ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

בשבילי #רקיוקרש

2. k_700 Member

שמע בלי להעליב זו פשוט בחינה פשטנית על גבול המזלזלת להסתכל רק על סטט׳ כאלה בלי הקשר של סגנון משחק, משימות שהוא נדרש לעשות בכדורגל שלהם והחשיבות שלו לכל משחק ההתקפה שלהם.

הוא לא סתם מקבל השוואות לאיזאק בגיל הזה, גם בסגנון וגם בהשפעה שלו על המשחק ההתקפי של הקבוצה שלו בנקודת הזמן הנוכחית בקריירה הם דומים מאוד(ספוילר- גם איזק הפסיד לxg ולxag שלו בגיל הזה בקריירה בסוסיאדד).

בכלל להסתנוור מנתוני xg וxag בגרמניה זה לא הדבר הכי מומלץ בספר החוקים לשפיטה(ואומר לך את זה מי שכבר נכבה ברותחין).
    תסתכל איך קאי האברץ וסאנצ׳ו בני ה-20 הביסו את נתוני הxg וxag שלהם בגיל הזה ותראה איך זה נגמר.

גיוקרש שהזכירו פה, היה חלוץ שמתנדנד בין הרכב לספסל במילואים של ברייטון בגיל הזה לפני שחתך לצ׳מפיונשיפ.
    אף חלוץ הוא לא המוצר המוגמר בגיל 22 אבל אקטיקה בהחלט מראה גרף שיפור אדיר ויכולת לשחק נהדר על היתרונות שלו.
    ההתקפה של פרנקפורט היא מהמלהיבות באירופה כשהוא הציר שלה שיוצר לו ולאחרים מצבים והמחיר שלו ביחס לחלוצים אחרים בשוק של הקיץ הופך אותו בצדק למלפפון אטרקטיבי.

אגב, גם ההתאוששות שלו מקפיצה מהירה מדי בקריירה לpsg היא מרשימה ומראה על אופי טוב מאוד.

זה הגול הנהדר שלו מול טוטנהאם מחמישי האחרון:
    Tottenham Hotspur 1-1 Eintracht Frankfurt |
    Europa League Highlights - YouTube

היום היה לו משחק פשוט אדיר מול היידנהיים.
    פשוט עשה הכל על הדשא.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/25 ב- 04:22
    Ori8 ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. oranfu Member

אני לא יודע מה הוא שווה, אבל קיי מציין פה דברים חשובים כשבוחנים שחקן.
    הוא גם היה האופציה של ניוקאסל במידה ולא מצליחים להחתים את איזק, יש ביניהם דמיון.
    כלומר, אם איזק זה החלוץ שאנחנו רוצים, ואי אפשר להחתים אותו, יש הגיון למצוא שחקן שדומה לו בסגנון.

יחד עם זאת, ולמרות שהוא כנראה פוטנציאל גדול, הוא כנראה לא חלוץ ש-hit the ground running וזה יתרון גדול מאוד עם איזק שהוא מנייה בטוחה.

אני גם מציע להתייחס לדיבורים האלה בעירבון מוגבל. רק לפני ינואר שמענו באותה מידה (ואפילו יותר) על מארמוש וכולנו יודעים איפה הוא סיים כשאנחנו בכלל לא עושים עליו מהלך.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש גם את קווארצחלייה שאם הוא בשוק אנחנו נהיה בעניין.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  5. Scouser Member

התכוונת שאם הוא בשוק והיריבה היחידה שלנו עליו היא הפועל ב"ש.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מכיר בכלל את אקיטיקה, כן יודע שזה הפרופיל שחקנים שאנחנו מביאים. אנחנו לא מביאים איזאקים שלכולם ברור שהם הדבר הבא, זה לא בתקציב ולא במחשבות בכלל.

נצטרך 3 פגיעות בול בקיץ הזה, כרגיל. נקווה גם שנצליח להביא סכומים טובים על מי שיימכר.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  7. oranfu Member

אנחנו צריכים הרבה יותר מ-3, כמובן.
    אם מלכתחילה מדברים איתי על 3 אני כבר מבין ששוב הולכים לאכול חרא.

8. oranfu Member

ואן-דייק:
    אני חושב שזה הולך להיות קיץ גדול. הם מתכננים קיץ גדול.

איזה לוקשים האכילו אותו...

9. Ori8 Member

ולסיכום, אין לנו מושג ואי אפשר באמת לצפות שום דבר והכל הרבה הרבה יותר מקרי ממה שנדמה לנו?

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אובייס, הולכת להיות התפשרות לפחות על עמדה אחת אם לא שתיים אם לא שלוש, ההימור שלי זה שבמגן ימני נישאר עם בראדלי/קוואנזה וקיצוני ימין ניישאר רק עם סלאח/אליוט. בקישור המרכזי אני גם בספק שיגיע גיבוי אמיתי שיאפשר רוטציות לחראפנברח ומאק אליסטר.

ועם 3 פגיעות בול ומזל בפציעות אתה יכול להתמודד גם בעונה הבאה על תארים. אצל fsg תמיד תצטרך לקוות למזל בפציעות, אין מה לעשות.

11. oranfu Member

אני באמת בספק גדול אם אליוט יישאר.
    זה נראה דיי ברור שסלוט לא עף עליו ולא רואה בו אופציה.

12. k_700 Member

ממש לא מקרי וזה ביזנס שמעסיק הרבה מאוד אנשי מקצוע.
    רק האלה העלובים ביותר מנסים לשחק מאניבול ולחפש את ההוא שעשה בגרמניה הרבה שערים והביס את הxg שלו.
    אם תחפש ככה אתה תקבל הרבה וורנרים.

אני לגמרי מבין למה אתם מאוד מעוניינים באקטיקה.
    מסוגל לזוז לאגפים, לבשל, נגיעה רכה מאוד בכדור(אתמול למשל הוא בישל שער בנגיעה אחת רכה עם הגב לשער כשהוא מוריד את הכדור עם השפיץ ובנוסף לזה גם העמיד את המגן שלו פעם אחת מול שוער ופעם אחת מול שער ריק(והוא החמיץ) בנוסף לשער ועוד שני מצבים שהוא אירגן לעצמו), פיזיות מדהימה לrecover, רגלי איילה ועוד פרמטרים שגורמים לי לחשוב שהוא דווקא מאוד מתאים לסגנון אם אתה מחפש 9 פיזי עם נוכחות שמסוגל לשחק עם הגב ועם הפנים לשער ולהתפוצץ.

הוא לא ילד והוא גם התאושש מנפילה לא קטנה בחלק הראשון בקריירה שזה כנראה גם מעיד על אופי בריא וגרף למידה. 40-50 נשמע לי כמו מחיר טוב עליו.
    80-100? סיכון לא קטן, בטח כשאתה מגיע לקבוצה אלופה והזרקורים עליך.

אני מאמין שאחרי שנכבה בpsg הוא יהיה הרבה יותר בררן וזהיר בבחירת התחנה הבאה שלו וככה זה דווקא יוכל לסנן כל מיני מועדונים גדולים אחרים.
    אנחנו אגב התעניינו בו לפני המעבר לpsg וגם היום הוא מקושר.
    גם הוא מתאים כמו כפפה ליד ל9 שאמורים אוהב לשחק איתם, אבל אני סקפטי שהוא יבחר בנו. מקווה להיות מופתע.

13. Esomech Member

זה פשטני כי אין מה אובר לנתח את התפקוד שלו כשבבירור משהו הולך להשתנות במשחק ההתקפה, ואתה הולך להביא 2/3 שחקני הרכב לפחות. במיוחד שאתה צריך להחליף את טרנט, שהוא המוציא לפועל היצירתי בקבוצה.
    מה שדורשים ממנו בפרנקפורט זה יפה, מה שהוא עושה מסביב זה יפה. אבל כרגע מה שהקבוצה הזאת צריכה מהחלוץ הפותח שלה זה גולים.
    אני יכול לנתח מה גוטה עשה בסדר, ומה נונייז עשה בסדר ומה דיאז עשה בסדר שהוא שיחק בחוד. אתה יודע אבל מה משותף לשלושתם? חוסר בגולים.
    אז להביא עוד חלוץ מהליגה הגרמנית שמנפחת מספרים, ושגם ככה הוא גם מחמיץ שם לא מעט?

זה לא שהוא יהיה החתיכה החסרה בפאזל שאני צריך לנתח איך בדיוק הוא משתלב במשחק שלנו. איך המשחק שלנו יראה בכלל בעונה הבאה בלי טרנט? מישהו יודע?

אחלה עונה יש לו בפרנקפורט, לא מספיק בשבילי בשביל שנשכיב עליו 70/80 מיליון יורו כמו שהם דורשים שם.
    מזלזל או לא מזלזל, פשטני או לא פשטני. לא חושב שהוא מתאים כרגע.

———

וירג׳יל טוען שיש ציפייה לקיץ גדול במועדון, אולי זה הבטחות שהוא קיבל בזמן המו״מ. הבטחות שקל להפר אבל.

דיוויד לינץ׳ טוען שאנחנו ״אוהבים״ את צאבי סימונס. גם ממנו אני לא מחזיק

14. k_700 Member

לא יודע אם שמת לב, הוא כבר אחראי על 30 שערים העונה ויש לו בקנה עוד כנראה 5-8 משחקים לשחק.

מה זה חלוץ מוכח מבחינתך? חלוץ שכובש 30+ שערים בפורטוגל? לא ניסית את זה לא מזמן?
    לאוטרו מרטינז? לבאנדובסקי? אנקונקו? אוסימאן אחרי עונה בטורקיה ומחיר שיעלה יותר מכפול(עם מענק חתימה וחוזה של פי 4 בערך)?
    מתיאוס קוניה ב73 מליון אירו? דלאפ ב40 מליון?

גם אם תשנה כמה שחקנים מקולקציית המתקיפים שלך(כשאני מראש לא רואה אותך עושה שינויים קיצוניים מדי, אתה תמכור 2 שחקני רוטציה בהתקפה, אחד מהם הוא קצה רוטציה(קייזה)+ אולי ג׳וטה (אם תהיה עליו התעניינות כשאני חושב שאתם מראש מסונדלים שם בגלל הגיל, המצב הבריאותי והנפילה הברורה מאוד בפיזיות בחודשיים האחרונים, פשוט נקודת שפל למכירה שלו), ברורה לגמרי צורת המשחק של סלוט ומה הוא מחפש מה-9 שלו.
    חייב להיות מישהו עם נוכחות, פיזי, ברחבה, טכניקה טובה ואחד שיודע לכבוש.
    לא התרשמתי שאקטיקה לא עונה על כל הרובריקות האלה, בטח בהשוואה לחלוצים גדולים אחרים שהיו בנקודת הזמן שלו.

70 מליון אירו(כלומר כ60 מליון פאונד) זה קצת גבוה מהערכת השווי שלי אליו הקיץ אבל לא סוף העולם.
    זה די סכום גנרי כזה באנגליה שקבוצות משלמות על חלוצים בגיל הזה.
    אתה יכול לקנות ב70 מליון רישארלסון, סולאנקה והויילון ואתה יכול לקנות ב70 מליון את אייזק בן ה22 שממש לא היה מוכח יותר ממנו בגיל הזה ואני מרשה לעצמי לנחש שאם היית מסתכל על הרקורד שלו בקריירה והxg+xag היית מעתיק בדיוק את הטסטה שנתת על אקטיקה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/25 ב- 17:19
  15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Esomech
    לדעתי יש גם בעיה חמורה בתרומה של החלוצים שלנו לבילד אפ. כשזה ג׳וטה הוא עצלן מדי, כשזה נונייז הטכניקה לא קיימת וכשזה דיאז זה הרבה יותר מדי התמזמזויות עם הכדור (שבשמאל לדעתי יותר מתאימות). לא כזה מעניין אותי ספציפי אקיטיקה אבל אני בטוח שסלוט מחפש מישהו שיכול לתרום גם באול אראונד ולא רק בגולים.

לגבי הציטוטים של ואן דייק, ראיתי את זה וחייכתי. הוא וסלאח לדעתי בין היחידים בכל המועדון הזה שיש להם את הסטנדרטים שלנו כאוהדים, אבל כנראה שזה לא יפגוש את המציאות כמו שאתה אומר.

צ׳אבי סימונס שחקן שלא הייתי מתקרב אליו ממה שראיתי, עוד קשר התקפי שעושה דברים יפים עם הכדור אבל מעט מאוד תכלס.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 3, אורחים: 4)

1. oranfu
  2. Scouser