אני זוכרת אישית שהייתי במשחק נערים (עם הדגש על נערים) של מכבי הרצליה והיו שם לפחות 250 איש ואני מדברת על נערים, הקבוצה הבוגרת אמור להיות לפחות פי 2.
ליהי לא מדוייק, לפחות בכדורסל אני יכול להגיד לך שבמשחקי נוער יש לפעמים יותר מבמשחקי בוגרים, ואני מניח שגם בכדורגל זה לא שונה. כל החברים של השחקנים, החברות, סתם משועממים באים כי זה בחינם. לבוגרים זה עולה כסף, ואיך לומר, הרמה לא גבוהה.
LUFC צודק..אלו הזמנות שחברים*חברות וקרובי משפחה שמגיעים כדי לראות את הילדים שם.. מישהו פה אוהד הרצליה? מישהו היה שם במשחק? אני לא מאמין שיש יותר מ200 אוהדים להרצליה..
אני הייתי בהרצליה אני אוהד הרצליה ויש שם יותר מ200, להערכתי ביום שישי היו 1000-1200 אני מאמין שלוינטר יבוא גם סכום דומה...אל תשכחו שנה שעברה הבאנו לוינטר למשחק חוץ איזה 1500 איש וזה מכובד להרצליה.
אממממ לפי מעריב מספר הצופים שהיו בהרצליה עמד על כ600 איש. אגב, אהבתי מאוד את ההבטאות של עזמי נסאר בסיום המשחק. "כל הפוליטיקאים מדברים על שלום, אבל אני ניצחתי את כולם! תראו איזה אהבה יש פה." חזק ביותר...
חחח ניב, עכשיו גם ידיעות מזבלים בשכל? אגב, זה לא צריך להטריד אותך יותר מידי... הרי גם היה 1000 אוהדים, כמו שאתה מעריך, הפועל ירושלים הביאו 6000 אוהדים, פי כמה מהרצליה, וגם כמה אלפים צפויים לצאת לרעננה במחזור הבא, למשחק שעשוי (ואני מקווה שגם יהיה) משחק העלייה (והחזרה) של הפועל ירושלים לליגה הראשונה בישראל.
ניב הרצליה במצב שיא יכולה להביא מקסימום מקסימום 3,000 אוהדים וגם זה בחסד. אם קבוצה צריכה לעלות על פי האוהדים שלה זאת הפועל ירושלים ואחר כך סכנין.
שיהיה 600, למרות שזה לא נכון... ולרעננה לא יבואו שום אלפים, כל הכרטיסים כנראה יוצאו למכירה מוקדמת, באיצטדיון ברעננה יש רק 800 מקומות לכן לא יבואו אלפים ואולי יעבירו את המשחק מרעננה. :x
אבל פה באמת צריך להגיד שהעיתונים ממש ממש לא מדוייקים במיוחד בליגה הלאומית ותאמינו לי, אני יודע. (מבחינת הקהל כמובן)
לצורך העניין אני אוהד הפועל ירושלים. כמה דברים שיש לי לומר 1. לאוהדי הרצליה וסכנין, תאמינו, כי זה הסוד, מה גם שאנחנו הקבוצה הכי לוזרית שקיימת(אוהדי הרצליה כבר יודעים- ראה ערך 3-3). 2. זה די מרגיז שאוהדי בית"ר רוצים שנעלה, מראה כמה הם לא סופרים אותנו, אבל יודעים מה, לא נורא, ירושלים אדומה, חכו בדרבי עוד שנה. 3. מצחיק שמתייחסים אלינו כקבוצה עם הכי הרבה אוהדים, כי כבר התרגלתי לזה שאנחנו קבוצה קטנה(מה לעשות-אוהדי בית"ר...). אבל זה נכון יש לנו המון אוהדים. 4. תגידו מה שתגידו, אנחנו קבוצה שכמעט כל השחקנים שלה שקנים מהנוער( למעט מלול, פיבך ופייגנביים שגם הפכו כבר לשחקני בית), בלי זרים, אני חוזר בלי זרים, קבוצה שהייתה צפוייה לרדת ליגה, אתם לא יכולים שלא להעריך אותנו. שוב אני חוזר, אוהדי הרצליה וסכנין, אנחנו קבוצה לוזרית, תאמינו אבל גם אנחנו נאמין ואולי נשבור את המסורת ונעלה, כולם ברעננה ביום שישי ירושלים אדומה חכו תראו בעוד שנה
המון אוהדים מהכדורסל של הפועל נאחזים בכדורגל כקרש תקווה... וניב, אני מבטיח לך שמעבירים את המשחק מרעננה בסוף, אתה תראה. אין צ'אנס ש800 יספיקו.
אני יודע, זה יהיה נס עבורי אם לא יעבירו את המשחק מרעננה. זה משחק מכריע, ואם ההתאחדות תעביר זה ביזיון גדול שישחק לטובת ירושלים כמובן.