ליברפול 2024/25 - סלוט מנחית באנפילד את האליפות ה-20

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. oranfu Member

לא בהכרח.
    תחשוב שמי שמשלם לסוכן זה השחקן\הצד הרוכש.
    ככל שתשלום על ההעברה נמוך יותר (כסף שהולך למועדון שמוכר) אפשר להוציא יותר במענק חתימה לשחקן עצמו\סוכן.

חוץ מזה שזה לא בהכרח נגזר מדמי ההעברה. האלאנד רשמית עלה לסיטי איזה 70 מיליון יורו, אבל ראיולה גזר שם 30 מיליון על ההעברה הזאת.

Scouser Tommy ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  2. סמואל אטו Member

לא יודע לגבי החלוקה, אבל זה היה משהו כמו 70 לדורטמונד ו-70 לאבא ולראיולה.

3. oranfu Member

כן, כמה שאני זוכר האבא וראיולה התחלקו חצי חצי כל אחד באזור ה-30 מיליון.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  4. Esomech Member

תגיד לי אתה מסתלבט?
    אני כבר שלוש הודעות כותב לך 10 מיליון, מי מדבר בכלל על 20?
    וכן לפני שתצטט לי הודעה שכתבתי מקודם, היחוס היה לסכום שהם לא הסכימו לשלם על תאו הרננדז, ועל זה שיש התעניינות בצימיקאס באזור ה15 מיליון.

וברור, תמיד יש סיבה. ניוקאסל זה קבוצה סעודית והם היו בתקופה מיוחדת. אבל זה לא שאתלטיקו זה חטאפה. גם להם יש כסף. וגם הם לא מפחדים לבזבז.
    10 מיליון זה סכום סביר לגמרי לצפות לקבל עליו.

מדבר איתי על ווין רוני? מה השכר שלו היה כשעזב? בערך פי 2 ממה שרוברטסון מרוויח עכשיו.
    פרדיננד עזב בסיום חוזה בגיל 36.
    לא רואה איפה ההשוואות האלה רלוונטיות בכלל. במיוחד שהקפיצה ההזויה במחיר השחקנים והשווי שלהם קיבלה את הקפיצה הגדולה ב2018 אחרי ההעברה של ניימאר, הרבה אחרי שהשחקנים שאתה מדבר עליהם עזבו.

ובוא אתה מדבר איתי על מצב פיזי מתפרק.
    הבעיה של רוברטסון היא לא גופנית כי הוא לא מסוגל לרוץ, הוא לא נחלש פיזית.
    הבעיה הכי גדולה שלו העונה הייתה היציאות קדימה, החוסר אחריות, המיקום, וגם הפס המסיים.

אבל אתה יודע מה, לא משנה כבר.
    הוא שווה 200 שקל, וגם זה אנחנו צריכים להגיד תודה לא?
    שחקנים בליגת העל מתומכרים ביותר מהמספרים שאתה רושם פה.

וטריפייר דוגמא לא סבבה?
    מה עם ריסה? שנה לסיום חוזה נמכר מליברפול לרומא תמורת 6 מיליון יורו בגיל 29.
    גם הוא היה כבר נטל, לא נספר, והיה אחרי עונת בלהות עם גול עצמי בדקה 95 בחצי גמר צמפיונס, שסיבך אותנו ותרם להדחה מול צ׳לסי בהארכה במשחק הגומלין.
    וב2008 6 מיליון יורו היו עם ערך גבוה יותר מאותו סכום היום.

oranfu, Cup of Tea ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיניי זאת סיטואציה מאוד קלה עם שחקנים כמו רוברטסון וכל מי ששנה לסוף חוזה ואין כוונה לחדש לו בשום מצב.

החישוב הוא כמה שווה עוד עונה ממנו? בהנחה שבכלל מעדיפים אותו ולא את צימיקאס, האם זה שווה 10 מיליון פאונד? אפשר לכמת את זה. ואם יש מישהו שיידע לעשות את זה, זה מלך הכימותים, מייקל אדוארדס.

אם שואלים אותי עוד עונה ממנו כנראה שווה לנו יותר מ5 מיליון פאונד. יותר באמת לכיוון ה10.

LFC-Gerrard1 ו-Esomech אוהבים את זה.
  6. k_700 Member

הבעיה של רוברטסון היא קודם כל פיזית.
    הוא מאז ומתמיד היה מגן שחורש את האגף, עושה המון אוברלאפים, מצטרף לרחבה, שומר על כושר גופני נדיר תוך כדי המשחק.
    הוא לא מסוגל לשחק בסגנון אחר.
    ולא נשאר שם גוף לעשות את התפקיד הזה.

גם פיזית הוא הרבה יותר חלש בכל המאבקים שלו על הכדור(גם זה אפקט של גיל וקילומטראז׳, מזכיר לי את אברה לקראת הסוף).

פרדיננד היה פריק אתלטי, בגיל 36 הוא היה נראה פיזית(אחרי אינסוף פציעות גב) בערך כמו שרוברטסון(שהוא לא פריק אתלטי) נראה בגיל 31. בשני המקרים ידעת שהמקום של שניהם בטופ העולמי עבר.

אני מסתכל כמה אתלטיקו מדריד משלמת ב-3 שנים האחרונות על שחקנים בירידה גדולה בני 28 ומעלה.
    רוב השמות מגיעים אליה בהשאלה או בהעברה חופשית, על ממפיס מברצלונה בגיל 28 שילמו 3 מליון אירו.
    היוצאי דופן היחידים הם גריזמן(שחקן התקפה שלא נשען אף פעם על פיזיות) שהוא משחקניה הגדולים בהיסטוריה, עליו שילמו 22 מליון אירו בגיל 32 וסורלות׳ שהוא לייט בלומר ונמצא בשיא הפיזי שלו בעת המעבר(וגם הוא 3 שנים צעיר יותר מרוברטסון).
    אזפי- העברה חופשית.
    גאלאן- 5 מליון אירו.
    לאנגלה- השאלה.

הם שוברים את הקופה על שחקנים בני 20-25. את שאר הגרוטאות הם כמעט תמיד אוספים בגרושים או השאלות.

מה עם ריסה מ2008? למי אכפת? זו אותה הנהלה? אני שואל אותך כמה מגנים עם שנה לסוף חוזה בגיל 31 עברו בסכומים כמו שאתה מתאר ואתה הולך איתי לריסה מ2008.

לשים את ניוקאסל מ2022 כדוגמא למשהו זו גניבת דעת ברמה הכי גבוהה.
    בערך כמו להגיד לי שהיום כל זבל אפשר למכור לסעודיה כי תראה כמה קאנטה ושחקנים גמורים אחרים נמכרים לשם.
    יש סיבה שחוץ מקבוצה סעודית לא מצאת לי דוגמא אחרת.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה כל המלל? חפירה של שעה על אתלטיקו והמחירים שהם משלמים או לא משלמים...

אנחנו נקבע כמה עוד עונה של רוברטסון שווה לנו, אם אתלטיקו ישימו את המחיר הם יקבלו אותו. מה אכפת לי מסורלות'? איזה דיון עקר בחיי.

LFC-Gerrard1 ו-Esomech אוהבים את זה.
  8. Esomech Member

בסדר זה גניבת דעת.
    כאילו אתלטיקו לא קבוצה עם אמצעים פיננסים.

כן ממפיס דפאיי שברצלונה רק רצו להעיף כי המצב הפיננסי שלהם היה בקרשים זאת ההשוואה הטובה אבל, גם הם שיחקו אותה כמות דקות.
    או חאבי גלאן מסלטה ויגו שסיימה מקום 13.
    ואנחנו מדברים על 10 מיליון יורו כן? כי אתה אומר לשבור את הבנק כאילו מישהו מצפה שהם ישלמו מה ששילמו על פליקס.

אבל ניוקאסל זה דוגמא של גניבת דעת.

מה קשור אם זה אותה הנהלה? רצית דוגמא לא? קיבלת, אז עכשיו בגלל שזה 2008 זה לא תופס?
    ומרינדה בגיל 30 מאתלטיקו לאינטר ב16 מיליון? אומנם זאת הייתה השאלה עם סעיף בגלל בעיות פיננסיות של אינטר, ומירנדה היה צריך לחתום הארכה של שנה באתלטיקו. בשביל שהמעבר יצא לפועל.

הגולים שקיבלנו עליו לא ממש היו גולים של פיזיות. דרך אגב. מוזמן ללכת לצפות בהם. רשימה ארוכה של גולים על מיקומים חרא, ושמירות חרא ויציאה מהירה שלו מידי קדימה שהשאירה את האגף חשוף. שבכללי זה היה אחד השינויים המהותיים של סלוט לעומת קלופ, הסובלנות בבילד אפ לעומת ההסתערות קדימה.

9. k_700 Member

אני לא צריך ללכת לראות תקציר של הגולים שספגת עליו, ראיתי משחקים שלמים.
    הוא חלש מאוד במאבקים. מיקומים חרא ושמירות חרא ויציאה מהירה מדי קדימה זו עדות מצוינת לשחקן שהסגנון שלו לא מחמיא לגיל שלו.
    רוצה לומר, הרבה אחרי השיא הפיזי שלו.

הרי הוא לא היה מגן שזורק זין כשהיה לו את הרגליים לחרוש את האגף גם במחיר שנשארים שטחים גדולים לכסות מאחור.

מירנדה בזמנו עבר לאינטר כשלאינטר הייתה את ההנהלה הכי גרועה באיטליה עם בעלות אחרת. איך זה בכלל רלוונטי להיום(אותו דבר עם ריסה מ2008)?
    וגם מירנדה זו העברה משנת טרפפו.
    שאלתי אותך על היום. אם עדיין היו פה כל מיני מורטואים שמסתובבים בינינו ומחפשים את הנפל הבא הייתי מציע את זה כאופציה.

מגנים עם שנה אחרונה לחוזה, בני 31 שהם בירידה פיזית גדולה כבר שנתיים עוברים בגרושים.
    אלא אם סעודיה באה לעזרת חבר.
    לכן הסוכן שלו מנסה לדחוף אותו לאתלטיקו בחינם/כמה מליונים לצדקה.
    שמחתי לעזור.

Esomech אוהב/ת את זה.
  10. Scouser Member

איכס התחילו דיווחים על אולי קונאטה לריאל קיץ הבא. יש לי בחילה רק מלחשוב על זה.

בעיניי, לתת לו אולטימטום של חוזה חדש עד סוף יולי או מכירה. אסור לאבד גם אותו בחינם.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יהיה מטורף אם נצליח לעשות את זה בק טו בק.

מקווה מאוד שזה סתם בלוף בשביל חוזה גבוה יותר, גם כי אני סה"כ מחזיק ממנו ובעיקר כי זה טיימינג גרוע לאבד אותו בקיץ הזה. גם ככה אם מוכרים את קוואנזה צריך בלם ובתכלס ג׳ו גומז הוא גוויה אז אפילו צריך 2.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  12. cheddar Member

כמה אליפויות אתם צריכים בעשור הקרוב כדי להיות מרוצים מFSG?