אני לא יודע מה יש להתייחס לציטוטים של הסוכן. הוא פוליטיקאי והמפלגה זה השחקן שלו. מה שהוא אומר היום, זה כדי שיסתדר לו מול ליברפול. כשיהיה צריך משהו אחר - יגיד משהו אחר.
הוא גם אמר שמאטיפ הבלם הכי אנדרייטד וואן-דייק הבלם הכי טוב בעולם. אבל אין ציפיות, בזה יהיה כמו קווארצחליה\יורו\וואטאבר. אנחנו רוצים, אם מועדונים אחרים לא יהיו בעניין.
צריך לחגוג הארכות חוזים. בטח כשמדובר בשחקנים מהגדולים בהיסטוריה המפוארת של המועדון. אנחנו פשוט המועדון היחיד שזה לא טריוויאלי אצלו ובא על חשבון רכש. אליסון ובראדלי כשירים לראשון.
אללה הוא אכבר ומוחמד הוא שליחו. איזה הקלה אדירה. לדעתי החוזים האלה דוחפים אותנו לתת את הפוש האחרון שצריך בעונה הזאת. תהיה אווירה מחשמלת באנפילד בראשון. מקווה שבראדלי מוכן להפוך לפוסטר צ׳יילד החדש שלנו כי אם לפני כן חגגו כל גליץ׳ שלו עכשיו זה יהיה על סף הגיחוך.
התרגשתי מהוידאו של ההארכה של סלאח. בתור אוהד שגדל בתקופה שהמון כוכבים עזבו והיה ברור שאי אפשר להשאיר כל מי שמפלרטט עם המושג וורלד קלאס פרט לג'ררארד, זה מדהים בעיני שהגענו למצב שיש שחקני וורלד קלאס שממש רוצים להישאר. אני בטוח שהיו לו מלא הצעות, טובות יותר מקצועית וכספית והוא בכל זאת רוצה להישאר וזה הופך אותו לעוד יותר אגדה ממה שהוא כבר היה ממילא רק על בסיס ההופעות שלו. מבחינתי הוא כבר ממילא היה בטופ 3-5 מבחינת איכות אבל עכשיו כדמות של המועדון כשחקן טופ שרוצה להישאר הוא הופך להיות 2 רק לג'ררארד. מלך אמיתי.
אני מחבב מאוד את בראדלי אבל יש לנו אינטרס שהוא לא יצטיין עד סוף העונה. אסור שההנהלה תתקע אותנו עם איזה מגן ימני לגיבוי סטייל צימיקאס כדי "לא לפגוע בהתקדמות של בראדלי". יש לו אחלה אנרגיות ואגרסיביות אבל חייבים מגן איכותי שם. לא נמצא מוסר כמו טרנט אבל צריך מישהו יותר טכני התקפית שיכול לשבור קווי לחץ בכדרור או במסירה.
על פניו אני איתך אבל אני פשוט חושב שזאת התוכנית לא משנה איך בראדלי ישחק בחודש וחצי שנותרו לעונה. אז יאללה שייתן הופעות טובות לפחות ונתרגש משחקן צעיר עם אנרגיות לגליצ׳ים.
מסכים איתך שזה מגוחך, יודע מה יותר מגוחך? שיש אוהדים שחושבים שבגלל שארנולד עשה לייק לפוסט ובגלל שהמועדון העלה תמונה שלו אתמול לאינסטגרם עם הספר של פירמינו והספר של ג׳רארד בשקית. אז זה אומר שהוא החליט להישאר גם. גם אם כנגד כל הסיכויים הוא ישאר (99.999% שלא). הוא עדיין יצטרך להתאמץ מאוד קשה בשביל להחזיר את האמון בו. ברור שבכל הרשתות את תראה גמירה פומבית ויהפכו אותו לאליל שדחה את ריאל. אבל מבחינתי, ואני מניח שאני לא היחיד, אני יצטרך לראות אותו שורף את הדשא אחרי שבאופן מופגן לא התאמץ וזרק זין רוב העונה, עם הפיק של זה מול יונייטד כמובן. לא על זה שהסכים לעזוב באמצע העונה עם ההצעה של ריאל בחורף, לא על איך שהתנהל בסיטואציה. נטו על האפס השקעה. ולמען האמת, אני לא חושב שאם הוא ישאר ישתנה משהו בקופסא שלו, הוא עדיין ימשיך לזרוק זין, השתן יעלה לו לראש אחרי שיעופו עליו ויסלחו לו כי נשאר כאילו לא קרה כלום
מסכים עם הכל, ועדיין אני מאוד מאוד מאוד רוצה שיישאר. אני אישית מתבאס רצח על העזיבה שלו. באמת מדהים לראות איך אנשים שלא גדלו במועדון כל כך מחוייבים כלפיו. זה התחיל מקלופ שמכל המועדונים בעולם אשכרה רצה להגיע אלינו. אחר כך ואן-דייק שהעדיף אותנו על כל שאר המועדונים בליגה (והיה למעשה הסמן שהזניק אותנו קדימה כקבוצה גם מקצועית וגם אישיותית). והיום כשאנחנו רואים איך גם סלאח וגם ואן-דייק ממשיכים להיות מחוייבים לחלוטין ולא ממצמצים מהסכומים העוד יותר גדולים שיכולים להרוויח במקום אחר או ללכת למועדונים שבוודאות מוחלטת ייזכו בכמה תארים בשנים הקרובות. כמובן שהיו לנו עוד שחקנים בהסטוריה המודרנית שהיו מאוד מחוברים למועדון, אבל למעט ג'רארד (שממש גדל במועדון) לא היה לנו עוד אף שחקן שהוא גם בטופ העולמי וגם אשכרה מעדיף אותנו על כל מועדון אחר.
פסז עברה את ליברפול ארסנל תעבור כנראה את ריאל מדריד התאוריה שלי קרסה בכל מקרה קבוצה עם מסורת תזכה באלופות וזאת תהיה אינטר