קיבל מכה באימון ומחוץ לסגל בשביל לא לקחת סיכון. יחזור לאימונים בשבוע הבא. אבל כן, חייבים מגן ימני חדש בקיץ כי אי אפשר לבנות עליו.
ביום מרגש שכזה הייתי חייב לקפוץ להגיד שלום לכמה מכרים ותיקים. אליפות מפתיעה אך ראויה ביותר! אדירים כולם. YNWA
וואו, וואו וואו. איזה הרגשה, איזה יום. אין איך לתאר את זה אלופי אנגליה 24/25, מי דמיין שאלו המילים שיכתבו בדיון הזה לפני עשרה חודשים. בשולי, הרגע שסלוט שר לקלופ חזרה. אייקוני.
אוהד הצלחות. מזל טוב חברים, בדיעבד איזה מזל שלא התחריתם על אליפות רוב השנים כי השרתים (וגיל) היו קורסים.
אני כל כך כל כך אוהב את המועדון הזה, באמת, במה זכינו שנולדנו/בחרנו בקבוצה הזאת לפני 20-30-40 שנה, וסבלנו, וכמעטים, ובלונים, ומאקדות, ושייחים, והחלקות, כל זה בשביל לקבל את יורגן קלופ לפני עשור ולחזור להיות בפסגת עולם הכדורגל - דבר שרובנו לא חווינו בכלל עד שהוא הגיע - מה שהופך הכל לכל כך יותר מתוק... באמת. It was always Liverpool יששששששששששששש
אני לא זוכר אם זה היה כאן או בפורום "הקופ הישראלי" אבל אחד המשתמשים כתב ביום שיונייטד עקפה אותנו עם 19-18 באליפויות, שאלה השנים שלהם והכל זמני, פעם אנחנו ראשונים ופעם הם, הנה, עברו שנים רבות, שנים קשות, סוף סוף המטרה הושגה. 20 אליפויות, 6 גביעי אירופה. איזה רגעים, איזה כיף, לא יכול לתאר במילים, מהרגעים הטובים בחיי, יששששששששששש !!!!!!!!!!!!