קלופ אף פעם לא התבייש לדבר על שופטים ואפילו לרדות בהם במהלך המשחק. לא בגרמניה ולא באנגליה. הוא רחוק מלהיות איזה 'מחבק עצים' או נזיר בודהיסטי.
סיטי יוצאת לווסטהאם ב15.5, גמר היורופה ליג הוא ב18.5. מקווה מאוד שווסטהאם תעוף לליון איכשהוא. נראה לי שהשופטים לא מוטים אלא פשוט גרועים.
הלו"ז שלהם בליגה הוא באמת בדיחה. אין שם אף קליפת בננה פוטנציאלית חוץ מהמשחק הזה בווסטהאם. לכן גם בעיניי המשחק ביום ראשון יכריע את האליפות. אם איכשהוא ננצח אני חושב שהמומנטום יסחף אותנו כל הדרך, והלו"ז של סיטי כבר לא ישנה כי זה בידיים שלנו. אחרת זה גמור. זה המשחק הכי גדול שלנו מאז הגמר ב2019. והרקורד שלנו שם (ובכלל נגד סיטי בעונות האחרונות) נוראי. בלי לחץ.
חושב שאפילו אם ננצח, יש לנו עוד כמה מקומות בהם אפשר למעוד. אצל סיטי יש גם את המשחק אצל וולבס שעוד לא נקבע לו תאריך אבל המשחק בווסטהאם לגמרי תלוי על האם היא תגיע לגמר יורופה ליג או לא. אם היא תגיע, צפו להרכב משני נגד סיטי.
סלאח מחריד. היה חייב למסור ובכללי מזעזע. משחק טוב שלנו, של כולם חוץ מסלאח למעשה. היה צריך להיות הפרש גדול יותר ואין סיבה שלא לסיים את הסיפור הערב. Sent from my LE2113 using Tapatalk
סלאח קיבל חוזה אה? חזר להיות סלאח הישן. חבל עד אפריקה הוא היה פשוט מדהים. 2-0 בחוץ ברבע אלופות וזה מרגיש טריוויאלי. פסל של קלופ מחוץ לאנפילד...הבנאדם הזה לקח אוהדים שרגילים לחרא והופך את האדיר לברור מאליו.
סלאח הישן? אחת הגרסאות הגרועות של סלאח אצלנו. לא משהו שגרתי. הוא מוסר פסים פשוטים עקום לגמרי. אכן חוץ ממנו מחצית תענוג. מצפה מקלופ להשתמש בכל חמשת החילופים החל מהדקה ה60.
יכול להיות אבל פעם מה לנו ולרבע גמר אלופות? תסתכל כמה עונות בכלל העפלנו לאלופות מאז שעלו לשם לא רק אלופות ועד השנה. עכשיו אנחנו מתקרבים מאוד לחצי גמר ואני לא מרגיש שאני מתמוגג. הייתי חושב דקות 45-60 על יום ראשון. תיאגו מבחינתי קריטי לראשון ושחקן מאוד שברירי. לא הייתי משחק איתו דקה היום אגב.
מניח שהכוונה בראשון לפתוח עם השלישייה הקלאסית, אבל בעיקרון דיאז צריך להיות השם הראשון בהתקפה אצלנו. סלאח היה השחקן הכי גרוע על הדשא היום, הוא נראה מחריד מאז אליפות אפריקה.