כשריאל תרצה אודגור הוא יהיה מוכן לחתוך משכורת גם בחצי ולשחק שם. מי ישמע זו תהיה הבעיה, השכר שריאל תשלם או לא תשלם. אפרופו שכר וגם את זה אני לוקח בערבון מוגבל, הדיבור הוא שטרנט חותם שם על 220 אלף לשבוע, פחות ממה שאנחנו הצענו לו. אז גם פה, זה לא הביג אישיו.
לענייננו - "אין כוונה למכור את קוואנסה" נשמע לי כמו טקטיקת מו"מ. לכל שחקן יש מחיר, בטח לשחקן שנתן כרגע עונה מזעזעת. הדיווח במצרים נשמע לי כמו בולשיט, למה שסלאח או כתבי מצרי יידעו שעזיבה של ארנולד מפנה תקציב שכר? מי יגיד להם דבר כזה? אם יחתמו עם סלאח יירצו להגיד לו שתמיד היו מוכנים להציע לו הכל כי הוא כוכב, לא שחיכו לראות אם ארנולד נשאר או לא.
זאת תגובה, צינית, לטענות של קיי שאנחנו אמורים לתת לשחקנים האלה חוזים גדולים בשביל למנוע את הבעיות האלה. הוא צודק בעיקרון, אבל זה פשוט לא עובד ככה אצל הבעלים הכי גרועים באנגליה. לא יודע כמה טרנט יחתום שם, אבל אין סיכוי שהוא ייוותר על כסף בשביל המעבר. בנוסף למשכורת שהוא יקבל שם (220K זה יותר ממה שמרוויח היום) הוא גם יקבל מענק חתימה של כמה עשרות מיליונים, כמובן. ואני בספק אם הוא "יסתפק" במשכורת כזאת. וכל מי שמשחק אותה כאילו הציעו לו פה חוזה עתק יכול לדחוף את עבודת השופרות שלו לתחת. גם אם קיבל בסופו של דבר הצעה גבוהה, זה אחרי שכבר הנזק נעשה וידעו שעוזב. מסכים שהדיווח על קוואנסה נשמע כמו משחקי מו"מ. לגבי סלאח, לא צריכים להגיד מפורשות. אבל בדיבור לא פורמלי עם הסוכן אפשר להבין דברים כאלה ואחרים. חוץ מזה שזה משהו שכן אפשר להגיד גם לשחקן, אגב. "רוצים מאוד שתישאר, אבל פשוט אין יותר מרווח בתקציב המשכורות בשביל לתת לך X כי גם טרנט וואן-דייק יקבלו העלאות אז אפשר לתת רק Y" וברגע שטרנט יורד מהפיירול...
לחתוך בחצי? למה לא לתרום את מוחו למדע ומשכורת של שנה כדי לשחק במועדון שהוא כבר היה בו ולא נספר? העיקר שאתה מאמין לקשקושים של עצמך. אם הוא מגיע לריאל מדריד את מי הוא אמור להעיף מההרכב, ג׳וד? אולי טרנט שכבר יהיה קשר 8 חופשי למעלה? והמשכורת זה הצרה היותר קטנה שלהם. כדי לקנות אותו בחזרה הם יצטרכו להשכיב עליו 130 מליון פאונד בהעברה לחשבון של קרואנקי. בהצלחה עם זה. מדהימים אותי האוהדי ליברפול האלה שמשכנעים את עצמם שזה גורל בלתי נמנע. זה מצחיק. אתה קודם משלם לכוכבים שלך כמו לפרד ואז לא מבין איך בשיא הקריירה הם פוזלים לריאל מדריד עם שנה אחרונה בחוזה. קומדיה. אגב, יש לך מקור שטוען שהצעת לו משהו שמתקרב לזה(ואני מתכוון כשזה היה רלוונטי, לא כשהיה סגור בריאל מדריד, כלומר בין ינואר 23- לסוף שנת 23)?? את הנשמה של ואן דייק הוצאתם עד שנתתם לו משכורת כזאת והוא היה הבלם הכי טוב בעולם אז כשהוא מבהיר לכל העולם ואשתו שהוא רוצה לשחק רק אצלכם. *לפי המדווחים ששווה להקשיב להם, ריאל מדריד גם נותנת לו 30 מליון פאונד סיינינג פי(יותר גבוה מרודיגר ואלבה בזמנו). תוסיף את זה להיוון של ה-5 שנים חוזה וזה כבר לוקח אותו למחוזות ה400 אלף פאונד בשבוע.
אין לי מקור לשום דבר, אני רואה רפרופים של דברים בטוויטר, אני לא שומר לינקים כדי להוכיח לך מה קראתי. מעניין לי את הזין כמה הוא ירוויח שם. בשורה התחתונה אני בטוח שהצענו לו חוזה יפה מאוד אבל זה כבר היה מאוחר מדי ומן הסתם לא רלוונטי כשריאל היא זאת שעומדת ממול. בסוף נכתבים כאן עמודים על עמודים של 'ויכוחים' בזמן שכולנו מסכימים על הכל., הסיטואציה הזו מאוד ברורה. FSG בני אלף זונות וטרנט הוא שרמוטה ונחזיק אצבעות שישבור את רגל באימון הראשון שלו שם ויגמור את העונה. הלאה. נצטרך להעביר כמה עונות טובות של דשדוש בחרא עד שאולי יהיה אופק למכירה. אני יודע שאורן וגיל לא חושבים שזה אי פעם יקרה כי שווי המועדון רק ימשיך לזנק, אבל בסוף כשהמותג נפגע מקצועית הוא נפגע. דווקא אחרי כל ההצלחות של השנים האחרונות הסבלנות של האוהדים תתקצר. אנחנו כבר לא אחרי 30 שנה במדבר. כשנותנים לך לטעום מהטופ הנפילה היא קשה ואתה לא מתרגל אליה בקלות. הביקורות יגיעו והלחץ עליהם יגדל. לזה אני מחכה וזה יקרה.
המותג ייפגע, ההכנסות אולי לא ייצמחו בקצב גבוה (ואולי גם ייפגעו) אבל זה עדיין נכס שעלה להם מעט מאוד לרכוש, לא עולה להם כלום להחזיק ואין להם שום בעיה להמשיך ככה עד שיחליטו שעדיף להם לממש את הרווחים.
כשהתוצאות יפסיקו להגיע אתה יודע לאן יופנו החיצים? לסלוט. כבר היום האשמה נופלת על יוז, הוא פשוט לא מתאים לתפקיד ולכן לא סוגרים חוזרים ולא היה רכש. בהמשך אלה יהיו סלוט ואדוורדס, ואז המאמן שיחליף את סלוט ואולי אולי עוד 5-10 שנים אם יהיה ממש נורא יגיעו לג'ון הנרי.
ב-5 מליון פאונד. 303 מליון מול 308 מליון פאונד. ביג דיל. לפחות לפי הדוחות של הרבעון השני דווקא בקומרשיאל יש עליה של 18.5 אצלינו מהרבעון הראשון. אז לא הייתי ממהר לצאת בהצהרות.
אוסף שמועות קטן מלבד ההתעניינות של אתלטיקו והקבוצות הסעודיות, גם פורסט וניוקאסל מעוניינות בנונייז פולהאם מתעניינת בגומז לפי דיווחים ממצרים, יש התקרבות בינינו לבין סאלח בגלל שכר שהתפנה בגלל ארנולד. מליסה רדי הספיקה להכחיש (ואמרה שגם ארנולד וגם מדריד הופתעו מה״שמועות״ שיצאו, ושזה עדיין לא קרוב לגמריי. ״מפתיע״ בהתחשב בזה שזה יצא מספרד) ממשיכים להיות מקושרים לפרימפונג כמחליף אפשרי ביחד עם שמות כמו מרטים פרננדז וארנאו מרטינז ולקרקש והוייסן (שעם סעיף שחרור של 50 מיליון, שגם ריאל בענינו + בחר לייצג את ספרד, אז כנראה ינחת שם) וגם לאיזק, למרות ששם באתלטיק הספיקו להגיד ש״אולי״ לא נלך עליו בהתחשב בזה שיש מס עמדות שצריכים לחזק. מה שאמרנו פה שזה רק עניין של זמן עד שנראה כותרות כאלה. שום דבר חדש מתחת לשמש. שאלה היפוטית, לא שחושב שזה יקרה כי הוא ממש מחוץ לטווח מחירים שלנו, אני היחיד שחושב שאיזק זה לא מהלך חכם בהתחשב לרקורד הכשירות שלו? לא שאני רואה איזה חלוצים אחרים יש בשוק גם בטווח שלנו וגם יותר יקרים.
אתם דווקא מקושרים פחות לאיזק ויותר לאקיטיקה שזה מעניין כי זה פחות או יותר אותו פרופיל של חלוץ רק בחצי מחיר יותר זול. הייתי מאוד רוצה את החלוץ הזה אצלינו(התעניינו בו עוד כשהיה בריימס). רדי גם רומזת לעזיבה של אליוט במחיר הנכון. כמו שכתבתי כבר לפני כמה שבועות, תצפו לעשות עליו אקזיט יפה.
אני מסכים לגבי איזק. היה מטריד אותי מאוד לשים כזה סכום על חלוץ עם רקורד כשירות בעייתי. אבל אני לא לגמרי משוכנע שזה לא אפשרי שיגיע. לצורך העניין, להביא אותו ועוד איזה מגן שמאלי זה יותר זול מלהביא 4-5 שחקנים, גם ילהיב את האוהדים וגם ייאפשר להם יח"צ של "הנה אנחנו מוכנים לשים הרבה כסף על מטרות גדולות". אנחנו מאוד מקושרים לאיזק, ביחד עם קרקז זה חד משמעית השחקן שאנחנו הכי מקושרים אליו בתקופה האחרונה. זה לא רק שמועות זה גם כתבים כמו אורנסטיין שמדווחים את זה. אם אני זוכר נכון אקיטקה בזמנו קושר גם אלינו וגם לניוקאסל (לפני שהביאו את איזק) ככה שסביר שהמועדונים רואים בו שחקן עם מאפיינים דומים (אבל כנראה פחות מוערך). הקישור העיקרי אליו הוא מגרמניה שטוענים שהוא אופציה עבורנו וזה הגיוני כי כנראה מעט מאוד מאמינים שנשלם על איזק. רדי לא רומזת לכלום לגבי אליוט, היא טוענת ש"עבור הצעה טובה נמכור" שזה פשוט הזמנה להצעות עליו. זאת לא רמיזה, זאת אמירה ברורה. כתבתי ממזמן שאני מעריך שהוא יימכר בקיץ, זה ברור שסלוט לא עף עליו והשחקן בטח לא יירצה להמשיך לשבת על הספסל. אין לנו את הלוקסוס להשאיר שחקן של 40+ מיליון על הספסל, לא כשאנחנו נואשים לחיזוק עמדות בהרכב הראשון. אלה החיים כמועדון מהעשירים בעולם שמנוהל על ידי חלאות.
קראתי דיווח ש-FSG רוצים את מלאגה, שבוע אחרי דיווחים ש-PSG הולכים לרכוש את המועדון תמורת 100 מיליון אירו.
אני זוכר את אורנסטיין אומר שאתם רוצים את איזק אבל שאתם לא לבד במירוץ הזה(לא קל לנחש שארסנל גם שם). אתם תשלמו 120 מליון פאונד על חלוץ? קשה לי להאמין. את אקטיקה אפשר להביא ב40-50 מליון אירו.