בשורה התחתונה זה הינו הך. אתה בחיים לא יכול לפתוח עונה עם בלם הרכב בן 25 בידיעה שהקיץ הקרוב יהיה הקיץ האחרון בקריירה. זה לא משנה אם התחלת מומ ב1.8 או ב29.12 אתה בסוף תמצא את עצמך באותה נקודה בכניסה לקיץ האחרון אלא אם השחקן התרצה והאריך חוזה. ולמה לו לעשות את זה כשיש עוד 3 כוכבים בקבוצה שלא מאריכים חוזה? ככל שיתקרב לסוף החוזה הוא רק יוכל לקבל יותר בשוק במשכורת+מענק חתימה שלא לדבר על כרטיס יציאה קל לקבוצה רצינית יותר ששואפת לקחת תארים. פסז׳ פשוט לא מודעים לגודל האמיתי שלהם. אין להם מושג מה הלברג׳ שלהם, אם פעם עוד היו מגיעים עם תוכניות סדורות לגבי שחקנים שמתקרבים לסוף(הארכה או מכירה) היום הם מתרסקים על הבניין עם המטוס בתקווה שעוד ימותו איתם. חרקיריס.
צריך להגיד שזה לא מפתיע מהטעם הפשוט שאם באמת זה לא היה הכיוון אז כבר מזמן היינו שומעים על המעברים שלהם בקיץ. עדיין מגוחך שנתנו לזה להגיע למצב הזה, אם היו עיתונאים שמסקרים את המועדון אולי היינו שומעים אם לפחות הצליחו באמת לחסוך את מה שרצו לחסוך ולהוריד אותם מהדרישות שלהם, בפועל זה יוצג כהצלחה גדולה לא משנה מה באמת קרה.
לפי מהשמועות שראיתי באינטרנט. אז עם סאלח כן יש אפילו קיצוץ במשכורת, או ירידה בדרישות לא הבנתי לגמרי. ושוב זה שמועות. יופי אני שמח שסוף סוף השופרות יוצאים עם הדבר הזה. מניח שנשמע בקרוב שתי ״דיווחים״ אחד על טרנט בריאל, השני זה על שחלון העברות שלנו יהיה יותר ״צנוע״ מהתכנון המקורי שהיה אמור להיות גדול אבל עכשיו אין צורך. ספין כמובן, כי כולנו יודעים שזה לא היה קורה ככה או ככה. עכשיו רק שיסגרו את קונאטה. עכשיו אפשר להתרכז במגן ימין, שמאל, בלם, חלוץ וקשר
עצם זה שבמשך כל השנה לא היה שום קישור שלהם למקומות אחרים אלא בעיקר דיווחים שהם לא רוצים לשמוע בכלל ממועדונים אחרים, ושני השחקנים גם שוב ושוב אמרו שרוצים להישאר, באמת לא מדובר בהפתעה גדולה. חבל שטרנט בנזונה.
אמרנו שלא שומעים על קישור למקום אחר בגלל שהם אוהבים את ליברפול ומחכים לה לא? זה לא אומר שליברפול באמת תגיע עם הצעה מתאימה. לי זה ממש לא נראה טריוויאלי שהם חותמים. אני חשבתי ששניהם יעזבו. ארנולד בן זונה? למה בעצם? הרי אתה כותב כל הזמן שהמועדון חסר שאיפות וFSG הכי גרועים באנגליה. למה הוא צריך להישאר בקבוצה כזאת ולא ללכת לריאל מדריד?
99% מהשחקנים יעדיפו את ריאל מדריד על הקבוצה הנוכחים שלהם. לא כולם בני זונות. על הדרך אפשר להתווכח, שריאל רוצה אותך ובטח שהכוח נמצא אצל השחקן מבחינה חוזית לרוב זה ייגמר בחתימה בריאל מדריד. אם ליברפול כל כך רצו את ארנולד, היה צריכים להציע סכומים שגם ריאל לא מציעה, אני בטוח שהם לא עשו זאת.
יאללה שייחתם. חדשות משמחות למרות שדי צפיתי את זה. לא היה באמת רעש על עזיבה שלהם. אבל חשוב מאוד שהם יישארו.
טרנט בן זונה כי מחרבן על המועדון. מעניין לי תתחת אם 99% יעדיפו את מדריד, אפשר לא להסכים אבל מבחינתי מי שעוזב אותנו כשאנחנו רוצים שיישאר הוא בנזונה. בטח בהתנהלות כמו שלו. חוזים לשנתיים לואן-דייק וסלאח.
אין בעיה שאתה חושב אחרת ממני, העניין הוא שאתה אומר שFSG עלובים ואין אמביציה במועדון. למה ארנולד צריך להישאר במצב כזה? שחקנים צריכים להישאר בכוח עם בעלים כאלה ועוד לסרב למועדון מספר 1 בעולם? עם בעלים כאלה ובמצב כזה, אני לא יכול לדרוש משחקנים להישאר בכל מחיר. זאת תהיה צביעות מבחינתי.
חדשות נהדרות. אני 100% חשבתי שהם ילכו, לא היה לי ספק בכלל. זה שרק טרנט עוזב זה נראה גרוע מאוד בשבילו. כשחשבתי שהם כולם בחוץ הייתה לזה מידה של הצדקה מקצועית בעיניי. עכשיו כשנראה שהבלם הכי טוב בעולם והווינגר הכי טוב בעולם נשארים פה, לא מן הנמנע שעם רכש נקודתי נכון (הזדמנויות כלכליות) ביחד עם שיפור שאפשר לקוות לו מבחינה טקטית והעבודה של סלוט - עדיין תהיה פה קבוצה שמתחרה על דברים בעונה הבאה. נראה לא טוב. Fsg עדיין חלאות שזה הגיע לזה אבל זה נקודות לרעת טרנט מבחינתי ובטח מבחינת האוהדים באנפילד.
אני כתבתי שהוא צריך להישאר? למה סלאח וואן-דייק נשארים? הטכנולוגיה קיימת. הם לא רוצים תארים? יותר כסף? הם כנראה אוהבים את המועדון יותר ממנו, והוא שחקן בית.