@oranfu אני התייחסתי לעניין שכאילו לא נצטרך להתחזק באותה מידה אם הם ישארו כמחוץ להקשר. לא לקטע הפיננסי, שם כמובן אני מסכים איתך, הרי אמרו בקיץ הקודם שחלק מחוסר ההשקעה זה ההתמקדות בחוזים ובעלות שלהם. אז פתאום זה אמור להשפיע על הקיץ הנוכחי.
קונאטה הוחלף בעקבות פציעה במשחק של צרפת. אבל איזי, לוקחים אליפות עם הנוער אמרו לי (כאמור, הקבוצה הכי חלשה בליגה לנוער).
cut the bullshit, אתה וחגיגות? אתה לא תחגוג גם אליפות ב96 הפרש. עוד שני מחזורים אפשר לשחק עם אנדו ונלו בלמים. זה עד כמה הליגה סגורה.
אורנסטין גם טוען שכל המוערבים מכחישים את העניין סביב וירג׳יל ופסז. מה שבאמת מעניין זה הדיווח הבא דיוויד אוקופ (ההוא שדיווח ראשון על המעבר של הנדו לסעודיה, מזכיר הסוכן של הנדו זה אח של טרנט והסוכן שלו) טוען שיש עדיין דיבורים בין טרנט למועדון בנוגע לחוזה חדש. אבל העניין הפיננסי הוא לא רק מה שמעכב. אלא גם הכיוון שאליו הקבוצה הולכת ועל המשך התחרותיות של הקבוצה. הופה הופה, סנונית ראשונה שבאה לנפץ את הבועה סביב החוסר שאפתנות הזו והקמצנות של הבעלים ואיך זה פוגע בתחרותיות של הקבוצה. יאללה, אני בעד ראיון עזיבה שלו שבו הוא פותח את הפה על הבעלים ואומר שאם הם היו מראים יותר שאיפות ומשקיעים יותר אז הוא היה נשאר. חלום
טרנט לא מטומטם. איך אפשר לספר לו סיפורים על פרויקט ותוכניות להיות תחרותיים בזמן שמתקמצנים על הארכת חוזה לואן דייק וסלאח? ועוד כשמנגד עומדת ריאל מדריד... אין ספק שאם הוא רוצה תארים פרופר הוא צריך לעזוב. מה שכן, אם הוא רוצה לגאסי ושאשכרה יזכרו אותו, לעשות קריירה בליברפול תחרותית, גם עם פחות תארים משמעותית, שווה הרבה יותר מאשר עוד בורג בריאל הזו.
מי שרוצה FSG בחוץ צריך לבלוע את הצפרדע, לרצות שכל השלושה יעזבו והקבוצה הזאת תתפרק לחתיכות ותדשדש באמצע הטבלה עד למכירה שתגיע בשלב כלשהו.
כן, זה בדיוק מה שקרה כשהיינו קבוצת מרכז טבלה מסריחה לפני קלופ. הם מכרו. הם כבר לא פה ודמיינת את העשור האחרון. אני חושש שאתה לא מבין אותם. כל האסטרטגיה שלהם היא שמרנות כלכלית קיצונית, עם אפס סיכונים. אתה יכול לעבור עכשיו 5 שנים של חרא וזה בקושי יזיז להם כי האסטרטגיה שלהם לא מסתמכת בשום אופן על הצלחות, כל אסטרטגיית הרווח בנויה על גידול בשווי של המועדון בטווח הארוך. הקשר פה הוא בערך כמו הקשר בינך לבין קופת גמל לטווח ארוך ששכחת שיש לך. שים כסף, תשכח שהיא קיימת ואל תסתכל עליה, אחרי 30 שנה תהנה מהרווחים כהשלמה לפנסיה. אין לך מושג מי נכנס ומי יצא מS&P ב30 שנה האלה ומה היו הירידות שלה בין 2032 ל2034, וזה לא מעניין אותך.
אני חושב שאנחנו במצב שונה, דווקא בגלל ההצלחות של השנים האחרונות. לדעתי בהחלט יזיז להם אם המותג שהם מחזיקים ידשדש עכשיו במשך שנתיים-שלוש-ארבע וינסה לגרד מקום בקונפרנס ליג. ובגלל אותן הצלחות אגב גם התגובה מהקהל תהיה שונה מזו שהייתה לפני שקלופ מונה. קל עכשיו להסתכל על הקהל בעיר ולא להבין איך הם לא יוצאים לשרוף צמיגים ברחובות בגלל ואן דייק, סלאח וטרנט, אבל בסוף - תן להם עכשיו שנתיים שלוש להיות מיץ הזבל של הליגה וגם הבועה הזו תתפוצץ.
זה נכון. ולכן הדרך היחידה שהם יעזבו היא מחאות מסיביות של האוהדים. מעבר לפגיעה כלכלית, זה יפגע להם במותג ובשם וזה נזק שהם לא ירצו לעצמם.
זה לא הזיז להם בעבר ומאז הם רק הפכו לעוד יותר שמרנים וrisk-averse שמחפשים לעשות את המינימום שבמינימום של המינימום. אני לא רואה שום סיבה לחשוב שזה ישתנה. פעם הם עוד ניסו, קצת. היינו קונים שחקנים, מנסים להתחכם, מאניבול וחארטות כאלה. בערך מאז 2018 או 2019 הם כבר במוד שלא משאיר מקום לספק, אי אפשר להתנהל כמו שאנחנו מתנהלים מאז בלי שאתה מוכן לאפשרות של קריסה מקצועית. זה כבר נכלל בחישובים שלהם והם ממשיכים באותה דרך. מה גם שכן חווינו נפילות כואבות תחת קלופ שלא הביאו שום שינוי. כל זה תקף גם לאוהדים. גם הם היו שם כבר ושום דבר לא נשרף.