ליברפול 2024/25 - טרגדיה: דייגו ג׳וטה נהרג בתאונת דרכים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מ23 הדקות האלה בעיקר התרשמתי מריו הקיצוני השמאלי הצעיר.
    איך אני אוהב ששחקן צעיר עולה למגרש ופשוט תוקף את כל היריבים בלי להתחשב בשום דבר.
    יש לו גם אחלה דריבל וזריזות.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. k_700 Member

יש לו דריבל מטורף ב2 רגליים זה היה הsignature שלו בגילאים צעירים מאוד.
    הוא גם חזק מאוד.

בהחלט יכולה להיות השנת פריצה שלו.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  3. k_700 Member

אגב, אם כבר שחקן שכן כדאי לחשוב להשאיר פה בעקבות המוות של ז׳וטה.
    אז קייזה.

סלוט לא מחזיק ממנו אבל רגליים לשחק כגיבוי יש לו ואני ממילא לא הבנתי למה שיחק כל כך מעט.
    להביא שני חלוצים זה גם ככה סיפור וקייזה גם נותן גיבוי לעמדות אחרות(ויש אליפות אפריקה).

4. oranfu Member

יש לריו עוד התקדמות לעשות.
    אבל בחודשים האחרונים של העונה הקודמת היתה אצלו קפיצת מדרגה במה שהראה על הדשא.
    לא יודע אם זאת יכולה\צריכה להיות עונת הפריצה שלו אבל הכישרון בשמיים. ברור שהשחקנים של פרסטון משקשקים כל פעם שהוא מקבל את הכדור.
    הדריבל שלו על שטח קטן נדיר ביותר.
    אני כמובן אשמח לראות אותו מקבל קרדיט העונה.

נהנתי גם לראות את ניוני. שום דבר מלהיב אבל משחק עם הראש למעלה, יכולת טכנית טובה, שקט עם הכדור, עובד קשה בלעדיו.
    לא יודע מה יהיה עם באייצ'טיץ' אבל זה שחקן שאני חושב שיש מקום להתחיל לתת לו קרדיט בקבוצה הבוגרת בגביעים ומשחקים פחות לחוצים כמחליף.

הטענה לגבי קייזה היא שהוא לא היה כשיר ברוב העונה.
    לא יודע כמה אני מאמין לזה אבל פיזית הוא לא נראה אותו שחקן שהיה. אני לא חושב שהוא יישאר, למרות שברור שיש לו כדורגל.

מעניין לראות את דואק ומוריסון במחצית השניה.
    את דואק אנחנו פחות או יותר מכירים אבל מוריסון שחקן נחמד מאוד עם רגל שמאל מצויינת ויכולת טכנית טובה. אין לו מהירות אז אני מניח שאין לו עתיד אצלנו והצפי הוא שיימכר בקיץ אבל אולי יפתיע. בכל אופן זה שחקן שעושה פעולות יפות.

Liverpool-Forever ו-owen11111 אוהבים את זה.
  5. k_700 Member

פריצה זה להתחיל לקבל דקות מהספסל במשחקים קלים.
    אין סיבה שזה לא יקרה, זה גם צריך להיות
    התמריץ כשתסגרו איתו חוזה מקצועני בסוף החלון.

אני חושב שקייזה נראה יותר קשור לרמות האלה מג׳וטה בעונה האחרונה.
    הוא לא בשיא שלו אבל כגיבוי מהספסל לחלוץ בכיר יותר? לוקח אותו גם אלינו אם היה אפשרי.

6. owen11111 Member

לא שיש לי איזה רצון להכנס לדיון על ג'וטה, אבל בחיי שאין לי מושג על מה אתה מדבר.
    למעט כמה דקות במשחק חסר חשיבות מול פ.ס.וו קייזה לא הראה שום דבר שמרמז שהוא יכול לתרום לקבוצה בליגה הזו.

לג'וטה לפחות היו את הגולים שאף אחד אחר לא הבקיע אצלנו.
    בין אם זה נגד פולהאם ב-10 שחקנים, בין אם זה השיוויון מול פורסט 23 שניות אחרי שעלה מהספסל או כמובן השער מול אברטון.
    היה בירידה חדה אחרי שחזר מהפציעה באמצע העונה (וייתכן וזה היה קשור גם לקריסת הריאה ששמענו עליה) - אבל עדיין איפה הוא ואיפה קייזה.

7. k_700 Member

ג׳וטה שיחק 2000 דק׳ כמעט עם כמעט 30 הופעות פריימרליג. אתה משווה תפוקה לשחקן ששיחק 600 דק׳ בכל המסגרות?
    ברור שהוא יכבוש יותר.

פיזית קייזה נראה לי הרבה יותר טוב במעט זמן שקיבל(גם יותר רעב). נכון לרוב זה היה במשחקים חלשים יותר אבל הנסיגה הפיזית אצל ג׳וטה היא גדולה מאוד(והרצפה האתלטית שלו מעולם לא הייתה גבוהה בניגוד לקייזה שתמיד היה לו כוח מתפרץ).
    רוצה לומר, לי ולרבים אחרים לא היה ברור למה קייזה לא קיבל יותר דקות.
    הוא לא צריך להיות שחקן הרכב, אבל שחקן של 1500 דק׳ מהספסל בקבוצה שמייעדת לשחק 50+ משחקים בעונה? היה גם יכול ושוב זו הזדמנות עבורו.

כנראה שאם ג׳וטה היה נשאר בחיים הוא היה שורד את הקיץ הזה וקייזה נמכר. מקצועית? זו לדעתי ההחלטה רעה(ואני כאמור מאוהדיו הראשונים של ג׳וטה בפורום הזה).

8. McTominayBackToUnited Member

או לקנות את אנטוני גורדון שהוא טופ 2 בעמדה שלו בליגה.

9. owen11111 Member

לא משווה תפוקה. משווה סקיל.
    תראה לי את קייזה מודל 2024 וצפונה מבקיע אחד מהשערים שז'וטה הבקיע בעונה האחרונה ואני אצליח אולי להבין את הטענה שלך.
    עד הפציעה של ז'וטה מול צ'לסי היה יחד עם סלאח אחראי מרכזי לפתיחת העונה המוצלחת שלנו.
    לאחר מכן כשחזר נראה הרבה פחות כשיר, איבד את המקום בהרכב, ועדיין הצליח לתת הברקות פה ושם.

זאת בניגוד לקייזה שלא הצליח להותיר חותם ולו במשחק משמעותי אחד.
    אני ארחיק ואגיד שאלמלא ההופעה מול פ.ס.וו אין לי שום זיכרון ממנו העונה. אפילו לא זכרתי שהוא הבקיע את השער המצמק מול ניוקאסל בגמר גביע הליגה.

בכל מקרה הטענה עדיין ולידית: למכור את נונייז ללא ז'וטה בסגל זו החלטה בעייתית. זה מחייב אותנו להביא מחליף.
    אתה יכול לטעון שלהחלטה של למכור את נונייז ולצאת לעונה עם דיאז וז'וטה זו אולי החלטה גרועה גם כן - אבל את הטענה הזו אין דרך לבדוק יותר במבחן המציאות.

10. k_700 Member

אתה לא משווה סקילס אתה משווה תפוקה.
    ואין לי מה להכנס איתך לדיוני משחקים. אתה לא היית פה 5 שנים ואתה יותר ממוזמן לחפש דיוני משחקים על כל משחק שהבקיע בו ג׳וטה, להתעלם כמובן מההודעות שלי שם ולראות מה יתר חברי הפורום חשבו על ההופעות שלו.
    אם תרצה אימלוק, הוא לרוב היה השחקן הכי חלש על המגרש ב45 דק׳ הראשונות.
    0 זכייה במאבקים, 0 השפעה באוויר, 0 השפעה על קידום המשחק, לא מסוגל לעבור שחקנים גם אם בסוף היה עם הרגל הנכונה במקום הנכון.
    הוא פשוט פיזית נראה גמור. כמו הרבה שחקנים מצוינים שסיימו עם הקריירה המקצוענית אל תוך העונה שלהם בגיל 28.

קייזה אף פעם לא היה פינישר כמוהו ברחבה וגם אף פעם לא היה איכותי באוויר(גם ג׳וטה של העונה האחרונה איבד את זה) אבל הוא עדיין מהיר מאוד, עדיין מסוגל לעבור שחקנים, לקדם את המשחק ולייצר לעצמו.
    כמעט בכל משחק, מהמעטים שנכנס אליהם, ראית שחקן רעב שמייצר מצבים. וגם פה אתה מוזמן לחזור לדיונים במשחקים ששיחק(5 דק׳ חיפוש), להתעלם מהדיעה שלי שם ולראות מה יתר חברי הפורום חשבו.

קייזה לא הצלחה פה ובהחלט יכול להיות שהוא רוצה לחזור לתרבות ממנה בא אבל אם היה ותציעו לו פתח ליותר מכפול דק׳ ממה שקיבל הוא אחלה פיתרון מהספסל.
    קשה להגיד שהוא שחקן עבר מבחינת סט היכולות הפיזיות.
    על ג׳וטה, לפני שנהרג, זה היה ברור כשמש שהוא שחקן עבר שצריך לעבור מפה.
    אף אחד לא ציפה שישארו איתו.

אגב, גם מבחינת תפוקה זה כבר לא באמת שחקן שהיה יכול להשאיר פה חותמת.
    בעונה האחרונה הזוועתית שלו כבש 6 שערים ב26 משחקים ו9 בכל המסגרות(37 הופעות). זה לא מה שאתה רוצה לקבל מהמחליף שלך.

אז נונייז רק היה צריך להסתפר אהה..

11. oranfu Member

ג'וטה נראה יותר טוב מקייזה בעונה שעברה.
    ג'וטה היה בירידה, קייזה נראה כאילו פיזית הוא לא יכול לשחק בליגה הזאת.

בעיניי חייבים למכור את נונייז בכל מקרה, אבל אני מבין אם הטרגדיה יצרה לנו בעיה בהיבט הזה.

אין מה להתרשם יותר מדי מהמשחק.
    נקודת האור היא בעיקר ריו.
    מצד שני רוברטסון ואנדו פשוט לא ברמה ואפילו נגד יריבה כזאת נראים לא טוב.
    גם ג'ונס צריך להיראות הרבה יותר טוב.

דואק מצד אחד רשלן מצד שני לטעמי יכול להיות שחקן טוב מאוד, קשה להתמודד איתו באחד על אחד ואם השופט לא שיכור הוא מסיים גם עם פנדל ולא רק עם בישול.

owen11111 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'וטה עוד נתן פה ושם גולים, קייזה נראה לי גמור פיזית.
    שניהם לא היו צריכים להיות חלק מהסגל העונה, היו צריכים להימכר אבל אני מסכים עם מי שיגיד שג'וטה הראה יותר מקייזה.

לגבי המשחק פה.
    לטובה: קרקז, ריו.
    לרעה: אנדו, רוברטסון, דואק.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  13. Cup of Tea Liverpool, UK

שמח בשביל דואק על הבישול ובשביל נונייז שהבקיע וידע לפתוח רגליים בשביל השלישי. יכולים לתרום העונה לדעתי אם ישארו.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  14. k_700 Member

קייזה עד למשחק ההוא מול ברייטון(עמוק בגארבג׳ טיים) שנתנו לו בסוף כדי שיקבל מדליה קיבל איזה 40 דק׳ במצטבר בליגה, איך אפשר להחליט על סמך הדקות האלה שהוא פיזית לא יכול לשחק בליגה הזאת? בחייאת.

פיזית, בשאר המשחקים הוא נראה הרבה יותר מהיר ואפקטיבי עם הכדור ברגל, מחוץ לרחבה ובשטחים צפופים מג׳וטה מודל 24-25.
    ג׳וטה שיחק 26 משחקי ליגה בעונה האחרונה.
    מישהו זוכר משחק אחד שאפשר לתת לו 7 על ההופעה?

גם תוך כדי המשחקים הטענות המרכזיות לג׳וטה זה שפיזית הוא פשוט נראה גמור. מוזמנים לבדוק בכל דיון במחזור שקיבל בו דק׳ משמעותיות.

15. oranfu Member

זה פשוט לא נכון.
    קייזה נראה לא כשיר פיזית לרמה הזאת.

כמו שאמרתי - ג'וטה היה בירידה גדולה, קייזה נראה לא כשיר.

חושב שבסוף זה גם לא משנה. כיום יש את קייזה ולדעתי הוא יעזוב כי הוא לא ירצה לקבל שוב פירורי דקות וגם לא נראה שסלוט חושב שיכול לתרום יותר מדי.
    אני חושב שממה שראינו ממנו אי אפשר ללכת איתו לעונה כשהוא אופציה משמעותית בסגל.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.