ליגה ארצית: הפועל ירושלים וק.אתא בלאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י איגור .פ., ‏6/7/07.

1. הפועל_23 Member

שוחרר? סתם ככה?
    בלי ה240 אלף שקל? זאת אומרת שכל החצי שנה הזאת הייתה בזבוז זמן משווע? רחמים על השחקן...

לדעתי בדרך להפועל ר"ג שמחפשת נושאות חלוץ (מחליף) נוסף לסגל.

2. הפועל אשקלון Member

הוא שוחרר בגלל יכולת חלשה והוא בדרך להפועל ירושלים
    הוא סתם שחקן לא יודע מה קרה לו הוא בא שייע נתן לו לפתוח כל משחק חוץ מהמשחק הראשון שהוא בא והוא נתן לו מדקה 45
    והוא אפילו בישול לא הביא
    חוץ מזה צחי שמריהו ושלומי משה לדעתי החתמות טובות מאוד

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/08
  3. הפועל_23 Member

כנראה שהוא פשוט לא רצה להיות באשקלון, וכל מה שהוא עבר חודשים ארוכים בכסאח עם ההנהלה שלכם השפיע מאוד עליו (מנטלית, על הכושר וכו')
    שחקן שכובש 15 גולים ב28 משחקי ליגה, לא יכול להיות פתאום סתם כל כך גרוע.

לדעתי אם הוא יחזור למכתש אז יחזרו לו האנרגיות החיוביות, ויחזור לשחק עם קובי חסן שבישל לו הרבה גולים ועם צ'קאנה, ויוכל להיות אחלה חלוץ מחליף, אני מקווה שיביאו אותו.

בקשר לצחי שמריהו ושלומי משה, הם לא ממש שיחקו העונה וקשה לדעת איך הם מגיעים, סך הכל שחקנים לא רעים.

4. Joni Member

על שלומי משה אני יכול להגיד רק דברים טובים.
    חלוץ חכם מאוד

5. The best of The best Member

אני סקפטי מאוד לגבי שמריהו, שלומי משה בהחלט החתמה ראויה למרות שאי אפשר לדעת באמת באיזה מצב הוא מגיע לאשקלון.
    נס ציונה לוטשת עניים לתגלית העונה שעברה, למנוע שהניע את הגלגלים לירן אלמלם אקס הקבוצה ושחקן נצרת עלית, במידה והדבר ייצא לפועל מדובר בהחתמה אדירה בשביל הכתומים.

6. Joni Member

ד"א אם כבר הזכרנו את שחר שמש...
    לאחרונה הוא מקבל חשיפה בעקבות השיא הישראלי שהוא שבר (1080 דקות, משהו כזה) בלי לספוג שער. כתבה בone ראיון במועדון ספורט של ערוץ הספורט.

אני מקווה שלא יחטפו אותו מאיתנו בעונה הבאה

7. TariboWest Member

השיא שייך לחאלד מנסור האפס שהיה שוער בני ג'דיידה בעונת 03/04 (ליגה ב'), שיא גינס. אני חושב שזה היה 16 משחקים רצופים ללא ספיגה.

8. Ariel Member

בטוח בליגה של הונולולו מזרח יש שיא חזק יותר. 16 משחקים נראה לי מעט מדי לשיא גינס.

9. TariboWest Member

מעדכנים את הספר לפי מה שידוע ומנסור דאג ליידע אותם...

10. רק הפועל אשקלון! Member

לגבי אלירן אסאו
    שלא ישטפו לכם את השכל על יכולת גרועה ועל ההנהלה שלא רצתה אותו
    פשוט הוא וההנהלה ידעו שהיה ריב בין השחקן לאוהדים במשחק מול פאחם בגביע
    קיללו אותו 90 דק' ולא נתנו לו לנשום הוא החזיר בתגובה "יבני זונות"
    ושחקן שלא מתחבר לקהל האשקלוני (זולטן פולופ) נחתך ישר מהקבוצה

על זולטן יש סיפור ארוך שאני לא ירחיב עכשיו..

11. הפועל אשקלון Member

במקרה של אלירן אסאו זה ממש לא בגלל האוהדים או משהו אחר
    הוא קיבל את התמיכה הכי גדולה שיכולה להיות משייע וגם האוהדים תמכו בוא בכל משחק ועודדו אותו והוא פשוט לא הצליח לשחק אני לא יודע למה ורק משחק לפני אחרון מול אום אל פאחם קיללו אותו
    וגם אחרי המשחק הזה שייע הבין שאסאו לא מצליח לחזור לעצמו אחרי שהוא הגיע למצבים שיותר קשה להכניס גול מאשר להחטיא.
    אני לא חושב שהוא לא הצליח בגלל שזה באשקלון לדעתי זה ההפף באשקלון הוא קיבל הרבה תמיכה מכולם.
    ולגבי צחי שמריהו ושלומי מנשה לדעתי שלומי חלוץ מצויין לליגה הזאת שיכול רק לעזור לאשקלון וגם צחי שמריהו ושתיהם אולי לא היו שחקנים מובילים בלאומית בקבוצתם אבל הם כן קיבלו דקות פה ושם והם כן בכושר מקווה שהם רק יעזרו

12. The best of The best Member

בתור אחד שקצת מכיר את אסאו... הוא לא יכול לראות את המקום הזה שנקרא אשקלון, מה לעשות שהוא יצא קירח מכל הכיוונים ובעל כורחו עוד "ניסה" להיות באשקלון אבל זה היה צפוי מראש שזה לא יילך, אבל אצל אשקלון לאורך השנים זו הדרך, להרוס ולדכא שחקנים, גם אם שחקני בית, שזה בעניי חמור בהרבה משחקן רגיל.
    אסאו שילם מחיר אישי כבד על העקשנות של אשקלון, וחבל, הוא לא רצה להיות במקום הזה, התנהגות מבישה של אשקלון מתחילת הדרך, ומי שלא יודע את הסיפור אז שלא יקפוץ בסיפורים והמצאות, מההתחלה הסיפור היה מסריח . בנימה אחרת, אלירן זה לא חלוץ גדול, אבל בשביל הליגה הארצית הוא גולר יש לו מיקום טוב ברחבה עם פיזיות וצריך קשר טוב שיזין אותו.

13. הפועל אשקלון Member

אתה צודק בקשר של ההנהלה עם השחקני בית (זאת רק ההנהלה הנוכחית)
    אבל דווקא במקרה של אסאו זה בדיוק ההפף
    במקרה הזה זה לא בגלל ההנהלה ותאמין לי שאני מכיר את הסיפור הזה טוב מאוד
    בהתחלה זה היה בגלל שכר נמוך ואז הכל הסתבח בגלל אסאו הוא זה שהחליט לעשות בלאגן ולעשות הכל כדי להשתחרר אפילו שאשקלון היגדילה לו את המשכורת.
    אסאו שבתור שחקן בית צריך לאהוב את הקבוצה בלי שום קשר למי שמנהל אותה אבל הוא שונא את הקבוצה הזאת ויכול להיות שזה מה שגרם לו לשחק פשוט מגעיל ואני הרגשתי שאנחנו ב 10 שחקנים כל משחק איתו
    אסאו שונא את הפועל אשקלון אפילו שנה שעברה בגביע שניפגשנו הוא היה מת להעיף אותנו וגם בגמר הוא רצה שנפסיד
    אני שמח שהעיפו אותו אני לא אוהב את המשחק שלו גם אז שהוא היה באשקלון עוד לפני כל הבלגן בעונה שעלינו ליגה אז הוא בקושי קיבל דקות כי היינו קבוצה טובה והוא היה נחשב לשחקן חלש אבל במקום להילחם על מקום בהרכב הוא תמיד אמר שהוא הכי טוב, וזה כבר סיפור אחר...

14. הפועל_23 Member

לפי ידיעות אחרונות ....הנהלת אשקלון עדיין דורשת את ה240 אלף שקל שנקבעו ע"י הבורר בשביל לשחרר את אסאו, הם לא מבינים שהם לא יקבלו סכום כזה מאף אחד???.
    פשוט גועל נפש...די הרסתם תשחקן כבר.

15. הפועל אשקלון Member

אחרי שאשקלון שיחררו אותו הוא התחיל להשתולל שם ולקלל על הקבוצה ועל ההנהלה והמאמן.
    הוא שחקן ממש לא חכם למה הוא עושה עוד שטויות שרק מגבירות את המצב שלו ורק מסכנות את עתידו
    ואני לא מופתע שאשקלון עכשיו לא ישחררו אותו בקלות אחרי מה שהוא עשה. אשקלון מנסים להעביר אותו למרמורק ולקבל בתמורה שחקן אחר
    וירושלים גם מעוניינים באסאו