אגב , מהפכה צפונית בדרך , לראשונה מזה הרבה שנים יהיו ( ככל הנראה ) 7 קבוצות מצפון ו 5 מדרום בליגה ארצית
שבוע הבא יכול להיות שבוע העליה של הפועל ירושלים. אם היא תנצח את טירת הכרמל בחוץ בשבוע הבא, ובני ג'דידה תסיים בתיקו או תפסיד כמובן בטמרה, הפועל ירושלים עולה באופן רשמי לליגה הלאומית. וסתם שאלה - אם יש נגיד 2 קבוצות דרומיות מאוד שיורדות לליגה א' (נניח, סתם, מכבי ב"ש ובני אילת), אז הקבוצה הדרומית פחות הולכת לליגה א' צפון? אם לא, איך זה הולך?
משחק טוב של אשקלון השופט פסל לנו שער חוקי בטענה לנבדל שלא היה... במחצית השנייה אשקלון השוו לאחר שהייתה לאשקלון בעיטה חופשית אבדייב בעט ופגע לשחק של מרמורק ביד והיה לפנדל וצחי שמריהו בעט תפנדל והכניס... במהלך המחצית השנייה המשחק הופסק ל5 דקות לאחר שהיה עימות בין שחקני אשקלון לשחקני מרמורק דבר שבסופו של דבר הוציא אדום לשחק מרמורק ולניסים אסייג מאשקלון העימות הזה הלהיט גם את האוהדים של 2 הקבוצות שהחלו להתעמת אחד עם השני אשקלון התחילו לקלל את מרמורק ולזרוק דברים ליציע של מרמורק ומרמורק החזירו גם בקללות וצעקו "אשקלון תמורת שלום" "ושייפלו על אשקלון קסאמים" ו"צבע אדום" הקהל האשקלוני המשיך בשלו והמשיך לזרוק דברים ליציע של מרמורק ולקלל את האוהדים שלהם... בסופו של דבר המשחק הסתיים ב1-1 רק הזכות השופט ובזכות הבונקר המגעיל של מררמוק. 100 האוהדים האשקלונים שהגיעו למרמורק לא הפסיקו לעודד כל המשחק... נגמר חלום העלייה של אשקלון נקווה שעונה הבאה נעלה!
אם אני לא טועה עושים הגרלה.. חבר'ה מוקדם מדי לעשות סיכומים, שבוע הבא עכו והשקמה יכולות לנצח והכל יפתח שוב. ככל שנתקרב לסוף נהיה יותר חכמים.אנחנו יכולים להמר עד מחר- אך בסופו של עניין יש עוד הרבה נקודות בקופה והרבה משחקים והחותמת הסופית (הטבלה לאחר המחזור ה-33) היא זו שתקבע. מה שכן, אני אכאב מאוד אם השקמה/רמת חן תידרדר לליגה הרביעית. יש לי לא מעט סימפטיה לקבוצה הזו ולפני מספר ימים ראיתי את אשת הבעלים של הקבוצה ואמרה לי שיש אופטימיות רבה בנוגע לסיכוי המועדון לשרוד עונה נוספת. לא נשכח שהשקמה פתחה את העונה במאזן מדהים של 5 נצחונות מ-5 משחקים ומאז פשוט רשמה התרסקות טוטאלית. צפיתי במשחקה של כפר שלם היום עם טירת הכרמל. כפר שלם פתחה בסערה את המשחק ודומה היה שטירת הכרמל באה לטיול ולא כקבוצה שבאה להילחם על ההישרדות. 0:1 מהיר בדקה ה-9 של גליליאן הכניס את האורחים להלם. בדקה ה-30 יובל בלאיש יכל לגמור את הסיפור, אבל במקום למסור לאיל דואק שהיה מול שער חשוף הוא החליט לעבור את שוער הטירה, החליק ואיבד את הכדור. מאז המשחק היה בשליטה מוחלטת של טירת הכרמל שבסדרת החמצות מזעזעות הצליחה לשמור את ההובלה של כפר שלם. בפתיחת המחצית השנייה טירת הכרמל הגיבה בשער מהיר. 3 דקות לאחר מכן נרשם המהפך. עד הסיום לא נרשמו אירועים מיוחדים והטירה חוגגת 3 נקודות יקרות מפז.
עושה רושם שאתה לא בעניינים... שנה הבאה אין מכבי השקמה רמת חן... היא תתאחד (יענו תיעלם) עם הכח עמידר או הפועל ר"ג. הבעלים חיון כבר במו"מ עם 2 הקבוצות
על האיחוד הזה מדברים כבר כמה שנים טובות ושום דבר לא יצא אל הפועל. סיכוי לא קטן שהשקמה תמשיך במתכונתה הנוכחית גם בעונה הבאה כל עוד לא נרשמו פריצות דרך במו"מ עם הפועל והכח עמידר ר"ג. ודבר שני זה לא משנה את העובדה שהשקמה/רמת חן רוצה לשרוד בליגה הארצית. אתה יכול לשאול כל אחד מאנשי הקבוצה, החל מהאפסנאי ועד הבעלים שמואל חיון ולשמוע כמה הם רוצים להישאר בליגה הארצית. דווקא ירידה לליגה א' יכולה לתת לחיון נחיתות במו"מ ולגרום לאיחוד כפוי. היום בשעה 16:00 תתארח בית"ר/שמשון ת"א אצל כפר קנא למשחק מול מכבי המקומית. למי שעוד צחק מהאפשרות שהקבוצה תחליף מאמן רביעי לקראת משחק חצי הגמר מצפה הפתעה, כבר באימון בחמישי בצהריים התגלו סדקים בין השחקנים לבין המאמן ולא פחות מ-2 שחקנים הורחקו ע"י המאמן מהאימון. המגן גל יער (שממילא מתוסכל על הוצאתו מההרכב עם מינוי של ויינשטיין) הורחק לאחר תיקול חריף על שחקן אחר ופליטת מילים מיותרות והקשר חיים שאבו אחרי וויכוח עם המאמן רונן ויינשטיין. ידוע גם שהצעירים בקבוצה לא בדיוק מרוצים ממעמדם החדש בקבוצה כיוון שוינשטיין לא בדיוק חסיד גדול של יוצאי מחלקות הנוער. אחרי האימון קיבלו שחקני הסגל (+אדם מזרחי) מענק מספונסר הקבוצה מרדכי שלו, בעלי אתר הסטוצים "FREELOVE" מכתב אישי לכל שחקן ושטר של 100 דולר. נשיא הקבוצה, שמואל שניצר, החליט להעניק 5 אלף ש"ח מענק לכל שחקן בקבוצה כהוקרת תודה על העפלה לחצי גמר גביע המדינה. http://images.one.co.il/Images/Packages/4682/491_329/IMG_5620.Xxx קל זה לא יהיה, אך גם נקודה אחת תספק את הסינדרלה.
אתה טועה, הפעם זה רציני מאוד, אף פעם לא באמת היה מו"מ, אבל הפעם יש כזה. האיחוד הוא בלתי נמנע, הסיכוי היחיד שהשקמה תישאר לשחק בכוחות עצמה, זה אם הסיכום באיחוד יהיה שהשקמה תהיה קבוצת בת של הכח/הפועל.
אם אני הייתי אוהד הפועל/הכח ר"ג אני לא בטוח שהייתי מברך על איחוד כזה... כנראה שאתמול במשחק בין הפועל לבני-טמרה נסגר הסיפור ובשנה הבאה נעביר את הזמן בליגה הלאומית. המחצית הראשונה הייתה אפורה כרגיל אבל מיד לאחר ספיגת השער במחצית השנייה לראשונה מזה כמה חודשים הפועל שיחקה כדורגל טוב, זה שהיא יודעת. כבר במשחק הבא מול טירת-כרמל יהיה אפשר להבטיח את העלייה אבל האוהדים רוצים לשמור את הרשמיות לטדי, למשחק מול כפר-שלם, שם באמת יהיו החגיגות. בוא נגיד שתיקו מול טירת-הכרמל יתקבל בברכה. שו שו שולמית הפועל בלאומית!
יאללה מברוק. באמת שמגיע. מילים טובות ללופא קדוש שבאמת הרים משהו טוב בהפועל ירושלים מכלום. לגבי האיחוד, אני מבטיח לבדוק את זה לעומק ביום ראשון עם לא מעט אנשים שמעורבים בעניין מצידה של השקמה.
זה לא יהיה איחוד, זה יהיה בליעה של השקמה/השקמה תהיה קבוצת הבת שתשחק בליגה א'. זה לא כמו עם רמת עמידר שהם דומיננטים מאוד באיחוד ולראיה זה שכל הנהלת הכח עמידר היא רמת עמידרית, ואפילו בטלויזיה כבר כותבים עמידר ר"ג, בלי הכח, וכל משחק משחקים בצהוב. להפועל ר"ג יש בעיה כרגע עם זה שרוצים להרוס את המכתש, ואז לא יהיה לכל מחלקת הנוער איפה להתאמן ולשחק, ולכן איחוד עם השקמה זה סוג של פתרון, כי עיריות ר"ג וגבעתיים הן זונות שלא שמים עלינו. ומזל טוב על העלייה להפועל ירושלים ועל ההתקרבות חזרה למקום הטבעי (ליגת העל) של הקבוצה!
אני אשמח אם לא נתראה איתכם שנה הבאה , כי נהיה בליגת העל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני אשמח להתראות איתכם בעוד שנתיים כשנישאר בליגת העל ואתם תעלו לשם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx (הלוואי והלוואי חחח...) ולמה לא כמו פעם? קרה משהו שפספסתי?
כעקרון קיימת האכזבה מהתמיכה שהביעו אוהדים רבים שלכם בהפועל קטמון... אבל לצערי, התקשורת בארץ לא אפשרה לאף אחד אחרת אז באיזשהו מקום זה מתקבל. אני זוכר שאוהדים שלכם הגיעו להביע תמיכה בעונה שעברה (רז ועוד מישהו אם זה אומר לך משהו)... וגם אוהדים שלנו היו בשלבים המכריעים במשחקי הגביע שלכם. אז נשארה אחוה, ביניכם לבין קטמון, לא בין הפועל ירושלים להפועל ר"ג.
לדעתי הליגה הארצית כבר נגמרה כמעט בטוח שהעולה השניה תהיה קרית אתא והיורדת השניה השקמה שעשתה פתיחה טובה ולא יודע איך היא הגיע למצב כזה שנה הבאה כל הליגה כמעט צפונית איזה באסה וגם הליגה לא תהיה חלשה כמו השנה יהיה קשה עונה הבאה מקווה ששייע ישאר הוא יוכל להעלות אותנו
זה נכון. אנחנו ניזונים מהתקשורת ולפי איך שזה צוייר בתקשורת כל האוהדים עברו לקטמון. והרי האחווה היא בין אוהדים. בכל מקרה, אני תמיד תמכתי בהפועל ירושלים האמיתית, כי אני לא מבין איך אפשר לאהוב ולעודד קבוצה עם שם אחר. לא רואה אותי מצליח לאהוד קבוצה בשם הפועל שכונת בורוכוב או הפועל המכתש. ובקשר להודעה שמעליי, צודק מאוד, הליגה שנה הבאה הולכת להיות חזקה ביותר. יורדות חזקות כמו עכו/ראשון, נצרת עילית שיש לה מחלקת נוער מצויינת שתתרום לה, א.א.פאחם שכבר אנחנו יודעים את הצהרותיה, אשקלון שתרצה מאוד לעלות, ג'דידה שלא תרצה ללכת אחורה, מרמורק שתמיד בצמרת, בית"ר שמשון שאי אפשר לדעת איך ישפיע עליה הגביע. ועוד ועוד. מסתמנת עונה מעניינת שנה הבאה...