ליברפול 2024/25 - טרגדיה: דייגו ג׳וטה נהרג בתאונת דרכים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. k_700 Member

הכל טוב ויפה, הוא לא חלוץ 9 ובאנגליה יראה בערך כמו דיאז שם.

ועכשיו נשאלת השאלה, היית משלם 100 מיל׳ אירו ומשכורת של 380 אלף פאונד בשבוע על דיאז שישחק חלוץ?

חלוץ בכנפיים? אני מסכים שווה כל לירה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/25 ב- 19:44
  2. oranfu Member

זאת דעתך, ואולי אתה צודק.
    אני כתבתי שלהביא אותו להיות חלוץ זאת אפשרות מאוד מעניינת מבחינתי ולדעתי יש לו את הכלים לעשות את התפקיד בצורה מצויינת. ייראה כמו דיאז? חוץ מזה שהוא פינישר מלידה ודיאז רחוק מזה, אולי.

100 מיליון יורו ו-380 אלף פאונד על סמך מה? אני לא יודע מה העלויות ואני לא יודע מה האפשרויות האחרות.
    אם וכאשר יהיה מידע יותר קונקרטי יהיה אפשר לדבר על כדאיות.

באופן כללי מבחינתי זה שחקן בכמה וכמה רמות מעל דיאז.

Esomech, Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אקיטיקה הזה כזה יוניקורן אז שיהיה, בגדול אני מעדיף שחקנים בסגנון של רודריגו, אגב אנדרייטד גדול בעיניי בריאל. שחקן מטורף.

מי ישחק חלוץ אני לא יודע, עדיין יש לי תחושה שוירץ ישחק פולס 9 לא מעט, אולי אין לזה אחיזה במציאות אבל ההיגיון הוא שלדעתי ה3 קישור שלנו באנקר בהרכב וגם מחזיקים מגאקפו.

רודריגו כאופציה לסגל הזה נראה לי כמו תוספת מצוינת. אם הוא יגיע הוא גם אופציה 1 מאחורי סלאח לימין, זה גם חשוב.

Cup of Tea, oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  4. k_700 Member

על סמך מה המחירים? על סמך מה שמפורסם כבר שנה בקשר לעזיבה שלו.

לא יודע מה אתה רואה בו שישכנע שהוא יכול להיות חלוץ קטלני באנגליה שזה לא התפקיד שלו(אפילו אוהד שלהם פה אומר לך את זה).

במעט שראיתי אותו משחק בתפקיד הזה בנבחרת הוא נראה הרבה פחות אפקטיבי בתפקיד הזה ואנגליה זו רמה אחרת, גם במהירות וגם בכוח.

הוא פינישר מדהים, הוא מהיר, הוא חכם, הוא טכני.
    נשמע כמו פתרון מדהים לכנפיים.

זה קצת יונייטדי או צ׳לסי להוסיף שחקן כזה בלי מחשבה כדי שישחק חלוץ רק כי הוא… אדיר בתפקיד אחר.

אבל בסדר, מה אני מבין אולי רוטציה בינו לבין וירץ ב9 תשנה סדרי עולם בכדורגל.

להערכתי, זה לא יקרה.
    היה ברור לי כבר לפני יותר מחצי שנה שאתם מחפשים חלוץ בפרופיל של אקטיקה/איזאק ואני זוכר שאני מציין את זה פה הרבה לפני הקישור הראשון לצרפתי.

אם יבוא זה לאגף מתוך מחשבה שהוא גם long term replacement לסלאח.
    נראה אגב שהוא גם על הכוונת של באיירן.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/25 ב- 20:09
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיבור על רודריגו הוא בהקשר של עסקת דיאז.
    אם דיאז יעזוב, אולי רודריגו יכול להחליף אותו. אני חושב שזה יהיה מישהו בפרופיל נמוך יותר משל רודריגו משיקולי שכר אבל לכו תדעו.

לא חושב שהכוונה היא ללכת על רודריגו בתור מחליף לנונייז. במובן הזה נראה שמתפקסים על איזאק/אקיטיקה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

לזרוק מחירים לאוויר זה לא רלוונטי עד שיש ידיעות קונקרטיות.

עם כל הכבוד לאוהד ריאל, ואין לי כוונה לזלזל, זאת דעתו והיא לא בהכרח מתאימה לליברפול.
    אולי הוא צודק, ואולי הוא גם רגיל ללבל\סגנון מסויים של חלוצים שרודריגו לא מלהיב אותו ביחס אליהם.
    לדעתי יש לרודריגו את הכלים הכי חשובים בשביל להיות חלוץ מצוין עבורנו.
    אני חושב שצריך לקחת בחשבון גם שאנחנו לא יודעים איך סלוט רוצה לשחק. אנחנו עוברים עכשיו שינויים משמעותיים בסגל לעומת העונה שעברה ולא יודעים מה הוא מתכנן לעמדת החלוץ.

אני לא יודע את מי נביא ולאיזה תפקיד, אבל אני בטוח שלא נביא שחקן בהרבה כסף לעמדה שלא מתאימה לו רק כי הוא טוב בתפקיד אחר. אם עושים מהלך כזה אז אני בטוח שהשקיעו הרבה מחשבה בדבר כזה.

אגב, אני לא חושב שהוא יגיע אבל אם כבר אז אני גם מעריך שהכוונה היא להביא אותו בעיקר לאגף (והורסטיליות תהיה בונוס).

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  7. orelh94 Member

האמת שבגזרת החלוצים אני לא רגיל ללבל מסוים. אני מדבר על סמך צפייה קבועה לאורך שנים. אגב, גם הסטטיסטיקה מדברת. הוא נוסה כמה וכמה באמצע ופשוט נעלם. היתרונות שלו לא באים לידי ביטוי שם מספיק.
    תן לו לבוא משמאל, להיות מול שחקן או שניים על שטח קטן והוא שולח אותם לטיול בספארי ומסובב כדור לחיבור. תן לו לחלטר בימין ובחוד והוא שוקע מנטלית, כמו שקרה לו אצלנו לא פעם ולא פעמיים.

אגב, הוא אחד השחקנים היותר מלוטפים בסגל. גם מבחינת ההנהלה וגם האוהדים, שגילו סבלנות וסובלנות די נדירה לגביו. בעיות ביטחון אישי ומנטליות תמיד היו לו.
    בנוסף, הוא חוזר ומצהיר שהוא רוצה לשחק בשמאל ושזו העמדה מועדפת עליו. אם הוא יעזוב, זו תהיה הסיבה המרכזית ככל הנראה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/25 ב- 22:43
    oranfu ו-k_700 אוהבים את זה.
  8. Clichy COYG

בכדורגל יש סיטואציות שאתה לא אומר לא - גם אם במבט ראשון זה לא מתיישב עם הצרכים של הקבוצה, וכל עוד זה עומד בסטנדרט מקצועי.

ולהביא את רודריגו (גם אם זה אומר שישחק בצד והאמצע יישאר "ריק") זה קייס שבדיוק נופל בקטגוריה הזו. אולי אני מגזים אבל זה שחקן שבסיטואציה מסויימת עושה קריירה מפוארת בריאל עד שמתפגר והולך לשלשל דולרים במפרץ - אפשר לספור על יד וחצי שחקנים כאלה שמתפנים בגיל כזה בעשור האחרון.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם רודריגו יגיע אלינו זה בטח יהיה כי דיאז נמכר במחיר מטורף.
    מניח שהוא ייכנס לתפקיד של דיאז - קיצוני שמאלי בדיפולט וחלוץ גיבוי לזמנים שנחוץ לכך.

אנחנו יכולים גם לשים את וירץ בחוד ואת רודריגו בשמאל, אנחנו יכולים לעשות הרבה דברים, זה חשוב להטעות את היריבה ולהפתיע אותה לפעמים.
    להגיד מראש לשחקן X אין מה לשחק בתפקיד Y זה לא משהו שאני יכול להבין ברמות האלה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. k_700 Member

כן, שנים מנצ׳סטר יונייטד עבדה ככה, את התוצאות של האירוע הזה אני רואה לפני.
    השיטת עבודה הזאת לא עובדת ב2025.

ב2013 יכולת להביא רק ואן פרסי להתקפה עמוקה ולקחת אליפות.
    היום קבוצות מסביב משקיעות הרבה יותר כסף בכל מה שמסביב למאמן(בצוות, בגיוס, בתקציבים בהכל). התחרות קשה.

נשבע שאת המשפטים האלה קראתי מאוהדי יונייטד כל כך הרבה פעמים וראינו איך זה מתפוצץ בפנים.
    זוכר שכתבו לי את המשפט הזה בדיוק כשהבאנו את אלכסיס סאנצ׳ז.
    אני כמובן לא נגד רודריגו אבל כמו שכתב orelh94 הוא לא שחקן בלי מגרעות. הוא כן נוטה להעלם לפעמים והוא כן רוצה לשחק בשמאל ויראה הרבה פחות מחויב וטוב בעמדות אחרות.
    וכן הוא גם עסקה מאוד מאוד יקרה.
    הוא כבר עכשיו על 12-13 מליון אירו שכר שנתי בסיסי בלי בונוסים ואין שום סיבה שהוא לא ינסה להוציא בחוזה הבא שלו את מה שוראן וקאסמירו קיבלו כשיצאו משם(או די מאריה(באחוזים)) בנוסף לזה שריאל מדריד לא תמכור אותו בגרושים.
    זה 90-100 מליון אירו עסקה כשהוא בשיא שלו ועם חוזה לעוד 3 שנים.
    אני לא זורק מחירים לאוויר.
    השופרות של ריאל מדריד זורקים כבר חודשים מה ריאל תרצה על השחקן(כולל אתמול אגב, כשהידיעות על באיירן צצו) וכמה השחקן בעצמו רוצה.

אני באמת ובתמים שואל על איזה כלים אתה מדבר?
    אני חושב שהוא חלש מדי כדי להתמודד כ9 עם הגב לשער באנגליה. הוא יקבל פה פחות שטחים, אתם תשחקו מול יותר low blocks defense. הוא יעלם שם או במקס׳ יהיה איזה סותם חורים כמו דיאז או משהו בינוני כזה כמו גבריאל ג׳סוס.
    שלא לדבר על זה שיש את הדבר המינורי הזה של לברר בכלל אם השחקן רוצה לעשות את המעבר הזה כדי לשחק חלוץ. ונראה לי שכולנו על אותו הגל- שממש לא.

פה ושם סותם חורים, אולי. לא מעבר.
    הוא רוצה וצריך לשחק משמאל או חלוץ בקו בסגנון של סלאח.
    אם היה ותקבלו 70 מל׳ על דיאז אני מבין את ההגיון בלהביא אותו כמחליף ישיר שגם נמצא בפיק ויתן לך שוב את הגמישות שהייתה לך עם גאקפו ודיאז(כצמד שחקנים מצוינים ושונים).
    אם היה ורק תמכרו את נונייז והוא אמור להגיע במקומו? זה שיטת העבודה של צ׳לסי ויונייטד ובמקרה הזה. מכרו שחקן ובמקום להביא מה שהן צריכות הן מהמרות בהימור יקר.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/25 ב- 23:41
    Roma אוהב/ת את זה.
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל מי ציין אותו כמחליף לנונייז?
    אתה סתם קודח על זה. יש פה המון חדשות רציניות לדבר עליהן.
    תדברו על איזק מול אקיטיקה או מה הסיכוי לקחת את איזק.

רודריגו לא מגיע ל9.
    אולי ישחק 9 פה ושם, אם נצטרך.

12. k_700 Member

יש פה לא מעט אנשים, כולל אורן שמתלהבים מהמחשבה שהוא ישחק חלוץ. אז תהיתי מה מלהיב.
    גם בטוויטר אני רואה אוהדים שלכם שכבר לפני חודשיים רצו למכור את נונייז ולהביא אותו כמחליף ישיר.

אבל שוב, תודה שאתה מסנגר עליהם. הם ילדים גדולים שיכולים להגיב לבד.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה פשוט המון מלל על משהו שלא רלוונטי במציאות.
    אפשר גם לדבר באותה מידה על זה שנביא את גיא מלמד להחליף את נונייז.

מדובר בצורה ברורה כרגע על איזאק או אקיטיקה.
    תכתוב איזה עסקה עדיפה - איזאק ב130 או אקיטיקה ב85.

14. Clichy COYG

@k_700
    אין לך מה להשוות אליכם מהסיבה הפשוטה שבאף נקודה בציר הזמן הזה (כולל בעונה האחרונה של פרגוסון), לא הייתם חזקים ומאוזנים כמו שליברפול כרגע. יש להם את הפריבילגיה להתנהל ככה כי נכון לכרגע, למעט חלוץ ואולי שחקן ספסל או שניים אין לה חורים אמיתיים בסגל.

וגם המקרים שונים בתכלית - כל השחקנים שציינת (אולי למעט די מאריה) הגיעו כבר אחרי השיא שלהם, אצל רודריגו אני חושב שיש לו עוד מה לתת - בטח בגיל 24 ואחרי שאף פעם לא באמת היה שחקן הרכב בעמדה החזקה שלו.

15. k_700 Member

אז אתה טועה.
    קודם כל, הpsr לא היה קיים בכלל בתקופות ההן והffp היה בחיתוליו.
    היום קבוצת כדורגל רצינית לא משכיבה 100 מליון אירו עם משכורת של 350-400 אלף פאונד בשבוע על שחקן רק כי ״הוא זמין״ ו״אתה לא אומר לא״. זו לא דרך עבודה.
    היא עושה את זה אם היא חייבת אותו והיא מייעדת אותו כציר מרכזי מתוך מחשבה שהוא גם יתאים לסגנון שלה ולשלב בחיים שהשחקן נמצא והקבוצה נמצאת בו(נניח למנצ׳סטר יונייטד שאולי תהיה משהו בעוד 3-4 שנים טובות הוא מן הסתם לא מתאים כשהוא בשיא הקריירה שלו וצריך לצאת מריאל מדריד).

לקנות שחקן במחירים כאלה כי תמיד טוב שהוא יהיה קיים ברוטציה או מתוך מחשבה שמקסימום נזיז אותו לעמדה אחרת זה בדיוק מה שעושה למשל...צ׳לסי כבר כמה שנים טובות ומה יצא מזה? שני גביעים לא מעניינים, פעם אחת טופ 4 וחדר הלבשה שיצאו ונכנסו ממנו בערך 90 שחקנים ב-3-4 שנים האחרונות.
    אף אחד לא טען בשום שלב בדיון שלרודריגו אין מה לתת. יש לו המון מה לתת, הוא וורלד קלאס עם נסיון שנמצא בפיק של הקריירה.
    השאלה אם ליברפול תביא שחקן כזה כשהיא עוד חייבת חלוץ להרכב וכשיש לה כבר שני שחקני אגף שמאל מצוינים.
    בנוסף לזה שאולי בכלל משנים שם מערך ומשחקים עם וירץ כמאין 10 שמגיע משמאל כשיהיו שני ווינגבקים שישחקו גבוה על הכנף ואז הם בכלל packed.
    להערכתי הוא לא אופציה גבוהה באמת אצליהם ואם היא תביא אותו זה כמו שכבר נכתב פה, כמחליף ישיר לדיאז ולא במקום חלוץ.

קאסמירו הגיע אחרי השיא שלו? קאסמירו היה השחקן הכי טוב שלהם בגמר ליגת האלופות ואשכרה במשחק סופרקאפ שנייה ורבע לפני שחתם. הוא גם היה אחד מהשחקנים הכי טובים באנגליה בעונה הראשונה שלו פה.
    נקנה בשיא במשכורת גבוהה.
    וזה בסדר יש לי עוד המון דוגמאות של שחקנים שנכתב עליהם המשפט: ״אם הם זמינים בשוק אתה לא אומר עליהם לא, גם אם אנחנו מסודרים כבר בעמדות שלהם״. מעניין כמה פעמים המעברים האלה התבררו כבינגו.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/25 ב- 23:55

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 6, אורחים: 49)

1. Liverpool-Forever
  2. oranfu
  3. Magpie27
  4. Moha
  5. orelh94