באמת? פיספסתי את זה. אם הוא אוהב את הסגל יש לו דרך מוזרה להראות את זה. מה שכן, ראיתי ציטוטים שלו מהסופ"ש לגבי בראדלי ואני לא חושב שנביא מגן ימני.
“.There's not so many reasons to make it a busy one because we are quite well placed in the league and we have only lost in the Champions League against an incredible side which we were better than for 90 minutes at our stadium, I will add that one more time.” Slot: There are not so many reasons to make this summer a busy one - Latest News - The Liverpool Way מה הציטוט על ברדלי?
להגיד שאין הרבה סיבות שזה יהיה קיץ עמוס זה לא בדיוק כמו להגיד שהוא אוהב את הסגל, אבל הטון הכללי מסריח. I don’t look at Conor as a player who can only play 20 games a season because last season he was fit all the way through and this season he’s had two injuries.” “I think we can only judge Conor on his fitness if he is good enough, which I think he is, to become a regular starter for us.” מצד שני אורסנטין אומר שזה הולך להיות קיץ עמוס בליברפול.
קיץ עמוס והוא סה"כ ציין מגן שמאלי בלם ושחקן במקום נונייז. זה קיץ סטנדרטי למועדונים נורמלים. אנחנו חייבים להביא קשר ומגן ימני בנוסף ולבחון מה עושים עם קונאטה ודיאז מבחינת חוזים.
קשר זה רק במקום אליוט. סלוט בבירור לא מחזיק ממנו וחד משמעית יש מקום להחליף אותו עם שחקן שסלוט רוצה. כנ"ל קייזה שמחזיק מקום בסגל סתם לצערי. בלם טוב, מגן שמאלי (קרקז), מגן ימני וחלוץ מרכזי זה המינימום שבמינימום שצריך. לא חושב שילכו למקומות של החלפת דיאז.
אין שום סיבה להחליף את דיאז אלא אם הוא דורש לעזוב. ברמת הליגה הזאת הוא קיצוני מצוין, כמעט ברמה של גאקפו. ולכל קבוצה ששואפת לעשות טופ 5 יש לפחות שני ווינגרים טובים בממוצע.
מחכה כבר לכתבות ה'אינטלקטואליות' של ג'יימס פירס והכתבלבים שבמילים אחרות ישלחו את אוהדי ליברפול שרוצים רכש - ללכת לשחק פיפא. כל קיץ אותו ח*א.
אתה מדבר על מועדון נורמלי ולא על בית העסק של ליברפול. דיאז מסיים חוזה ב2027 ורוצה שדרוג שכר. אתה צריך לקחת איתו החלטות הקיץ.
מתי מכרנו שחקן כי הוא לא רצה להאריך חוזה? להפך, אנחנו משאירים אותם עד הרגע האחרון ומאבדים בחינם. הסיטואציה שאתה מתאר כאן, שנמכור את דיאז כי הוא לא מסכים לחוזה חדש, לא קרתה מעולם לדעתי (תקנו אותי אם אני טועה).
דיאז ב2027 יהיה בן 30. אם ממש מתחשק לו שדרוג בחוזה הוא מוזמן לדחוף למעבר הקיץ. כל עוד זה לא קורה אין שום סיבה למכור.
אם זה 100-140 אלף לשבוע שזה בערך מה ששחקנים עם הנסיון וברמה שלו מרוויחים אז אתם בהחלט צריכים לתת לו. אם הוא עומד על הרגליים האחוריות לקבל את הסכומים האלה עכשיו ואתם מסרבים אז אפשר להעמיד למכירה(החלטה מזעזעת בהתחשב בזה שהמחליף שלו ככל הנראה גם יהיה יקר יותר וטוב פחות, אם בכלל יהיה כששוב זה המינימום של להחזיק שני קיצוניים ברמה על כל עמדה בטופ 5 באנגליה). למרות כל הרפש שנרשם פה בכל שבוע עליו הוא לא נופל מ90 אחוז מהקיצוניים בליגה ובגיל 28-29 אני בספק כמה אפשר באמת להוציא עליו אם הוא בכלל לא רוצה לעבור.
הוא מסיים חוזה עוד שנתיים, או שנמכר הקיץ או חוזה חדש. ואני לא חושב שניתן חוזה חדש לשחקן בגיל הזה. אפשר לאהוב\לא לאהוב כמה שרוצים, בסוף ככה אנחנו מתנהלים. האם הוא רוצה לעבור? לא יודע, אבל כבר לא מעט זמן אבא שלו מבלבל במח שהוא רוצה לעבור לברצלונה. מבחינתי שהסעודים ישימו כסף וייקחו אותו, הוא אוברייטד. בעולם אוטופי אני משאיר אותו כאופציה בסגל, אבל אנחנו צריכים כל שקל שאפשר לגייס ממכירות. קשר זה במקום אליוט, זה נראה דיי ברור. אבל סביר שגם נעדיף קשר במקום אנדו. לא נראה לי שאנחנו באמת שמחים עם שחקן כל כך מוגבל שאנחנו סבבה עם להכניס אותו רק לעשר דקות אחרונות במשחקים כי אין עוד אופציה במקומו.
מקווה מאוד שהם קבעו לעצמם דד ליין בנוגע לחוזה של קונאטה. אם לא יגיעו איתו להסכמות, עדיף למכור כבר הקיץ. אם הכשירות שלו לא הייתה כזאת חשודה הייתה אומר שעדיף לאבד בחינם. אבל סיכוי לא רע שחלק ניכר מהעונה הבאה והאחרונה שלו יבלה על מיטת הטיפולים שוב. בקשר לציטוטים של אורנסטין, הוא די אומר את האובייס. מגן שמאל, בלם וחלוץ. כל השאר תלוי בעזיבות (יותר נכון כמה כסף נגייס). נתן גם כמה שחקנים שצריך לראות מה יהיה איתם כמו קוואנסה, גומז, דיאז ואליוט. אני הייתי מוסיף עוד כמה שמות לרשימה הזאת אבל ניחא. חלוץ, מגן שמאל, בלם (או 2 תלוי אם קונאטה יעזוב) קשר אמצע לרוטציה ומגן ימני שיתחרה עם בראדלי זה המאסט. בכל מקרה, השם של אקיטקה רק הולך ומתחזק בימים האחרונים. מקווה שלא. פחות מחזיק ממנו. 21 + 8 בכל המסגרות זה יפה מאוד. אבל אני לא חושב שהוא איכותי ובשל מספיק בשביל להיות החלוץ המוביל שלנו. גם הוא דרך אגב, מחמיצן לא קטן. כשהוא אנדר פרפורם את הxG שלו בכמעט 6 גולים. יש כמה שעדיף לפני, בטח ובטח שהם ידרשו עליו סכום גבוה.