ליגה ארצית: הפועל ירושלים וק.אתא בלאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י איגור .פ., ‏6/7/07.

1. עלי פחמאוי Member

עכשיו זה סופי לפי אתר one : אבי סבג מאמנה של גדידה בשנה שעברה הוא מאמן הפועל אום אל פאחם בשנה הבאה

סמיר עיסא במו"מ עם נבחרת פלסטין כדי להדריך אותה .

2. הפועל אשקלון Member

מה עם הגדלת הליגה?
    שמעתי ממישהו שכמעט בטוח שמגדילים

3. The best of The best Member

עדכונים:
    נכון לכתיבת שורות אלו, אתם יושבים ?
    יהיו בעונה הבאה בליגה הארצית כ-שבעה - 7! עולות באופו אוטמטי לליגה הלאומית, וזה כמעט באופן ודאי, כל מה שנותר הוא שמשטר הבובות בהתאחדות לכדורגל יצביעו (ביום שלישי הקרוב - עוד שבוע) והחחלטה תקבל תוקף רשמי, בליגה הלאומית אגב, יהיו 5 עולות אוטמטיות לעל.
    במה זה תלוי ? החלטה בעל פה יש, ויש רוב גדול למהלך, ככה שאני לא רואה דרך שמבטלים את זה, אבל רק בעוד שבוע נברך על המוגמר.

לגביי נס ציונה בקבוצה מוטים להשאיר את החבורה הצעירה והלוחמת (ויש הרבה צעירים מוכשרים) ועלייהם להדביק כמה פיגורות שאני מעדיף לא להזכיר בשלב הזה.

4. דניאלושקה Member

7 עולות 5 יורדות?

5. The best of The best Member

אכן 7 עולות 5 יורדות, זה עונה שיכולה להוות את המפץ הגדול להרבה קבוצות, בכלל היוזמה היא מבורכת אני לא זוכר בעל פה את כל הסדר אבל בגדול הכדורגל שלנו צריך להראות מאוד מלהיב בגלל השיטה החדשה, זה לא רק עולות ויורדות...יש מענקים, יש פלייאוף ויש עוד הרבה דברים, אבל בטווח הקצר והמיידי כדיי שכל הדברים שדיברתי עלייהם יקרו צריך שהליגות ישתנו והמבנה יתאים לסדר החדש, על כן זה המצב ובעונה הבאה יהיו כ 7 עולות, זה נשמע דמיוני אבל זה אמיתי מסתבר.

6. דניאלושקה Member

המצב של בת-ים ממש אבל ממש לא מעודד:

לצערי בשלב זה אין חדשות טובות.לאחר שפגה ההתלהבות מהעלייה, מסתבר שלפחות בשלב זה של ההכנות, דבש לא נלקק. בלולו מתקשה להחתים אפילו את שחקני הבית. בעוד היריבות מהאיזור, נס ציונה ועירוני ראשלצ, מפציצות תקציבים של שלושה מליון שקל, לבת ים אין מה להציע. בשלב זה בגלל המיסוי והבדיקות הקפדניות של הרשות לבקרת תקציבים, יש להנהלה קשיים להציע לשחקני הבית, אפילו את השכר שקבלו בעונה שעברה בליגה א. בלולו יושב עם שחקנים, אבל לא יכול בשלב זה להחתים אף אחד. יוסי אלקובי הגיש לראש העיר תכנית עבודה ובינתיים יושב בבית עד שיזומן לפגישה. יש שחקנים שיש איתם סיכום בלחיצת יד, כמו אלעד כהן, קובי ועקנין וצרלי פרץ ואחרים. אין חוזים ואף אחד לא ממש מחוייב לסיכומים. יש שחקנים בכירים כמו מוסא בן חיים ודודי ביטרן שהפערים במשא ומתן איתם גדולים מאוד.
    עפ" ההערכות תקציב הקבוצה יתחלק לפי 900 אלף שקל מהטוטו, 300 אלף תמיכה מהעירייה ועוד כ500אלף שקל מספונסרים. מסכום זה יש לקזז כ400 אלף שקל חובות עבר, מענקי עלייה ושתי משכורות.אולי עוד כ50 אלף שקל רווחים ממחלקת הנוער וכרטיסים. מאחר ואיש לא יודע מתי יגיע הכסף מהספונסרים, לוקחים בינתיים הלוואות , משלמים ריבית ואז 500 אלף הופכים ל300. עכשיו צריך להוריד עוד כ200 אלף שקל הוצאות כלליות, הסעות ביטוחים, שכר עובדים, הוצאות רפואיות, ציוד ספורט וציוד אחר ומה לא. כל זה משאיר לפי החשבון שלי כ750 אלף שקל ברוטו לשכר שחקנים ומאמן. גם אם הגזמתי לחומרה, הסכום לא יעבור בהרבה את מליון השקלים. זה מספיק לשכר מאמן ועוד כשישה שבעה שחקנים בכירים בסדר גודל של העונה שעברה. על שדרוג הקבוצה בכלל אין על מה לדבר. עצוב אבל זה המצב.
    כל התחיבות מעל למליון שקל היא באוויר ואז בסיבוב השני השחקנים ידברו על שיקים חוזרים ולא על איך לנצח. אסור להשתולל עם הכסף כי אז אם חלילה נחזור לליגה א, נתפרק בגלל החובות.
    כמובן שהכל עוד יכול להשתנות אם בעירייה ידברו על סכומים אחרים בתמיכות ישירות ועי ספונסרים. אני לא בטוח שזה יקרה.

7. The best of The best Member

טוב שלא נסחפת בנוגע לראשון ונס ציונה...
    ראשון בכלל נמצאים בעולם שכולו תוהו ובבוהו וגם אם יצליחו להעמיד קבוצה זה יהי מקסימום 2 מליון שקל, לגבי נס ציונה אתה גם מדמיין התקציב בשנה שעברה היה מליון וחצי אחרי קיצוצים... העונה אני משאר שאם נהיה בכיוון של עלייה הוא יגדל ל1.8 1.9 מליון.
    לא קרוב למה שאתה אומר.

8. דניאלושקה Member

זה לא ממני זה ממישהו שמקושר לקבוצה

9. The best of The best Member

אז תשמע מה שאני אומר - אני יודע מה אני אומר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אום אל פאחם בבעיות קשות כסף יש אבל שחקנים לא ממהרים להגיע והבעיות הן שיש בקרה והבקרה לא בדיוק עושה חשבון לכסף, היא רוצה ערבויות רוצה ניירת ורוצה סדר, ואת זה אין לאום אל פאחם.
    כנ"ל בת ים, ששמה אין כסף, בלולו חושב שאם יש לו גב מלחיאני אז זה מרשים את החבר'ה בבקרה התקציבית, החבר'ה בבקרה רוצים תאכל'ס ואת זה בעיריית בת ים לא יכולים לעשות.
    בנס ציונה לעומת זאת העסק מתקדם נחמד כאשר יחש סגירה עקרונית עם רועי אליהו ושי אבוקסיס, ויש עוד כמה כלים "כבדים" בקנה.

10. דניאלושקה Member

בהצלחה לכם.
    שי אבוקסיס היה בבת-ים שחקן סביר מינוס

11. הפועל אשקלון Member

שחקן לא רע לליגה הארצית

12. YANIROSH Member

שי אבוקסיס באמת שחקן לא רע לליגה הארצית בסך-הכל רועי אליהו ושי אבוקסיס הם שחקנים טובים שיכולים לעזור לנס-צינה. עושה רושם שנס-ציונה מתחילה לבנות קבוצה טובה

13. Ariel Member

לא משהו מיוחד ממה שידוע לי.
    כרגע מחכים לראות את כמות כרטיסי העלייה ללאומית שהליגה הארצית תקבל ואז יתחילו במלאכת הבנייה. בקבוצה די משוכנעים שאפשר לעלות ליגה עם הסגל הקיים למרות העונה הקשה שעברה ומתוכננים חיזוקים בודדים בלבד (אך איכותיים, כאלו שישדרגו את רמת הקבוצה).

בינתיים השוער יניב מזרחי, הקשר אדם כהן והחלוץ עידו אקסברד משתתפים באימוני הפועל ת"א המתקיימים בימים אלה.

http://images.one.co.il/Images/Packages/5277/491_329/IMG_9270.Xxx

14. עלי פחמאוי Member

שי אבוקסיס היה השנה באום אל פאחם. באמת חלוץ טוב אבל הייתה לו תקופה רעה מאוד בסוף העונה במיוחד אחרי שהגיע אברגיל. אבוקסיס היה על הספסל והיתה לו בעיות עם המאמן. זה השפיע וגרם לירידה בכושר.

בהתחלה הוא כבש שערים שהביאו לקבוצה הרבה נקודות והיה מצויין.

בהצלחה שי

15. idos87 Member

במידה ואין ערבויות לאום-אל פאחם ולבת-ים, תהיה בעיה בזה שהם עלו ליגה? יכול להיות שהם ישארו בליגה א', כמו שהפועל חולון(כדורסל) נשארה בליגה הלאומית כי היא לא הצליחה להרים תקציב של מיליון שקל?