ידוע שהליגה הזו לא מהיום מכורה... גם אם לא מפרסמים על כל משחק כתבה בone. יכול להיות שכל אחד כאן נכח במשחק מכור. די ברור שהמשחק המדובר הוא מכור, הפעם על חשבון נס ציונה. מקווה מאוד שזהו הראשון והאחרון בליגה הזו.
לא סתם הוא זוכה לכינוי "הפסיכופת" בתוכנית של דידי הררי (הוא מפיק התוכנית). שבוע שעבר צפיתי במשחקה של כפר שלם נגד הפועל מרמורק והשער השני של מרמורק בתוספת הזמן היה אחרי עבירה גסה על מוטי אברג'יל שוער כפר שלם. לולא היה זה שער שלא שינה שום דבר וודאי הייתה נשמעת קול זעקה גם כאן.
חברים אני אומר לכם, במשחק היום השופט עשה לנס ציונה :"כיפה אדומה" במכוון, לשמחתי אנחנו נלחמנו עד טיפת הדם האחרונה, אבל שלא יהיה לכם ספק לשופט היום הייתה סיבה לתפור לנס ציונה את כל מה שהוא עשה הוא רצה שנפסיד, ותחשבו לבד אפשר לעשות יותר ממה שהוא עשה ? אי אפשר... השאר היה תלוי ברגליי האשקלונים עצמם.. אבל הם בדיחה עצובה וכשלו, כשהשופט נותן להם מגש של כסף. רועי פרמינגר תתבייש.
קודם כל בושה גדולה לאשקלון במשחק הזה אבל אם כבר דיברתה על האדומים שתי האדומים הראשונים שאחד מהם היה צהוב שני הם היו מוצדקים היו כניסות חזקות מאוד של שחקני נס ציונה והשופט הוסיף 5 דקות בדיוק אני לקחתי זמן ולפי מה שהיה אם כל הביזבוזי זמן היה צריך להוסיף עוד מחצית שלמה נס ציונה לא הפסיקו לבזבז זמן ואשקלון במקום לתת גולים מול 9 שחקנים בקושי הגיעו למצבים חוץ מ 3 הזדמנויות של גול בטוח של ניסים אסייג ועוד כמה בעיטות אשקלון רק מסרו אחורה קדימה אחורה קדימה . אשקלון היו חלשים מאוד
בושה של משחק היה ביום שישי , שבו הפועל אשקלון שיחקה מול נס ציונה , היה לאשקלון יתרון שני שחקנים מדק' 30 ויותר מאוחר יתרון שלושה שחקנים, והם לא השכילו לנצח אני ממש מאוכזב מהקבוצה , ואני מתחיל לחשוב כבר על ליגה א', ממש אכזבה!
:aa1: מנשה עלוואה מאמנה של הפועל אשקלון התפטר מתפקידו, לאחר רצף של הפסדים ואי הצלחה בקבוצה, הוא הלך הביתה הוא וגם עוזרו דרור אלמלם, עכשיו בטח הרבה אוהדים של אשקלון מחייכים לאחר שכ"כ ייחלו לפיטורים שלו.
עדכון בגזרת נס ציונה -פרמינגר השופט כתב וציין בדוח האשמות שווא שעל פי הנהלת הקבוצה לא נאמרו כלל וכלל אלה הם פרי מוחו הקודח של השופט (החולה נפש). השופט ציין בדוח השיפוט שחברי ההנלה אמרו לו "מכור,נחסל אותך, אתה אפס, והקרירה שלך נגמרה." כולם ללא יוצא מהכלל מכחישים את ההאשמות והם המומים מפעם לפעם מהשיאים שהשופט הזה שובר, כל פעם שיא חדש. הפעם הוא פשוט הלך וכתב דברים שלא היו ולא נבראו, אני עדיין לא נרגעתי מהמשחק הזה... אפילו שהיום ניצחנו בכפר שלם (וסביר להניח שעלינו סופית לחצי הגמר) עם קאדר של 14 שחקנים אחר ש4 שחקנים לא נכללו בסגל עקב ההרחקות של השבוע האחרון, והשבר הקשה שחיסל לאודי כבודי את העונה והשאיר אותנו בלי חלוץ. בכל אופן בשבת יש דרבי מול הפועל מרמורק בשעה 6 בערב זה משחק שהוא כמו מכבי/הפועל בשביל תושבי האיזור וצפוי להגיע קהל רב והמשחק לבטח יהיה מותח.
לגבי שייע, אין מה להתלהב אמנם יש לו קבלות אבל לדעתי הוא לא יצליח באשקלון. ובתור אוהד הפועל ירושלים ואחד שדי שונא את אשקלון אני רוצה שהוא לא יצליח. לכתום, אתה יכול להסביר לי בבקשה למה משחק בין מרמורק לנס ציונה נחשב כדרבי?
ג'וני המשחק בין נס ציונה למרמורק מאז ומעולם היה מותח, המרחק לצורך הענין (הגיאוגרפי) בין 2 המקומות הוא בערך 8 קילומטרים (מצחיק משהו) נס ציונה ידועה כעיר קטנה מאוד, והתימנים מרחובות תמיד מלכלים על האחות הגדולה (והבכירה שהייתה באיזור - בעבר הלא רחוק), כמו כן אדיב שרעבי הקפטן של הכתומים שחגג איתה עלייה לארצית ונתן עונה מופלאה בעונה האחרונה חצה את הקווים וחזר לבית (האמיתי) שלו בעונה האחרונה...מרמורק. (הנהלת הקבוצה מתעתדת לתת לו זר פרחים לפניי המשחק) והמשחק תמיד עורר עניין רב בעיתונות המקומית והאזורית, הן מבחינת הקהל וחובבי הכדורגל, כל משחק כזה עונה על הציפיות ומלווה באווירה חמה ביציעים, למשחק דרשה המשטרה 30 מאבטחים שזוהי כמות שיא !בעונה שעברה לצורך העניין המשחק הראשון של העונה שהיה בנס ציונה מרמורק כבשו מפנדל...ובדקה ה91 נס ציונה הצליחה להשוות ואחרי דקותיים אלעד צחקו (שהיה בנס ציונה) הפציץ כדור מהאוויר בדקה ה93 כדור שעשה את הדרך לחיבורים וגיא סאלם באחת ההצלות היפות שראיתי השאיר את חלוקת הנקודות שווה בשווה. ובמשחק האחרון בין הקבוצות באותה עונה בסיבוב השלישי משחק שנס ציונה הייתה חייבת לנצח (במרמורק) נס ציונה לחצה וישבה על מרמורק ואז דקה לפני השריקה לסוף יוסי אסיג (אח של) בדקה ה93 נתן בומבה לחיבור ונתן את האות לחגיגות בכתום על חשבון לועסי הגת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני אישית כמו כולם מחכה לאירוע הזה הוא יהיה מותח מאוד ובייחוד כשמרמורק מגיעים מהמקום השני ונס ציונה לוטשים עניים לקו האדום כשבעצם המצב על הנייר היה אמור להיות הפוך, וזה רק מלהיט את האווירה לפניי המשחק כשהתימנים לוחצים על הנס ציונים ומרגיזים אותם. יהיה מעניין זה בטוח, פחות מניצחון יהיה אסון.
שניה אז זה אומר שעם מכבי שעריים יעלו מליגה ב' לארצית וישחקו מול נס ציונה , זה גם יחשב לדרבי ? כי אני יודע ששעריים ומרמורק זה דרבי.
לא הייתי מפתח ציפיות בנוגע למשחק הזה! מרמורק קבוצה לא רעה, ראיתי אותם בשלישי בגביע הטוטו... נס ציונה, לפחות במשחק נגד הפועל ירושלים הייתה ממש לא טובה. תגידו מה שאתם רוצים, ואני בטח משוחד, אבל אני משוכנע שהפועל ירושלים היא הקבוצה הטובה בליגה. חסר המון אצלנו אבל נראה שזה בדרך הנכונה ממשחק למשחק. אני אומר את זה אחרי המשחק האחרון מול מרמורק וזה שלפניו מול השקמה... שתי קבוצות שהוכיחו שיש להם מה לתת. במרמורק ספגנו שער בדקות האחרונות בגלל חוסר ערנות בהגנה. השקמה כבשו בפנדל ואנחנו החמצנו באותו משחק פנדל בדקה ה91. נחיה ונראה