אני לא יודע מה אפשר ומה לא, אבל הרבה אנשים אומרים שראו את זה בזמן אמת. לאנשים יש נוטיפיקציות עליו וזה קפץ להם ישר כשצייץ.
רק נגיד שהמקור לציוץ על ה5 מליון יורו תשלום בהופעת הרכב ה50 בליגה הוא ההבולה. סלוט צחק על זה במסיבת עיתונאים.
זה לא כזה מופרך אפילו עם המקור הוא מקור קיקיוני (לא שאני מבין בתקשורת הפורטוגלית, מבין את זה ממה שאתה אומר) וברור שסלוט יצחק על זה, לא חושב שיש לו באמת סיבה להודות ששחקן לא פותח בגלל שיקול פיננסי ולא מקצועי. זה מוציא אותו לא טוב, ואת המועדון לא טוב. בסוף בליגה מאז המחזור ה14. יש לו 2 הופעות בהרכב בליגה, מול לסטר בסיבוב הראשון ומול סוטון במרץ. מניח שזה ידוע כבר המון זמן, וברגע שסלוט איבד אמון בו, כל הופעה של מחושבת מאוד. וכנראה שהסתיימה המכסה הזאת. ובשאר המפעלים לדוגמא היו לו חמש הופעות בהרכב מאז המחזור ה14, נגד ליל, נגד חירונה, נגד אקגרינגטון, נגד סוטון ברבע גמר ונגד טוטנהאם בחצי הגמר השני. *מול פסוו היה פצוע, וכנראה היה פותח אם לא. זה גם ידיעה מתחילת השבוע בכלל, אולי זה משהו שהסוכן שלו בדק ואישר לו עכשיו כי לא היה מודע לזה, אולי זה הסיבה שלא היה בסגל מול ווסטהאם (אחרי זה סלוט התייחס שזה היה יותר אישו מנטלי ולא אי כשירות פיזית) ולא הצליח לשמור על איפוק והוציא את זה החוצה. זה לא באמת משנה, הוא בדרך החוצה ככה או ככה, לא היה חכם מצידו לכתוב את זה, זה סתם יגרור היט נגדו ברשתות החברתיות, וגם ככה יש לזה נטייה גדולה תמיד. בנו כנראה זה פוגע עוד טיפה מבחינת מו״מ. אבל זה הכל. בדיעבד, כמה שהיה מפגר לדחות את ההצעה על סך 75 מיליון מסעודיה בינואר, וכנראה נקבל 25-30 מיליון פחות מזה, אם לא אפילו פחות מזה בקיץ. בדיעבד, אפילו שהיה קשה לראות אותו לפרקים, אני שמח שנשאר רק בגלל התרומה הקטנה שהייתה לו בליגה, מול ברנטפורד והגול מול סוטון. נתן את חלקו הקטן בדרך לאליפות הזאת שבעזרת השם תגיע מחר. לגמרי הייתי חותם על זה בקיץ. אפילו אם זה אומר שנמכור אותו ברבע מהמחיר שיכלנו לקבל בינואר. השאלה האמיתית זה אם יש גם לבנפיקה בונוס על זכייה שלנו באליפות, זה יכול להיות מצחיק
לא אכפת לי מה המקור. הוא אפס. והבעלים שלנו גם אפסים. הם בהחלט יתקמצנו על כל מיליון אם אפשר והוא לא ראוי לשום דקה בין אם יש סעיף או אין סעיף.
הוא לא משחק כי הוא בדרך החוצה. השחקן בערך מאשר לך את זה ברשתות כבר חודש ביחד עם כל כתב רציני שמסקר אתכם. הידיעה הזאת היא ממקור ברמה של הדיילי סטאר. אף מקור נורמלי אחר לא אישר שיש סעיף כזה על הופעה מספר 60 בהרכב. זה קיבל מליון ריטוויטים כי בעמודי אוהדים שלהם רוכבים על כל ידיעה מפגרת מפורטוגל, ברגיל. סביר להניח שאם לא שילמתם לבנפיקה הכל במזומן אז גם חלק מזה מגיע עם זכיה בתארים. זה די סטנדרטי.