אני מסכים עם ניב, זה פייר מאוד, זה בעיקר דופק את רעננה שיכלו לעשות קופה יפה. תחשוב שכל הקבוצות האחרות היו ברעננה, למה שדווקא ירושלים תשחק בר"ג למשל? (סתם דוגמא).
אבל אז זה מן הסתם יצור כל מיני פרשיות והאשמות לגבי כשרות המשחק. מבין? כולם יתנפלו על רעננה ויגידו שהמשחק היה צריך להיערך במגרש ברעננה. אני בכל זאת לא מאמין שיתנו לדבר כזה לקרות. למען שתהיה הגינות מסויימת.
חחח איצטדיון זה לא יותר ממגרש .. גם אם זה יעורר מהומה לדעתי בסופו של דבר אם זה יתאפשר רעננה צריכה להעביר את המשחק ככה למכור יותר כרטיסים..במצב של היום אי אפשר שלא לעשות כסף כמה אוהדים בכלל יש לרעננה? אם יש לה בכלל..
מתוך וואן: העולה החדשה לליגת-העל, מכבי אחי-נצרת, עשויה למצוא את עצמה עונה נוספת בליגה הלאומית. זאת במידה שחקירת מודיעין אזרחי ומשטרת ישראל תאמת את החשד כי גורם בהנהלת נצרת פנה באמצעות מתווך לשניים מהשחקנים הזרים של כפר קנא, והציע שוחד להטיית תוצאת המשחק שנערך בין שתי הקבוצות ביום שישי האחרון. ונאמר אמן (עשויה למצוא את עצמה עונה נוספת בליגה הלאומית).
ליהי בוודאי מתפללת שאחי נצרת יעלו. לא מספיק לה דרבי מול מכבי ובני יהודה, דרבי מול אחי נצרת על כבוד המגזר זה הדבר האמיתי.
היום המחזור המכריע. צריך להתפלל שסכנין לא תנצח בתוצאה גבוהה מאיתנו, שירושלים (רעננה מלחמה) לא תנצח ושאנחנו ננצח. די מסובך, אבל אפשר, אני מאמין! אני יוצא למשחק ב3, יהיה מלא אוהדים של ר"ג אחרי הזכיה וגם של הרצליה בגלל המשחק החשוב. יאללה הרצליה תנו את הנשמה!
אני דווקא מקווה שסכנין או ירושלים יעלו היום..רק לא הרצליה.. המשחקים להזכירכם מתחילים ב4 וחצי...יש שידור בערוץ 1 שידור משולב