אני תמיד אמרתי שהביקורת שלי על הנדרסון היא אובייקטיבית. אפשר לא להסכים איתה, אבל אני אומר את הדברים כמו שאני חושב, לא כי אני לא אוהב שחקן. כשאני חושב שמגיע לו פירגון אני מפרגן. את לוקאס לא סבלתי באופן אישי, זה ממש לא המקרה עם הנדרסון. אגב, גם ווינאלדום שאני לא מחזיק ממנו ב-כ-ל-ל, הבעיה שלי איתו היא מקצועית. אין לי שום דבר אישי נגדו, להיפך. מסכים לגבי קייטה. אנחנו רואים ממנו מעט מאוד, מסיבה כזו או אחרת. אני חושב שהפוטנציאל שלו גדול מאוד מאוד, אבל הייתי מוכר בלי למצמץ כי אני כבר לא מאמין שנראה את זה אצלנו.
פחות או יותר מה שהוא תמיד אמר אולי בתרגום שלהם בשביל הכותרת. הוא תמיד היה הרי מאמן שלא באמת רואה יותר מאופק של 3 שנים קדימה.
ראיתי שיש דיבור שקלופ דיבר עם אמבפה שיבוא בתור שחקן חופשי לליברפול קיץ הבא מישהו שמע? זה דיבור רציני?
לא יבוא אמבפה ולא יבוא לבנדובסקי. יש לנו מבנה שכר שלא יתאים לאף אחד מהם. נקווה שיבוא איזה קשר או שחקן התקפה בשבוע שנשאר.
סתם מתרגלים את אליוט בקישור? צריך למצוא מקום למסי בהרכב. אמבפה מקושר אלינו כבר כמה שנים וגם ניסינו להחתים אותו בעבר לפחות פעם אחת. לדעתי אם המועדון היה מוכן לשלם משכורת של כוכב על אז היה לנו סיכוי טוב להחתים אותו, אבל אנחנו לא מוכנים, אז אפשר להמשיך הלאה לשמועות על בואן.
אם אתה מחפש רק טוב יותר ממינאמינו יש זולים יותר מבואן. חבל שנתת לעבדה ללכת לסלטיק. LFC have agreed a deal to sell Xherdan Shaqiri to Lyon for £9.5m אני די בטוח שיגיע שחקן.