צריך לתת מילה טובה למאנה ובוודאי סלאח על כל השנים האחרונות. אפש לראות הרבה שחקנים בעמדה שלהם מגיעים ליריבות ופשוט קורסים פיזית ו/או מנטלית.
פפ לינדרס יצא חיובי בבדיקת קורונה. כתוצאה מכך בוטלה מסיבת העיתונאים לקראת משחק גביע הליגה נגד ארסנל (עדיין אין תשובה אם יתקיים). Liverpool FC - Pepijn Lijnders returns suspected positive COVID-19 test
יש עסקה יותר הגיונית מהחזרת קוטיניו כשהמנייה שלו בירידה כל כך גדולה וכשהסגל שלכם כל כל קצר? מדברים על זה שההצעה של ארסנל נניח אפילו לא כוללת חובת רכישה אלא רק אופציה חד צדדית שלהם בסיום ההשאלה, לדעתי יכול להיות רכש קלאסי, בטח לאור העבר אצלכם…
מתקן האימונים בקירקבי נסגר עקב התפרצות הקורונה במועדון. Liverpool FC - AXA Training Centre temporarily closed
כשקלופ שורף קלופ שורף. גם בחינם הוא לא היה לוקח אותו. אני מהמר שגם אם היו מבטיחים לו אליפות בזכות קוטיניו הוא לא היה לוקח. Sent from my iPhone using Tapatalk
לפי מאדוק, יש לנו פחות מ-10 שחקנים זמינים מהסגל של הקבוצה הבוגרת. גם המשחק של ה-U23 שאמור היה להיערך בשישי בערב נדחה. אגב, לא יודע כמה באמת יש להם מושג (למרות שאני בטוח שהם כן יודעים לאן נושבת הרוח), אבל לפי ה"אקו" הם מעריכים שלא יהיה קיץ גדול מבחינת הוצאות אצלנו. תיראו מופתעים.
כל כך מקווה לרכש בחלון הנוכחי, קשר למרכז השדה שיוריד את מילנר ברוטצייה או שחקן התקפה, לא יודע מה יותר דחוף. עכשיו צריך להסתמך על זה שג׳ונס, צ׳ברליין ואוריגי ייקחו את הצ׳אנס בעקבות הקורונה ואליפות אפריקה, 3 שחקנים שלא נותנים מספרים. מילנר ואוריגי מסיימים חוזה בקיץ, מי אמור להחליף אותם ? אוקי, אוריגי לא מקבל דקות אבל מילנר סופר משמעותי ומשחק המון. השלישייה, קייטה וצ׳מברליין מסיימים חוזה קיץ הבא, הבעיה שאם נרצה למכור אז הערך שלהם יהיה נמוך בקיץ וצריך לפעול לפני. אין גם שום מושאל שמתבלט. טאיוו אווניי היה שייך לנו 6 שנים ונמכר בקיץ האחרון תמורת 6.5 מיליון יורו, כובש העונה כל 134 דק׳ בגרמניה, 9 שערי ליגה ו-14 בכל המסגרות, חבל.
קבאבק הגיע בינואר 2021 (ביום האחרון וגם בן דיוויס, לפורטוקול רשמתי). מיאמינו בינואר 2020. ואן דייק בינואר 2018. יש בי תקווה לשחקן שיחליף את ווינלאדום לאור העובדה שמילנר חגג אתמול 36, קייטה באליפות אפריקה וקשרי מרכז השדה שלנו פציעים.
והתקווה הזאת כוללת תרחיש שבו מדובר באיזה מינאמינו או קבאק? לא מסתלבטים עליך, אבל נראה לי אופטימי מאוד לקוות לרכש בחלון הנוכחי. בקיץ גם אולי אולי שחקן אחד בלחץ.
קושרתם לואן דייק וגם לקאבק הרבה לפני אותו חלון של ינואר. עם ואן דייק זה כמעט קרה בקיץ שלפני, היו רמזים בשני המקרים שתלכו עליהם בינואר. אם תביאו מישהו זה כנראה חוזה שתסגרו לקיץ מכל הפרי אייג׳נטים שיש בשוק. וגם לזה אין סיכויים גבוהים.