לכל האנשים שהגיבו פה על הסגל של הפועל ירושלים, רואים שחוץ מיכולת לזהות שמות בארצית אתם לא מבינים כלום. הסגל הוא אחד הטובים בליגה הארצית ללא עוררין, אין ספק שאם יש מועמדת בטוחה לעלייה היא הפועל (ללא עין הרע). אילן טברה מסתמן כתגלית בהתקפה, שי אהרון עם היכולת והניסיון, ואדיר מעודה שמי שלא מבין מה הוא שווה לא מבין בכדורגל צריכים להוביל את ההתקפה של הפועל ולהוביל את הקבוצה למקום לה היא שייכת ליגת העל. ואם זה לא מספיק הפועל ניצחה במחנה האימונים בבולגריה 9-0 (לא התבלבלתי) קבוצה מקומית. כמובן שאי אפשר להעריך את שוויה שמקצועי של הקבוצה הבולגרית. אני ממתין בקוצר רוח למשחק האימון מול אשקלון שייערך בבולגריה. שבוע טוב לכולם!
השאלה הגדולה האם אוהדי רושלים יתמכו במגרשים בקבוצתם , או שמה הם יתמכו במגרשים בקבוצתם החדשה הפועל קטמון .
לריבאלדו, אכן נתח נכבד מאוהדי הקבוצה עזב להפועל מבשרת/קטמון אבל אתם שוכחים שלהפועל ירושלים יש קהל גדול מאוד (לפי הערכות מס' 6 בגודלו בארץ) וחלק ממנו נשאר עם הקבוצה האמיתית שהיא אך ורק "הפועל ירושלים". גם כאשר חלק יעזוב להפועל קטמון הפועל ירושלים תהוה את הקבוצה בעלת מס' האוהדים הגדול ביותר בליגה הארצית, כמובן שאני לא צריך להזכיר שהיא הקבוצה הכי לא ליגה ארצית בליגה הארצית וזאת בשל המסורת וההיסטוריה המפוארים של המועדון. מבחן התוצאה האמיתי של הקהל יהיה במחזור השני בטדי (יש שיגידו שגם מול מרמורק במחזור הראשון), עד אז לא ניתן לדעת במדויק באיזה אופן יתרוקן טדי מאנשים. לאוהד אשקלון ששאל מתי המשחק, אין לי מושג, באתר האוהדים של הפועל אני בטוח שיעדכנו ואני אכתוב פה את מה שדווח.
עוד נכתב בכתבה שהקבוצה העבירה את משחקיה העונה מהמגרש בכפר לשכונת התקווה- ותארח בו בצוותא עם בית"ר/שמשון. נבדקת אפשרות של הצגות כפולות כל שישי כיוון שלפי לוח המשחקים הקבוצת יצטרכו לארח יחד באותו שבוע. פרשנות שנכתבה בכתבה אומרת שסיכוי כפר שלם לשרוד בארצית קלושים עד אפסיים. בכל מקרה משעמם זה לא יהיה.
היום נערך המשחק בין אשקלון לירושלים... לא ידועה התוצאה עדיין (מוזר). אם מישהו מאוהדי אשקלון יודע שיעדכן בבקשה.
משחק האימון בין הפועל ירושלים לאשקלון פוצץ בדקה 80 (0-0) לאחר ששחקן הפועל ירושלים איים על שחקן אשקלון שישבור לו תרגליים
איזו ירידה ללופא קדוש... הפועל ירושלים אומנם מועדון גדול והכול, אבל לופא לא מתאים לליגה ארצית. הוא יכול להתנדנד בין ליגת העל לליגה הלאומית.
אכן, אוסיף ואומר שהמשחק פוצץ על ידי מאמן אשקלון לאחר תיקול של שחקן של אשקלון עם סלמן עמר . בהפועל ירושלים רצו לחדש את המשחק אך מאמן אשקלון סירב . לפי השמועות, הפועל ירושלים שלטה במשחק והציגה כדורגל טוב יותר בהרבה מזה של אשקלון , ולדברי מי שנכח שם , ישנה שביעות רצון בעיקר מחוליית ההגנה והקישור האחורי. מחר בשעה 13:00 תנחת הפועל ירושלים בארץ ותחל את הכנותיה למשחק גביע הטוטו מול עירוני קריית אתא שייערך בטדי ביום שישי בשעה 16:00.
לופא קדוש כבר מזמן לא מתאים לליגת העל. אין לו יותר מידי הצלחות כמאמן ורוב ההצלחות שלו הן דווקא בליגות הנמוכות, כמו עליית שתי ליגות עם הפועל לוד, לליגה הארצית, העלה את הכח לליגה הראשונה. עם שמשון תל אביב הוא הגיע לגמר גביע. ההצלחה הכי זכורה מהשנים האחרונות, זה ההצלחה עם הפועל באר שבע, איתה גם עלה ליגה וגם הגיע לגמר הגביע. אף פעם הוא לא היה דמות יותר מידי חזקה בקבוצות שלו. נכון, האיש מבין כדורגל, אבל לדעתי אף פעם לא התעלה מעל לבינוניות שמאפיינת אותו. לא רואה אותו מאמן בליגת העל, זה בטוח. אולי בליגה הארצית הוא יצליח להחזיר עטרה ליושנה ולהעלות קבוצות.
תוצאות מחזור ראשון גביע הטוטו מכבי השקמה/ר.חן 3 סקציה נס ציונה 2 הפועל בני ג'דידה 0 בית"ר שמשון 3 הפועל מרמורק 2 הפועל אשקלון 0 הפועל ירושלים 1 מ.ע קרית אתא 1 מחר: טירת הכרמל - כפר שלם 16:30 כפר קנא - בני טמרה (לא יתקיים עקב אי אישור המגרש בכפר קנא)