אגב, אמרתם שאין לנו הרבה אוהדים וזה...אז אני אספר לכם...היו היום הרבה אוהדים יחסית לליגה לאומית ועזבו ת'מספרים של העיתונים... היה משחק רועש הקהל עודד וגם קילל בפיגור... הייתה אווירה, א-מ-ן נעלהה!
חבל. היום הזה היה חייב להגיע, ששוב תגיע קבוצה ערבית לליגת העל. לא שאין להם זכות לשחק בגלל מוצאם, אבל יהיה בלאגן ענק. במיוחד בטדי. שחקני נצרת יתלוננו אחרי כל משחק על קללות גזעניות.
ונגד מי הרצליה תשחק במחזור האחרון? הפועל ר"ג!!!!! פיגו לא צריך להזכיר לך מה קרה עונה שעברה נכון? העונה הרצליה לא ניצחה את ר"ג, יש לה תיקו והפסד מול ר"ג גם בליגה וגם בגביע הטוטו.
אתה אומר שהיתה בהרצליה אווירה? בטדי היו 6,000-6,500 צופים, שאפילו שעדיין לא עלינו ליגה נשארו איזה 1,000 אחרי המשחק במקום של השרופים מעודדים את השחקנים איזה חצי שעה אחרי סיום המשחק, זו אווירה של כדורגל! וכשאנחנו בפיגור, האוהדים מעודדים ולא מקללים.. הפועל ע-ו-ל-ה. אה והיו עוד איזה 6 אוהדים שאמרו "כוסאעמק עכשיו לסחוב ת'שמפניות הביתה.." http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx לא משנה.. שבוע הבא ברעננה!!!!! מחר אני קונה כרטיסים לא ישארו הרבה.. יש 800 מקומות והיום שמעתי יותר מ-1,000 שרוצים ללכת. :]
סבב הפעול ירושלים קבוצה עם קהל לא מועט..זה לא מפתיע ה5000 במיוחד שזה באירוע כזה גדול..אבל אצל הרצליה אם יש כמות כזאת של אוהדים זה די מפתיע..
שבוע הבא המשחק הכי קל יהיה לדעתי לירושלים ברעננה והכי קשה יהיה לסכנין אצל קרית גת. אני מאוד מקווה לראות את הרצליה או סכנין עולות, רק לא ירושלים שלדעתי פשוט לא מגיע לה אחרי הפתיחה המצויינת שלה ואז באה נפילה מיותרת.
אני חושבת שאם יש קבוצה שבאמת מגיע לה לעלות זה מכבי הרצליה. קודם כל אני חושבת שהיא מסוגלת לתרום לליגה הבכירה המון ברמה של משחק שנית, הרצליה היתה אמורה לעלות כבר שנה שעברה והתפספס לה. תוסיפו את זה שהיא לא סתם קבוצה שהגיעה לליגה הלאומית אלה קבוצה מבוססת עם מחלקת נוער מכובדת, אני חושבת שהיא הכי מתאימה לליגת העל מהמתמודדות לעלייה כרגע.
לא מסכים איתכם..למה צריך קבוצה עם 100-200 אוהדים כמו הרצליה? אם כבר אני מעדיף את הפועל ירושלים או בני סכנין להן יש קהל קבוצה אחת כמו מכבי פתח תקווה מספיקה לליגה שלנו ואנחנו לא צריכים עוד קבוצות עם קהל של 100. ואם מגיע למישהו אז זה ירושלים שהיו כל השנה בחלק העליון של הטבלה
למכבי הרצליה יש הרבה יותר מ-100-200 אוהדים. (א). (ב)- למכיב פ"ת אין הרבה אוהדים ואחלה כדורגל העונה. לאט לאט היציעים במשחקים שלה מתמלאים. אותו הדבר קורה עם קבוצות שמוכיחות את עצמן בליגת העל. עניין הקהל לא קריטי.
כן ליהי, מחלקת הנוער בהרצליה היא אחת מן הטובים בארץ, בלי להגזים. בשבוע שעבר היא חזרה לליגה הלאומית לנוער ושם אני מאמין שהיא תהיה קבוצת צמרת. לא. לא צריך... :? אבל למשחק בשישישבת ר"ג תבוא אחרי גמר גביע, מוטשת ואני מקווה שלא תוציא ת'קריזה עלינו אם תפסיד למרות שזה לא משחק חשוב בשבילה. לא רק קיללנו אלא גם שרקנו בוז וזה עזר, תאמין לי שעזר...הם התחילו לרוץ אחרי כל זה. ולמה קיללנו? הוצאנו את התיסכול על המאמן שנראה כאילו הוא מעדיף לרדת ליגה מאשר לעלות. נמאס לנו להיות לוזרים כל הזמן. לפני שנתיים במשחק עם ב"ש שלפניו היינו במצב טוב, שנה שעברה במחזור האחרון והשנה זה מאוד קרוב בגלל המשחק הגרוע בחולון. נמאס. גם אם אוהדי ירושלים היו במצב שלנו הם היו מקללים, זה ברור. ושאנחנו הובלנו 1-0 שירושלים הגיעה להרצליה, האוהדים של ירושלים לא עודדו בכלל, ככה שאל תתלהב מהקהל של י-ם. והפועליסט, אמרת "ושאנחנו בפיגור מעודדים לא מקללים", ככה זה לא היה בהרצליה...ואתמול לא הייתם בפיגור... "שאפילו שעדיין לא עלינו ליגה נשארו איזה 1,000 אחרי המשחק"... גם אצלנו נשארו לעודד ת'שחקנים הרבה אנשים... גם דיברנו עם השחקנים של רעננה שיתנו פייט טוב שבוע הבא. אמן![/quote]
מכבי פ"ת בכלל לא מהווה פונקציה. אין לה קהל, זה לא שיש והוא לא בא, פשוט אין לה. 100 אנשים שבאים קבוע, וזהו. ואם שואלים אותי את מי אני מעדיף - התשובה היא הפועל ירושלים. בעיקר מהדרך בא נעשה הדבר. קבוצה מאוד צעירה, שכבר הייתה בדרך למטה, היא ירדה פעמיים ברציפות, והשנה יש לזה הזדמנות מצויינת לתקן, ולעלות פעמיים ברציפות (לא?). עוד סיבה היא כמובן שיהיה לנו עוד דרבי, מזמן לא היה דרבי בירושלים. היידה הפועל ירושלים!
עניין הקהל מאוד קריטי..למה :?: כי משחקים מול קהל של 200 איש משפיעים על השחקנים שנותנים תצוגה עלובה(יותר ממה שיש גם ככה).. בגלל זה צריך שירושלים או סכנין יעלו למרות שבדוק ירושלים עולים
אני מבין שאף פעם לא היית במשחק של הרצליה... 100-200... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx