אני רוצה שהפועל ירושלים תעלה מאותה סיבה של דייר - סוף סוף יהיה דרבי!! חאלאס, כמה אפשר לשנוא את הפועל ת"א ומכבי חיפה? אולי איזו יריבה עירונית נחמדה תעזור. סכנין או נצרת בליגת העל זה יהיה סיוט. במפגשים של בני יהודה או בית"ר מול הערביות יהיו בעיות, הם ייתקלו בגזענות קשה בכל אצטדיון שילכו אליו - אני מקווה שהם לא יעלו.
זאת הסיבה שרציתי בתחילת העונה שהבועל חיפה יעלו... 44444444444444444444444444444444444444444444 אני אישית רוצה בליגת העל או את הרצליה,ירושלים וסכנין, בצירופים שונים. את הרצליה- קבוצה סימפטית ביותר שיש לה פוטנציאל להיות באותה קטגוריה עם נתניה,ב"ש ומכבי פ"ת. יכולה להחזיר את הכדורגל בישראל לימיו היפים לפני כמה שנים עם קבוצות כמו הבועל חיפה, הבועל י-ם והיא. ירושלים- בערך אותה סיבה כמו הרצליה. סכנין- קרוב לבית שלי ואני נכנס למשחקים שלה חינם אז אם היא תשחק ביום שישי אני אוכל ללכת לא רק למשחקים של חיפה.
המחזור הקרוב (מחזור מספר 31):: בנוגע לשופטים - מאיר לוי ישפוט את משחק של הפועל חיפה נגד אחי נצרת בקרית אליעזר (דאלה חיפה!), המשחק ישודר בשידור ישיר בערוץ 33 בשעה 16:30, מחר, שישי. אגב, זה המשחק היחיד שיתקיים ביום שישי, כל היתר בלאומית - יום שבת ב17:00. במשחק של הרצליה בחולון ישפוט איתן תבריזי. אני נוסע לחולון, תבואו תעודדו, אפילו אם אתם לא אוהדי הרצליה במשחקה של הפועל ירושלים ישפוט אייל צור ברעננה-סכנין ישפוט ערן פרוסט. בסה"כ למשחקי הצמרת שובצו שופטים בכירים. 4 הראשונות, להזכירכם: 53 +18 27-45 6 8 16 30 מכ. אחי-נצרת 1 52 +11 31-42 6 10 14 30 מכבי הרצליה 2 51 +9 25-34 9 6 15 30 בני-סכנין 3 50 +18 38-56 6 11 13 30 הפועל ירושלים 4
מכבי אחי נצרת השיגה היום ניצחון חשוב חשוב 2:0 בקרית אליעזר על הפועל חיפה. זה צעד ענק קדימה אבל אם שאר הגדולות ינצחו מחר אז עדיין אסור לאחי נצרת לחגוג. נצרת עילית ניצחה בקלילות 4-0 את בית"ר באר שבע וחזרה קצת לתמונה, היא תחכה לתוצאות מחר.
במילה אחת - לוזרים. איך אפשר לאבד כאלה נקודות קריטיות!?!? נשארו 2 מחזורים לסיום, שבוע הבא צפרירים בטדי ורעננה בהרצליה. זהו, אני לא מאמין שנעלה. אני מקווה שהשבוע המתחיל מחר יהיה יותר טוב בשבילי, זה היה פשוט גרוע. התחיל עם ההדחה של ריאל, המשיך עם ההפסד של הרצליה ונגמר עם ההפסד של בית"ר.
תוצאות המחזור: הפועל חיפה- אחי נצרת- 0-2 נצרת עילית- בית"ר ב"ש- 4-0 מכבי כפר קנא- הפועל ירושלים- 2-3 צפרירים חולון- מכבי הרצליה- 1-0 הפועל רעננה- בני סכנין- 0-0 הפועל ר"ג- מכבי קרית גת- 3-3 הצמרת: 1. אחי נצרת- 56 2. הפועל י-ם- 53 --------------------- 3. הרצליה- 52 4. סכנין- 52 5. נצרת עילית- 49 התחתית: 8. הפועל ר"ג- 36 9. צפרירים- 34 10. קרית גת- 34 -------------------- 11. מכבי כפר קנא- 32 12. בית"ר ב"ש- 23 מחזור הבא, מחזור לפני אחרון: בית"ר ב"ש- מכבי קרית גת בני סכנין- הפועל ר"ג מכבי הרצליה- הפועל רעננה הפועל ירושלים- צפרירים חולון מכבי אחי נצרת- מכבי כפר קנא נצרת עילית- הפועל חיפה
ליגה מאוד מאוד מותחת, וכמו גורל האליפות, גורל העולות יקבע רק במחזורים האחרונים. בעצם, לאחי נצרת מספיק תיקו כדי להיות הקבוצה הערבית השניה אי פעם בליגה הראשונה. אם הם יעלו זה אולי יביא גאווה למגזר, וזה בהחלט יהיה מעניין, אבל זה עלול להיות קצת מסוכן לשחקנים הערבים של הקבוצה, עקב המצב הלא בדיוק אוהד של רוב הציבור, ובמיוחד של אוהדי הכדורגל למגזר הערבי. העולה השניה תיקבע רק במחזור הסיום, וכמו בעונה הקודמת, הכל פתוח. ירושלים עם יתרון נקודה על הרצליה וסכנין, וכנראה שהיא תעלה, אבל זה בכלל לא בטוח. אם הרצליה תיכשל גם העונה לעלות, לטעמי זה מה שיחתום את הפיכתה להכח ר"ג של פעם-קבוצת ליגה שניה טיפוסית. אגב, מה שטוב במיוחד בעליה של אחי נצרת לליגת העל, זה שנוכל להנות מהמגרש הנפלא בעילוט. בתחתית לצערי גורלה של הפועל ב"ש נחרץ והיא תרד לליגה הארצית. חבל על המועדון הנחמד הזה, שלפני שנתיים, תחת הדרכתו של מאמן צעיר ובלתי מנוסה ששמו ניר קלינגר, יכל לעלות ליגה, ואז עקב סדרה של טעויות מצערות הוא לא עלה. כמו בצמרת, היורדת השניה תיקבע רק במחזור האחרון, רק שפה העניינים קצת יותר רגועים, כשמכבי כפר קנא רחוקה 2 נקודות מחוף מבטחים, ואם היא לא תנצח, היא עלולה למצוא את עצמה בסוף המחזור ה-32 עם הכרטיס לליגה הארצית. אגב, כפר קנא הוליכה את הליגה בתחילת העונה.
התוצאות הפוכות למי שלא הבין...טעות גדולה של הרצליה שלא הצליחה לנצח את צפרירים כנראה שהיא תשלם על זה באי עלייה..
א-י-ז-ה מ-ש-ח-ק!!! 1-0 רעננה כולם בהלם מקללים את לחמן הזה...1-1 מתחילים לעודד, זורקים אבוקות והשחקנים באטרף...2-1 קובי חסן...כולם באטרף, משתגעים וזה.......... 2-2 כולם בהלם טוטאלי לא מוציאים מילה ועומד לידי איזה אחד אומר לבן שלו זה גמור בוא נלך הביתה... ואז עידן רובין הנשמההההההההההה 3-2 דקה 93!!!!!!!!! אפשר לעלות!! אפשר!!! הכל הולך לשבוע הבא!