קבוצה מאד סימטית קרית אתא שמורכת מלא מעט שחקנים שמקווים לשיפור הקריירה(אלעד צחקו, אורן פלאש, מוטי כלטוב, שי דהאן ואחרים), בהחלט כל הכבוד להם על העלייה ובעיקר למאמן רוני דורה שהדריך את הקבוצה בצורה מושלמת. מכבי עכו חוזרת לקדמת הכדורגל הישראלי... נקווה לדרבי עכואי בעונה הבאה.
גם אני מצטרף לאיחולים לקריית-אתא, קבוצה מאוד סימפטית ואולי היחידה בליגה הארצית ששיחקה מול הפועל כדורגל טוב ופתוח במטרה לנצח את המשחק. המשחק מולם במחזור ה-22 היה המשחק ברמה הגבוהה ביותר ששוחק העונה בארצית. מברוק, אשמח לסוע לשם גם בעונה הבאה...
עונת 2007/2008 במרחק נגיעה מהסיום, שתי העולות כבר נקבעו. יורדת אחת נקבעה והליגה ממתינה ליורדת מהמקום ה-11 (השקמה או טירת-הכרמל). משחקי המחזור הקרוב - מחזור 32: מכבי עירוני קריית-אתא - הפועל ירושלים (שישי - 16:00) מכבי כפר-קנא - הפועל בני-טמרה (שבת - 17:00) הפועל בני-ג'דידה - הפועל כפר-שלם (שבת - 17:00) הפועל מרמורק - מכבי עירוני טירת-הכרמל (שישי - 16:00) הפועל אשקלון - מכבי השקמה/רמת-חן (שישי - 16:00) בית"ר/שמשון תל-אביב - סקציה נס-ציונה (שישי - 15:30)
טירת הכרמל חייבת לנצח את מרמורק כדי להישאר זה נכון. אבל מי הבטיח שרמת חן יפסידו לאשקלון. אשקלון למעשה סיימו את העונה והם מגיעים למשחקים כדי להעביר את הזמן. ניצחון של רמת חן לא יהיה הזוי ולכן ההכרעה תעבור למחזור הסיום.
השקמה/רמת-חן קבוצה חלשה מדי בשביל נצחון באשקלון... לפחות לפי איך שראיתי אותם במשחק האחרון מול הפועל ירושלים. מה גם שאשקלון היא הקבוצה היחידה שלא הפסידה העונה בבית, ובטח תרצה לשמור על הנתון הזה. האבסורד הוא שהם פתחו את הליגה בסערה ענקית ובצורה מצויינת, ומשום מה בצניחה הדרגתית מצאו עצמם במצולות הליגה. טירת-הכרמל קבוצה טובה יותר וראויה יותר לליגה הארצית מאשר השקמה/רמת-חן והצדק ייצא לאור אם השקמה תמצא עצמה בליגה א' בעונה הבאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
השקמה תירד היא קבוצה חלשה מאוד אחרי שכולם חשבו שהיא תהיה מועמדת לעלייה יהיה להם קשה לנצח באשקלון,אשקלון לא הפסידה בבית העונה ויכולה לסיים בלי הפסדים בבית טירת הכרמל יותר טובה ממנה
יהיה מעניין לראות אם החשדות לגבי המשחק במרמורק יהיו נכונים... המשחק האחרון של מרמורק מול השקמה נגמר בתוצאה חשודה משהו (4:3). בכלל, אין לי ספק שמשחקים לא מעטים בליגה הזו העונה ובכלל לא היו הכי כשרים בעולם.
ברור שהמשחק של מרמורק מכור...אבל לא יגלו את זה כמו תמיד. אז כמו שאמרתי אתמול מזל טוב לטירה על ההישארות בליגה, ומזל טוב לחנן עדני שעכשיו יוכל לקנות סט תלבושות חדש לקבוצתו.
אני מאוד שמח שבעונה הבאה הקבוצה שלי לא תשחק בליגה הזו... חנן עדני הוא טיפוס מפוקפק ואין ספק שהייתה פה איזה קומבינה מתחת לשולחן
מכבי השקמה רמת חן סגרה כמעט סופית את הליגה הארצית (האחרונה?) שהולכת להיות בשנה הבאה, והיא הולכת להיות הרבה יותר מעניינת משנה שעברה. הפועל אשקלון כמובן תהיה מועמדת כל שנה, עד שהיא תעלה. אבל זה לא בטוח, כי להפועל נצרת עילית תהיה שנה הבאה קבוצה מצויינת אם מחלקת הנוער שלה תהיה נאמנה מספיק כדי להציל את הקבוצה ממצבים כמו של צפרירים חולון או מכבי קריית גת. הפועל עכו או עירוני ראשל"צ, לטעמי זאת הפועל עכו, הן קבוצות עשירות יחסית שיכולות להזרים הרבה כספים. בית"ר/שמשון ת"א היא קבוצה מאוד נחושה להצליח, ושנה הבאה היא תרצה להראות זאת, והיא אכן מראה זאת יותר ויותר כל שנה ושנה. סקציה נס ציונה היו אמורים להיות חזק בצמרת ואני בטוח שעם הכסף שיש להם הם יוכלו להיות ככה גם בעונה הבאה. וכמובן, הפועל אום אל פאחם ועירוני בת ים העולות החדשות נראות גם מועמדות רציניות למאבקי הצמרת. שנה הבאה הליגה הארצית תהיה מעניינת מאוד.