הפועל בני ג'דידה 0-3 הפועל אשקלון השקמה רמת חן 0-3 עירוני טירת הכרמל עירוני קריית אתא 1-0 מכבי כפר קנא
כמו שזה ניראה גם שייע לא יעזור להפועל אשקלון ללא ספק אשקלון כבר לא תתתפוס את הרכבת חזרה ללאומית למרות שעוד מוקדם להספיד.
מרמורק והשקמה לדעתי עוד ימעדו. ממש מפליא אותי איך השקמה דוהרת אף על פי שהקבוצה הזו לא טובה כמו שהיא טובה בטבלה. מרמורק משחקת (לדעתי) כרגע, יותר טוב מהשקמה ואני אישית חותם שבמשחק בין השתיים במחזור ה-9 יש לסמן שמרמורק יקחו את הנקודות. כמו כן, הבנתי שלמרמורק מגרש ביתי והוא משמש להם למבצר (אין הפסדים בבית עד עכשיו). השקמה עוד תיפול, אשקלון לא תרד והליגה תהיה צמודה ומעניינת. כך אני רואה את ההמשך.
הם מועמדים רציניים לירידה - זה בטוח. אבל גם אני חושב שהם לא ירדו בסוף. המצב שלהם מזכיר קצת את 2 העונות הראשונות של הפועל ר"ג בליגה הארצית. בסוף הם יחזרו לעצמם
בכלל לא... את העונה הראשונה בארצית פתחנו בסערה...הבסנו קבוצות על ימין ועל שמאל והיינו מקום ראשון... עד שבאה נפילה וסיימנו את העונה איזה 10 מחזורים לפני הסוף באמצע הטבלה. את העונה השנייה פתחנו עם מינוס 9 נקודות, עם מפרק, בלי כסף, בלי מרגש ביתי. באמצע העונה הקבוצה נרכשה ונשארנו בליגה בשיניים.
לדעתי אשקלון לא תירד היא תהיה מועמדת לאשקלון יש קבוצה הרבה יותר טובה מהאחרות בתחתית וזה עדיין לא בטוח ששייע לא יעזור כמו שמישהו אמר פה הכל באשמת ההנהלה ושייע בקבוצה עשה רק שתי אמונים לא היה לו זמן שבוע הבא נראה איך הקבוצה תשחק וזה לא דומה לר"ג שר"ג ירדה היא לא היתה בתחתית היא התחילה את הליגה בסדר ונשארה באמצע וזאת היתה אשקלון שדרסה כל קבוצה ששיחקה מולה ר"ג התמודדה בהתחלה על המקום השני ואז נשארו מכביב"ש ומרמורק
אשקלון לא תרד אבל זה לא ניראה בכלל טוב כרגע לשנה הבאה אני הייתי מעיף את כל השחקנים ובונה סגל חדש וטוב, וכמובן שלא הייתי רוצה לראות את אזגי נישאר בקבוצה כי בינתיים הוא הורס אותנו.
אני מקווה מאוד שאזגי כבר ילך ככה רק נוכל לחזור להיות קבוצה לפי העיתונים והרדיו באשקלון מנסים לקנות מאזגי את הקבוצה האוהדים כמו שהפועל קטמון עשו
לא חושב שמהלך כזה ריאלי באשקלון. אין לאשקלון מספיק אוהדים, ובטח לא מספיק שמוכנים להשקיע מכספם. המהלך הוא מבורך כל עוד הוא מסתכם בקניית הקבוצה, ולא הקמת קבוצה חדשה שהיא לא הקבוצה האמיתית (כמו שעשו קטמון). אגב, הרעיון נוסה במספר מועדונים בארץ (מכבי ת"א, הפועל ב"ש, הפועל חיפה) ולא צלח. גם בבית"ר (ללא החזות של "אימפריה") בזמנו נוסה הרעיון (בימיו של זאבי) ושם הצליחו לגייס בקושי 10000 שקלים.
האוהדים מתכננים לקנות את הקבוצה האמיתית מאזגי ותאמין לי שאם האוהדים יהיו רציניים זה יכול להצליח באשקלון יש מספיק אוהדים יש מלא שלא באים כבר שנתיים שלוש בגלל ההנהלה כמה אצלכם קנו 500 ? תאמין שגם אצלנו אפשר להגיע למספר כזה אם האוהדים יהיו רציניים יהיה אפשר כי כבר לכולם נמאס מההנהלה ודיברו על זה הרבה ברדיו וגם אם אלה שהקימו את הקבוצה של ירושלים קטמון והם אמרו שזה אפשרי
קודם כל, זה לא אצלנו, זה אצלהם. אני אוהד הפועל ירושלים כמו עוד אלפים נוספים, כך היה וכך יישאר (אל תתנו לתקשורת לטרוף אתכם). מספר המניות בהפועל קטמון עומד על 650-700 מניות (ככל הידוע לי) שהם 700,000 שקל. כמו כן הקבוצה היא לא בבעלות מלאה של האוהדים כאשר מספר נוסף של אנשי עסקים יושבים בדירקטוריון הקבוצה, וגם תומכים בה מבחינה כספית. שוב, יכולים להיות להפועל אשקלון 5000 אוהדים. כשמגיע רגע האמת לא כולם מוכנים לשים כסף. ובוא נודה באמת אשקלון היא מועדון קטן, הסיכוי שהאוהדים שלכם יצליחו במשימה הוא קטן. באשקלון עוד לא הגיעו לנקודת הייאוש האחרונה מאזגי ומגיה. בהפועל ירושלים סאסי ויונה נמצאים עוד משנות ה90 המאוחרות כאשר הם הרסו כל חלקה טובה בה.
אני מכיר הרבה שכן מוכנים לשים כסף בשביל לנסות להציל את הקבוצה אולי זה לא יצליח אם ינסו את זה אבל אל תזלזל בקהל שלנו כל האוהדים שהיו לנו ועכשיו יושבים בבית יבואו וגם אלה שמנסים להקים את זה ישקיעו הרבה וזה בכלל לא תלוי בכמה כסף האוהדים יצליחו לעשות כי כמעט את כל הכסף יביאו ממי שרוצה לרכוש מאזגי את הקבוצה והאוהדים ממש התיאשו מההנהלה הם כבר שנה שלישית פה והצליחו להעלים את כל הקהל שעלינו ללאומית היינו מביאים מלא קהל ואז ההנהלה פירקה לנו את כל הקבוצה וגם בשנה השניה היא הרסה את הקבוצה וגם עכשיו תראה איפה אנחנו והבעלים שלנו בכלל אסור לו לנהל קבוצה בגלל עבר פלילי והקבוצה כבר עומדת להימחק ויש מלא בלגן בקבוצה תמיד בגלל ההנהלה והגענו למצב שבקושי 100 אוהדים באים למשחקים
לדעתי קהל נמדד בשעות משבר. אם כרגע ביציעי הקבוצה נמצאים 100 אוהדים סימן שהם האוהדים של הקבוצה שמוכנים לתת הכל מעצמם וברגע האמת גם כסף יניחו על השולחן, אלא אם כן תיווסך למהלך גם התלהבות והרגשה שעושים היסטוריה (שוב, אני בספק אם הקהל שלכם יכול ליצור את כל אלה). כשקבוצה על סף עליית ליגה ישר יוצאים מהמחילות כולם כי גל ההצלחה סוחף איתו המון אנשים אבל אני בספק אם הם אנשים רציניים, אוהדים אמיתיים. התשובה שרצה לי בראש היא לא. לדעתי, מי שנשאר עכשיו הבפועל ירושלים הוא אוהד אמיתי. בהפועל קטמון אולי יושבים 5000 איש ביציע אבל לדעתי יש אולי 50 שבאמת נמצאים שם גם עם הלב. קטמון היא גימיק שמשך אחריו המון אנשים, כאלה שרוכבים על גל ההצלחה וההתלהבות. שהעניינים יצטננו שם קצת אני בטוח שהכל ייראה אחרת. טוב, אני לא רוצה להסחף לעניין קטמון (כמובן שפה גם מעורבות הרגשות, כי אני אוהד של הפועל ירושלים). בוא נשאר באשקלון. ימים יגידו אם תצליחו או לא, או אם בכלל תצליחו להוציא מהלך שכזה אל הפועל. לי אישית נראה שלא. לגבי הקהל שלכם, אני לא מתבייש להגיד שאני מזלזל בקהל שלכם ולא רואה אליו שום חיבה, לטעמי הקהל שלכם מזוהה יותר מדי עם בית"ר ירושלים וכל מה שמגעיל במדינה שלנו. אין לי בעיה אישית עם האוהדים שלכם אלא עם כולכם כגוש. בעונה שעברה היו לא מעט פשיטות של אוהדים שלכם לקראת משחקים מולכם על הפורומים שלנו, הצפתם קיללתם אמרתם שתבואו בגדוד, ובסוף ראיתי בטדי אולי 5 אוהדים שלכם. מה אני אגיד לך... בהצלחה עם העברת הקבוצה לידי האוהדים, אבל לא בליגה ומבחינה מקצועית. אגב, יש אוהדים שלכם שמתכננים לבוא לטדי ביום שלישי (טוטו)?
לא נראה לי שיבוא מישהו למשחק גביע הטוטו כבר לכולם נמאס מהקבוצה אולי צדקתה בחלק מהדברים שאמרתה אבל דווקא כל מי שמתכנן לעשות את זה ולהביא מלא כסף כדי לנסות לקנות את הקבוצה אלה האוהדים שיושבים בבית