תסכים איתי שאפשר להבין אותו.... הוא היה על גג העולם לפני שנה, כל עיתון ואתר ראיין אותו אליהם... הקהל והשחקנים בר"ג כל כך אהבו אותו. והוא היה אמור לשחק השנה בליגה לאומית במקום שהוא כל כך אוהב ונהנה. אני מרחם עליו...בחיי שאני כמעט בוכה בשבילו...
באמת חבל על השחקן הזה הוא עושה יותר מדי שטויות שלא קשורות לכדורגל לדעתי אם בתחילת שנה הוא לא היה עושה את הטעות שהוא הלך לבוררות הוא היום היה משחק באשקלון טוב או מצליח לצאת מאשקלון תמורת סכום הרבה יותר קטן ממה שנקבע בבוררות. ו Joni , ברדיו של אשקלון דיברו עם לופא קדוש והוא אמר שירושלים עושים מאמצים כדי לצרף אותו ולופא אמר"שהלוואי שהוא יכל לצרף אותו כבר היום והוא שחקן מצוין שיכול לתרום לקבוצה"
מאחל לו כמה שיותר סבל בקריירה שישבור את הרגליים כמה שיותר מהר! חרא של אישיות בלי טיפת כבוד שחקן שאומר לאוהד "עם אתה גבר תחכה לי אחרי המשחק" נניח שבאמת התכוון לזה אותו אוהד חיכה לו בחוץ שעה והשפן נסע דקות אחרי סיום המשחק
אם כל המילים שלך להנהלה בנוגע לאסאו היא זאת שעשתה את המעבר שלו לבני יהודה. אלירן אסאו לפי האתר של אשקלון חתם בבני יהודה וזה בזכות אשקלון שגרמו למעבר הזה
אני מאמין שיהיה לו קשה להצליח בבני יהודה... קפיצה של שתי ליגות כשהוא לא בכושר שיא ולא התאמן ברצינות המון זמן. הוא יתבזבז שם
הוא שחקן עדיין של אשקלון והוא הלך לשם בתור מושאל. אם אשקלון היו רוצים הם היו נותנים לו להתייבש בלי לשחק אבל הם הלכו לקראתו וגם היתה שיחה היום עם העו"ד שלו וההנהלה ורק לפני שעתיים בערך שייע אמר ברדיו שאסאו שחקן טוב והוא לא השקיע בקבוצה והוא יהיה בליגת העל לדעתי הוא לא יצליח שם הוא עושה קפיצה של שתי ליגות שהוא שיחק ברמה של ליגה א' עדיף לו ללכת לקבוצה אחרת בלאומית או בארצית אבל אולי האימונים שם יעזרו לו
הינה מה שאסאו אמר לאתר אשקלון ניוז: אסאו: "אני בדרך חזרה לאשקלון ואני מאושר, חתמתי הרגע בבני יהודה ת"א ואני מאמין שמעכשיו הכל תלוי בי". אמר החלוץ והוסיף: "אני באמת לא רוצה להתייחס לכל מה שקרה עם הפועל אשקלון, מבחינתי אשקלון זה המועדון שבו גדלתי, אני גר באשקלון, משפחתי באשקלון והפועל אשקלון זו קבוצה יקרה לי. כל מה שהיה, מבחינתי נשכח. מהיום אני שחקן בני יהודה ואין לי טענה או חצי טענה כנגד איש בהפועל אשקלון. אני מחזיק להם אצבעות בתקווה שגם הם עושים את אותו דבר לגבי". סיכם אסאו. אחרי שהוא קילל על הקבוצה וההנהלה שיהיה לו בהצלחה!
יש לנו 2 הפתאום בליגה ארצית... טירת הכרמל 1-1 הפועל ירושלים, טירה משווה בתוספת הזמן... אז כנראה שירושלים זה לא משהו בלתי אפשרי....זה מערער את מעמדה של ירושלים בפיסגה או סתם כישלון חד פעמי?... כפר שלם 0-1 בני טמרה, כפר שלם שנראת כקבוצה ממש לא מתאימה לארצית מפתיעה עים ניצחון שני רצוף היא היתעוררה מאוחר מידי או שיש לה עוד סיכוי לישרוד את הליגה? שבוע הבאה היא פוגשת את ירושלים...אולי תיהיה סנסציה?.. מקווה שכן השקמה רמת חן 1-1 הפועל אשקלון אשקלון חזרה מפיגור 1-0 במשחק חוץ עם 10 שחקנים... תמיד משהו רע חיב לקראת לאשקלון והיא מאבדת נקודות חשובות סתם ... האם עדין יש לה סיכוי לעלות ליגה או לדעתכם לחכות לשנה הבאה?... קרית אתא 0-1 שמשון ת"א קרית אתא לא מוותרת לבני ג'דיידה על המקום השני לדעתי מגיע לקירת אתא יותר מלג'דידה לעלות אבל לשניהם בקרוב יגמר הסוס עוד תוצאות: נס ציונה 1-0 כפר כנא (מחצית שניה) מחר: בני ג'דיידה-הפועל מרמורק... מה דעתכם על המשחק הזה? תגובות...
השקמה רמת חן 1-1 הפועל אשקלון הפועל כפר שלם 0-1 הפועל בני טמרה(ניצחון שני ברציפות!) עירוני טירת הכרמל 1-1 הפועל ירושלים(ירושלים סופגת שער בדקה ה-94 אחרי המון זמן שהיא לא ספגה) עירוני קריית אתא 0-1 בית"ר שמשון תל אביב סקציה נס ציונה 1-1 מכבי כפר קנא
כל הכבוד לכפר שלם ניצחון שני ברציפות אבל הם לא ישארו לדעתי הם היו צריכים לעשות את זה בהתחלה ולא במחזור 19 אשקלון פראיירים משחק לא קשה והשקמה קבוצה כל כך חלשה ב 10 שחקנים שיחקנו יותר טוב ושוב לא הצלחנו לכבוש את השני אשקלון צריכים להתחיל להחתים את השחקנים שיש עכשיו לעונה הבאה להשאיר את המאמן ואם לא יקרה משהו מיוחד להתחיל להכין את הקבוצה לעונה הבאה חבל זאת היתה שנה של פיספוס יכלנו להיות במקום הרבה יותר טוב אם היינו מתחילים את העונה טוב כי יש קבוצות כל כך חלשות העונה חוץ מירושלים שנראת כקבוצה שכבר עלתה ליגה