"פעם הם עוד ניסו" לא כי התחשק להם וכי כל המודל היה שונה אלא כי היינו עמוק בחרא ולא הייתה ברירה אלא לשים קצת כסף. אין בעלים בעולם שלא יזיז לו את הזין כשהמותג שהוא מחזיק הופך לבדיחה, בטח ובטח אחרי לא מעט שנים של הצלחות גדולות. ובוא לא נתעלם מנקודה אחת, שווי המותג קפץ במיליארדים. מעולם לא היה נכון מבחינתם למכור עד עכשיו. אני לא יודע מה יהיה, אבל הסיכוי היחיד הוא שהאוהדים יקומו עליהם, והסיכוי היחידי שזה יקרה היא אם נדשדש למוות.
אנפילד ריק עד שהם הולכים. לא יחזיקו 3 חודשים. כמה זה פשוט, אבל הסקאוזרים מרוצים, ASOCCER זה פורום לפנאטים שאמורים לעודד את מכבי חיפה ומכבי תל אביב. מה אתם קשורים לליברפול? לכו תאהדו את סיטי אם אתם רוצים רכש.
זה אומר שאוהדי קבוצות גדולות גרועים מאוד במחאות. ובעניין ליברפול אייסוקר בהחלט לא מייצג. בתכלס רוב אוהדי ליברפול נהנים ב - 10 שנים האחרונות. מעמדו של המועדון עלה. עזיבת שחקן X או Y זו לא סיבה מספיק טובה למחאות. צריך משבר גלובלי במועדון. ליברפול לא מועדון במשבר.
מבחינתי המועדון במשבר קיומי. הוא לא מתקיים בתור מועדון גדול ותחרותי יותר. מה רוב האוהדים חושבים - אני מכיר והם טועים. הם לא רואים את זה כמוני. אבל הם הסקאוזרים והמועדון שלהם אז אני חי בדיסוננס הזה. זה העונש שלי על זה שאני אוהד קבוצה שלא מתאימה לי מנטלית. במכבי חיפה הייתי משתלב מצוין.
אני גם מאוד נהניתי בעשור האחרון מהכדורגל, המשבר שאתה מדבר עליו זה בדיוק המשבר שבדרך להגיע בעונה הבאה. בוא נראה.
אני גם מאוד נהנתי. מאז קלופ הקבוצה בצמרת ואלה הזמנים הכי טובים שהיו לי בתור אוהד הקבוצה. זה לא סותר את זה שהמועדון מתנהל כמו בית עסק ולא כמו מועדון כדורגל. אני שואף שהמועדון יעשה את המקסימום כדי להשיג תארים - ככה אמור להתנהל מועדון שמגדיר את עצמו כמועדון גדול. אנחנו לא שם כבר שנים.
זאת לא נבואה. אני לא יודע איפה נסיים בטבלה ב-10 שנים הבאות. אני כן רואה איך אנחנו מתנהלים, וככה לא מתנהל מועדון שהמטרה העיקרית שלו היא זכייה בתארים. גם לא כמטרה משנית או שולית. הם לא רוצים קריסה מקצועית, הם רוצים שנמשיך להשתתף במפעלים האירופאים (רצוי ליגת האלופות) ויעשו קצת פחות מהמינימום הנדרש (לדעתם) בשביל להשיג את זה בתקווה שה"גאונות" שלהם (כלומר הוצאת מים מהסלע של המאמן) תביא את התוצאות בשביל זה. בינתיים גם אליסון עם זעזוע מח ממשחק הנבחרת האחרון.
התרסקויות בפריימרליג קורות מאוד מהר ומאוד כואב. סיטי לפני שנתיים נראיתה בלתי פגיעה, לפני קצת יותר מחצי שנה זה עוד היה נורמלי להסתלבט מי תסיים שנייה אחריה. לא קנתה טוב שנתיים והיא בעונת התרסקות כשאין שום אור באופק וזה עוד ממועדון שמוציא בלי הכרה. ליברפול הנוכחית נשענת, על הlast dance של הקבוצה הגדולה שנבנתה ב2018. לא לקנות שחקן אחד לרוטציה הנורמלית בשנה שלמה זה משהו שיתנקם בהם בבירור בעתיד הלא רחוק. כי בסוף בכל קיץ אתה צריך להחליף עוד שחקנים כי הסגל מתבגר ומזדקן ואז סחבת גם את הצורך של הקיץ האחרון וכאמור בפריימרליג אתה לא יכול לקנות כמה שרק בא לך, גם עם כל הכוונות טובות. בסוף יהיה פה חלל שאף מאמן מצוין לא יוכל למלא עם הבעלים האיומים האלה וההתרסקות תהיה כואבת. זה חשבון ממש פשוט, לא נבואה ולא נעליים.
זה בטח התחיל רק אחרי הפציעה שלו כשהוא יודע שיש לו מלא חודשים בחוץ. הוא יקבל חוזה, ישלמו לו את הביטוח ובקיץ 2026 הוא ידחוף שוב לעבור לריאל. טרנט ידוע בתור סמולני בוגד (אני בוט של FSG) ככה שזה לא מפתיע.
Liverpool ‘ideal' destination for Harry Kane’s Premier League return if he leaves Bayern Munich – Paper Round - TNT Sports הנה החלוץ שאתם צריכים