אני לא מבין מה שאתה כותב פה. יש לנו 4 קשרים על 3 עמדות. גברנברח ייעדר כבר במחזור הפתיחה. הניסים של 0 פציעות בקישור של 24-25 לא יקרו שוב ב25-26. או שאומרים לי שבייצ'טיץ' מסוגל לתת דקות איכותיות - או שצריך להביא קשר.
מה אני אומר לך פה? מצפים מגראבנברח לשחק כל זמן שהוא כשיר זה גם ככה לא ישאיר הרבה דקות למחליף. בשאר הזמן תשחק, בהתאם ליריבה ולסגנון המשחק שלה, עם קומבינציות שכוללות את סובו/ג׳ונס(התפקיד לא זר לו מהנבחרת הצעירה), ככה אני חושב. אני כמובן לא מצדיק את הלא להביא קשר אחורי צעיר, אני פשוט מבין את ההגיון שיש לכם הרבה מאוד קשרים על פחות מדי עמדות. גראבנברח מאקה ג׳ונס וסובו זה 4 קשרים שנמצאים בשלב בקריירה שהם צריכים הרבה דקות. כל אחד מהם בשיא שלו. נכון, אין לך דיסטרוייר נוסף אבל כן יש לך שלושה קשרים שיודעים לעבוד קשה מאוד עם הכדור ובלעדיו וכן אפשר לעשות התאמות ספציפית ליריבה, בין היתר אם המשחק ההגנתי שלכם כקבוצה יעלה שלב(ובלי רוברטסון וטרנט אין סיבה שלא).
למה אתה מבין את ההיגיון הזה אבל? ברור לך שזה לא יחזיק שוב. זה היה נס עונה שעברה. יש לנו 4 קשרים, מי האחרים? אנדו אפס. בייצ'טיץ' אני פשוט לא מבין מה הסטטוס שלו - אני לא אתפלא אם מתכננים לשלוח אותו להשאלה. אם בונים על בייצ'טיץ' אז לא צריך קשר.
אני חושב שאתה לא יורד לסוף דעתי. אנדו אפס, מבאייצטיץ׳ אני חושב שלא מחזיקים בכלל. אני חושב שהמחליף לגראבנברח יהיה תצורה של קומבינציה מה3 שמות שציינתי מעל. ראינו כבר את ג׳ונס משחק בתפקידים הגנתיים כולל קשר אחורי, גם מאק אליסטר שיחק לפעמים כקשר שעובד קשה מאחור בקישור של ארגטינה וסובו? כל המהות שלו כמעט זה עבודה בלי הכדור והוא גם מהיר לשחקן בתפקיד שלו. לכן, תלוי יריבה. במשחק שצריך לרוץ יותר מאמין שתראה פיבוט של סובו ומאק אליסטר מול לואו בלוקס- אולי ג׳ונס ומאק עם וירץ לפניהם. גם לתוספת של וירץ יש משמעות גדולה. זה שחקן שהוא אשף של משחק בפוזשן, הוא יעזור לך להחזיק את הכדור ולתקוף יותר טוב דרך מרכז השדה, יש לזה השלכות על ההתאמוצ שהקבוצה ממול תצטרך לעשות.
אתה פשוט מניח שוירץ ישחק 10, לכן הפער בהבנה. אני חושב שוירץ ישחק שמאל. פרימפונג וקרקז יעלו המון, סלאח ווירץ יהיו בימין ושמאל ולמעשה יהיו רוב הזמן עם חיתוכים למרכז. מאחוריהם ישחקו 3 קשרים, וירץ לא יהיה אחד מה3. ייתכן שבמהלך משחקים כשנהיה בפיגור וכו' וירץ יעבור ל10. או במשחקים מסוימים כשיהיו פציעות בקישור.
אני לא חושב שוירץ היה מתלהב מאיתנו עד כדי סירוב לבאיירן וסיטי אם ההצעה שלנו הייתה שישחק בשמאל וירוץ אחרי מגנים. לדעתי הוא ישחק 10.
אז אתה בעצם אומר שהוא הולך להשתלט על העמדה השמאלית ולהושיב את גאקפו ודיאז עונה שלמה על הספסל? אחת הסיבות שצויין שהוא לא התלהב מהפרוייקט במינכן זה שלא כיוונו לתת לו את ה10 במערך שלהם. עם כל הכבוד לסובו, הוא יהיה גיבוי לעמדה הזאת ויאבק על יתר עמדות הקישור.
אתה אומר שהוא הולך להוריד את סובוסלאי לספסל? אני לא רואה את זה. נראה לי יותר סביר שהוא יוריד את גאקפו\דיאז לספסל (וכמו שזה נראה לפחות אחד מהם יימכר). אני לא יודע מה התוכנית. להגיד שהוא ישחק את ה"10" יכול להיות שהוא יהיה כזה בפועל אבל עמדת המוצא שלו תהיה מצד שמאל (בדומה למה שהיה בלברקוזן). לא שחקן אגף אלא "10" שעמדת המוצא שלו זה מה שנקרא ה-half space. אולי הוא גם יוריד את סובוסלאי לספסל, לא יודע. אף אחד מאיתנו לא יודע וזה אחד הדברים המסקרנים מה בדיוק החזון של סלוט.
כן, זה סובוסלאי לא קאקא. אתה מרחק גדול מאוד מלמכור את דיאז/גאקפו. ברצלונה ירדה מהראשון ועל שניהם אתה תבקש לפחות 70-80 מליון. בהצלחה. הוא ישחק בעיקר את ה10, זה התפקיד שלו. הוא פליימייקר בשיא הקריירה(לטעמי טופ 6 בעולם כשהוא בזון) שצריך לקבל את הכדור כשיש 360 מסביבו. הוא כמובן תוך כדי המשחק יכול לזוז לאיזורים אחרים ופה ושם כשיהיו פציעות גם לשחק את הwide. וזה לא שסובו הולך לראות פתאום 20 הופעות הרכב בעונה. אתה ב4 מפעלים, תהיה גמישות. מדי פעם סובו ישחק במקום מאק אליסטר, מדי פעם ישחק קשר אחורי, באמצע העונה סלאח הולך לאליפות אפריקה. זה נקרא רוטציה בריאה. אגב, עוד תפקיד שאני לא אתפלא אם תנסו תוך כדי התקפה בפוזשן זה 3 בלמים כשגראבנברח נכנס להיות השלישי(הקדמי יותר שחופשי עם הכדור), קרקז ופרימפונג כווינג בקים ואז יש לך שלישיה של מאק אליסטר, סובו עם וירץ 10 וגאקפו וסלאח כחלוצים בצדדים. עושה הגיון לשחק ככה, זה מערך שיחמיא גם לקרקז וגם לפרימפונג.
זה שהוא רשום בשמאל לא אומר שהוא לא 10. אני די בטוח שנשמור על שלישיית קשרים שהפואנטה שלה יהיה כיסוי שטחים. מישהו צריך לאזן את זה שסלאח ווירץ לא יידרשו להרבה עבודה הגנתית ופרימפונג וקרקז יורשו לעלות מאוד למעלה. לכן אמרתי שצריך קשר חמישי ל3 המשבצות האלה.