הטענות הן לא לריאל. טרנט נתן לעונה שלמה שאנחנו מתמודדים על תארים להיות תחת העננה של התדרוכים הבלתי פוסקים ממדריד שהוא עובר. הוא שמר על הרגליים שלו על הדשא, לא התראיין בכלל למועדון (לפני משחקים, אחרי משחקים, סתם ראיונות) ובסוף גם עובר כבוסמן בואו לא נשכח. התנהלות שהולמת שחקן בית וסגן קפטן, אין ספק. הוא חלאה, ההתנהלות שלו בכל הסיטואציה היא ביזיון. אני כתבתי פה לאורך כל השנתיים האחרונות שהוא שם זין במשחקים, זה לא חכמה בדיעבד ולא תירוץ, זה היה ברור. הגישה שלו היתה מסריחה לאללה והגיעה לשיאה במשחק שהוא מכר נגד יונייטד בהופעה הכי ביזיונית שראיתי משחקן שלנו אי פעם. אגב, זה עוד מבלי להיכנס לעניין הזה שבהארכת החוזה האחרונה שלו הוא חתם על חוזה קצר יותר מכל שאר השחקנים, כנראה מתוך ציפייה לעזוב בחינם בשלב הזה (אם מאמינים לתיאוריה הזאת, אבל עניין החוזה הקצר יותר משל אחרים הוא עובדה).
הוא לא היה הכי טוב בליגה ולא כל משחק 10 מ10, זה בולשיט ענק. הוא שחקן שלא מצליח למצוא את העמדה שלו: מגן ימני - הוא לא יודע להגן. חייב עזרה של קשר אחרת זה הפסד ודאי במאבק מול שחקן ההתקפה. קשר - אין לו את המוטיבציה ללמוד את התפקיד למרות ששם הוא צריך לשחק בעיני. הגישה המסריחה שלו קיימת כבר 3-4 שנים. הפרצוף שלו פרצוף מגעיל שחושב שהוא זידאן ובעצם הוא שחקן עם כשלים שאתה צריך לפצות עליהם ברגע שהוא על המגרש. הוא לא וורלד קלאס לא היה ולא יהיה. הוא שחקן טוב ולא מעבר. נטו בזכות יכולת המסירה הנדירה שלו. בכל דבר אחר הוא בין חלש לבינוני. לגבי מידת האשמה שאני שם על השחקן, מבחינתי כששחקן עוזב אני מסתכל מה הייתה רמת הקבוצה כשעזב. אין לי שום האשמה כלפי מאסצ'ראנו, טורס, סטרלינג, אואן, מקמנמן - הם עזבו ליברפול גרועות. יש לי האשמה כלפי אלונסו, סוארז, ארנולד - הם עוזבים ליברפול תחרותיות. ועדיין, כל שחקן זכותו לעשות מה שבא לו. לגבי המחיר, האשמה היא רק על המועדון. שנתיים לסיום החוזה תציבו לשחקן אולטימטום להאריך חוזה או ללכת. הגענו עד לבוסמן, שיחקנו באש, והפסדנו. מופרך לדרוש מהשחקן לחדש חוזה ובכך לסכן את המעבר לריאל. הוא רוצה ללכת, זכותו. אחריותנו להוציא מהעסקה את המקסימום. כמה מפתיע שחירבנו את זה.
אחלה, אז הוא לא קפטן ראוי. בעיה שלך שלא לקחת ממנו את הסרט המגוחך הזה השנה. הוא מבחינתו ראה לפני שנתיים שאין שום הלימה בין המעמד שלו והאיכויות שלך על הדשא לפרגון שהמועדון שלו יתן לו בהשוואת השכר לכל מיני סמרטוטים אנגלים בליגה(בגיל שלו). אז מבחינתו בשנה האחרונה אתה שומר על הברכיים כדי שריאל מדריד לא יחפשו להביא איזה פרימפונג ב30 מליון אירו במקום. חכם. אתה המטומטם פה. ראית אץ השחקן הכי טוב בליגה באפריל 23 מפגיז כל שבוע וסוחב את כל ההתקפה של הקבוצה ולא שדרגת לו את החוזה. אפילו לא הדלפת שאתה מנסה. אז במרץ 25 אל תתבכיין שאתה מפסיד אותו בחינם. U fucked around and find out. פשוט.
אני מסכים עם כל מילה שאתה אומר פרט להייפ המטורף שאתה שם על ההופעות שלו. הוא לא כזה טוב. יש לו כשלים מובהקים במשחק. הוא מגן בעייתי כי מחייב אותך לשים קשר הגנתי בצד שלו. אין לו מושג איך לשחק קשר. ברגע שהוא ב11, אתה נדרש להתאמות. זה לא יכול להיות שחקן וורלד קלאס ובטח שלא הכי טוב בליגה.
במרץ 23 הוא השחקן הכי חם בליגה, בקלות. תעבור דיון מחזור אחרי דיון מחזור. הוא בדיוק נכנס לשחק בקישור, כל הופעה כמעט MOM. אני בטוח שאם נחפש כל דיון מחזור באיזור הזה נראה אפילו אותך מדרג אותו ככה. הגישה שלו מסריחה? אדרבא אז מבחינתך הוא לא שווה 300 אלף פאונד לשבוע בשיא הקריירה אז אין פה שום הפסד מקצועי. לכן אל תתבכיין שהוא עוזב בחינם לריאל מדריד בגיל 26. הם כבר אז חשבו שהוא שווה את זה. בעולם של היום עם כל הרשתות והספונסרים מחוץ למגרש אתה לא מחכה ששחקן יככב אצלך שנה וחצי כדי להאריך לו חוזה. שחקנים פופלריים מצפים שאחרי שהם מפגיזים חודשיים אתה כבר תעמיד להם הצעה גבוהה מאוד על השולחן. רק בליברפול נשארו איפשהו בשנת 1993 במקום 2023. אין שום דבר מדהים בליברפול. זו קבוצה שמנוהלת מזעזע, בעיר אפורה שהשחקנים בקבוצה שלה צריכים להתפשר על משכורות של שחקנים ממוצעים בליגה. יש יותר חוסר ודאות בקבוצה הזאת מוודאות בכניסה לכל קיץ. לכן שחקנים בני 26 שמגיעים לפיק של הקריירה שלהם וכבר עשו משהו בכדורגל יחפשו לברוח מפה. רק משוגעים ישארו ויצהירו שהם מתים להשאר.
אתה אומר שחכם מבחינתו לשמור על הרגליים בשנה האחרונה ואז אומר שאין לי מה לבוא אליו בטענות. הבן זונה, השרמוטה המסריחה הזה שמר על הרגליים שלו במשחקים שלנו בשביל שלא ייפגע לו המעבר הגדול, בחיים לא ראיתי דבר כזה. ועוד איך אני אבוא אליו בטענות. ושוב, זה לא איזה שחקן שהיום פה, אתמול בלייפציג ומחר במדריד. זה שחקן בית. מקווה שלא יעז להראות יותר את הפרצוף שלו באצטדיון. וכמו שכבר כתבתי, זה לא שאין מה לבוא בטענות כי "ריאל פנו אליו כי נגמר חוזה". גם סלאח וואן-דייק מסיימים חוזה, הם לבטח מקבלים פניות מלא מעט מועדונים ומהשניה הראשונה שוב ושוב הצהירו שרוצים להישאר. כנ"ל אליסון. אפילו קונאטה שמסיים חוזה עוד שנה, ולפי הדיווחים ריאל ופסז' כבר לוטשות עיניים, אמר שהוא רוצה להישאר (אם יחתום בסוף או לא זה משהו אחר). אפילו משהו בסגנון "אני אוהב את המועדון ויש לנו מטרות להשיג" החלאה הקטנה הזה לא אמר. שלא לדבר על שחקנים במועדונים אחרים כמו דייויס שבניגוד לכל הציפיות חתם שוב בבאיירן. או אפילו הארווי אליוט שסירב להם בשביל לחתום אצלנו (כן, לא היה מגיע לשם ככוכב אז זה אחרת, ועדיין).
ברור שחכם מבחינתו. בקיץ האחרון הוא כבר סימן לגמרי את ריאל מדריד והבין שהם נעולים עליו. אתה הפסדת אותו במרץ 23 לא ביולי 24. תבוא בתלונות לעצמך. הוא מבין איך ריאל מדריד משחקת. היא מאתרת שחקן כדורגל בטווח גילאים הזה, עם סטאר קוויליטי ומצפה שהשחקן יעשה הכל כדי לעבור אליה.ביולי 24 הראש שלו כבר מסובב על מלא מלא להגיע רק לריאל מדריד. הוא ראה גם איך צ'אנסים כאלה יכולים ללכת לאיבוד(למשל לני יורו שבסוף מקבל הצעה ענקית ממנצ'סטר יונייטד המשוקצת וריאל מדריד מתקפלת או דוגמאות לשחקנים אחרים שנפצעו וריאל מדריד נעלמה). שחקן בית שלך? יאללה אחרי שהביא לך צ'מפיונס וכמה גמרים של צ'מפיונס עם מאבקי אליפות היית צריך לתת לו משכורת כמו של הארי קיין. למה לא הבאת לו משכורת של מייסון מאונט? כי אתה סמרטוט רצפה שמצפה שהשחקני כדורגל שלך יתיישרו עם הסלוגן הלעוס בעליה מהמהמנרה דרך אבי רואד. אנחנו ב2024, החרא הזה לא עובד יותר. בגיל 24 היית צריך לדעת שמה שיחרמן את טרנט זה שבוע אופנה בריאל מדריד, חבירה לג'וד בלינגהאם ודוגמניות כוסיות בפאפרצי ביחד עם משכורת של 350 אלף פאונד בשבוע( לפחות) כדי להשאר בעיר אפורה ובקבוצה שמחפשת לשחק מאניבול מטומטם סלאח וואן דייק מבוגרים והיו מבוגרים גם ב2023. להגיע לריאל מדריד זה לא רק לעשות צ'ק אין על המעבר הזה זה גם לייצר פסטיבל סביב המעבר הזה ופסטיבל מייצרים על שחקנים בני 24 לא על שחקנים בני 30-29. גם הארי קיין היה על המדף לפני שנתיים והיה מהשחקנים הכי טובים בליגה. את ריאל מדריד זה פחות מקסים. הם מחפשים את הכוכבים הכי גדולים בני 24. כאלה שאפשר למקסם גם את הקווליטי שלהם מחוץ למגרש שנים קדימה, לא שנתיים קדימה. אתה יודע, בחזון שלהם מוכרים חולצות וקונדומים עם הפרצוף של טרנט גם ב2029.
לא נורא, עוד שנה וחצי עם צ'מפיונס ואליפות בספרד הוא אפילו לא יזכור שכעסת עליו. לקח החלטה קלה. עובר לריאל מדריד, משחק ליד ג'וד ואמבפההההההה, יזכה לבשל להם 20 שערים בעונה, יטוס איתם ועם וניסיוס לניו יורק בינואר במקום להשחט כל שלושה ימים בקור האנגלי בנוסף לזה שסוף סוף ירוויח פייצ'ק כמו של ג'יידן סאנצ'ו. השחקן הזה שברור לכולם שיסיים בטורקיה או סעודיה. איזה כייף לו. אתה עוד שנתיים אולי עם איזה CORE בינוני זול ליד כמה שאריות של שחקני כדורגל טובים. בזבוז זמן לשחקן במעמד שלו. הקהל יסלח לו, הביא לך 8 שנים של מאבק תארים עם אליפות שהיה ברור לרובנו שלקחת כבר בדצמבר. עוד כמה עונות זה עלול להיות פריט אספנות.
אני התבכיינתי? תקרא מה אני כותב. זכותו ללכת, פאשלה שלי שהוא הולך בחינם. הוא אובר רייטד. אני אומר את זה מאז ומתמיד. מניח שנגלה בריאל מדריד. אם ישתלב ויהיה שחקן חשוב - טעיתי. אם יהיה שחקן שולי/יימכר - צדקתי.
בשקלול הכללי גם אם יכשל שם הוא לא יתגלגל לטרזנספור משם. אחרי כמה עונות של 300 אלף פאונד בשבוע, תארים בכיס הוא יתגלגל לקבוצה אחרת גדולה באירופה וימשיך להרוויח הרבה כסף ולשחק ליד שחקני כדורגל יקרים וטובים. הנפילה מריאל מדריד כשחקן הרכב היא איטית ויש עוד תחנות טובות בדרך. אם יכשל שם, בגיל 28-29 הוא יתגלגל לאיזו צ'לסי. אחלה מבחינתו. לונדון.
הוא אוברייטד ואם הוא שמר על הרגליים שלו בזמן שהוא מקבל מיליונים מאחד המועדונים המפוארים בעולם ומוסיף חטא על פשע כשהוא עושה את זה עם סרט הקפטן עליו, אז הוא בן זונה. זה לא סותר שהוא לקח החלטה נכונה.
מליונים? שחקן בן 26 מרוויח פחות מהארי מגווייר, הרבה פחות ממייסון מאונט. לא זכור לי שבמרץ 23 בליברפול הניחו לו על השולחן את החוזה של מייסון מאונט והוא סירב בנימוס. בליברפול עשו מה שהם עושים תמיד, מתעלמים מהשחקן ומצפים שבלחץ של סוף חוזה השחקן יתיישר ויתרצה על משכורת נמוכה יותר. השנה כשהוא כבר סגור ונעול בריאל מדריד הוא שמר על הרגליים, שיאשימו את עצמם. מי שמגיע עם כוכבים גדולים בני 26 לשנה אחרונה בחוזה שלא יתבכיין שהם שומרים על הרגליים כדי להבטיח את ההגעה שלהם לריאל מדריד.
לגבי ההחלטה והאם היא נכונה או לא זאת בטח לא שאלה עם תשובה חד משמעית. הרי כל בנאדם תופס אחרת את החיים האלה, זאת שאלה פילוסופית. לי חבל מאוד על ג'ררארד שבקושי ראה תארים ובאיזשהוא מקום בדיעבד הייתי שמח שהיה הולך לצ'לסי ולוקח כל מה שאפשר לקחת. האם לג'ררארד היה עדיף במקרה כזה? הרבה יותר תארים אבל לא להיות אליל מוחלט בליברפול? חלק יגידו ברור שעדיף חלק יגידו שלא. ארנולד ניצב במצב קל יותר מג'ררארד, פי כמה. הוא בליברפול, שחקן בית, והליברפול הזאת גם מביאה תארים פה ושם בניגוד לתקופת ג'ררארד. ועדיין זכותו לחשוב שאם הוא הולך לריאל מדריד הוא יכול לקחת פי כמה תארים, זה בטח נכון ואני האחרון שאתכחש לכך אבל כמו שציינתי זה לא אומר שזאת ההחלטה הנכונה. תלוי את מי שואלים.
נכון זו שאלה פילוסופית. אתה חושב שטרנט בוחן הצלחות כמוך(לעשות את זה בליברפול). יכול להיות שהצלחה מבחינתו זה בגיל 26 להגיע לריאל מדריד, לקבל איזה תפקיד שולי בסרט, להגיע לשבועות אופנה, לשחק בכל שנה לפחות בחצי גמר הצ'מפיונס, לדגמן לגוצ'י ולהרוויח המון המון כסף על המגרש ומחוץ למגרש כשבכל שבועיים הוא מצטלם עם דוגמנית אחרת. הוא כרגע על פחות מ12 מליון עוקבים באינסטגרם. בול כמו אלחנדרו גארנצ'ו, ילד בן 21. לך זה עוד קשקוש בזנב הנתון הזה. אבל לילד בן 26 שמצטלם בכל פגרת נבחרות ליד ג'וד זה חשוב. שנה טובה בריאל מדריד והוא על 70-80 מליון עוקבים. יתחילו להתייחס אליו. ליברפול יכולה היתה לספק לו רבע מזה?