושב, יש פה מכירת חיסול של כל הדור של יורגן. רוצים ״לרענן״ את הסגל שזה מילה מכובסת ל״רוצים להחזיר את הwage bill להיות שפוי״ שזה ביטוי מכובס ל״לא רוצים לשלם לאף אחד מעל 200k בשבוע״.

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/25 ב- 05:11