ליגה לאומית - סכנין ואחי נצרת בליגת העל, י-ם והרצליה פיספסו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Reyes, ‏10/5/03.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה?הרצליה קבוצה נחמדה אני גם בעדה..מת לראות את דניאל גוטיירז עונה הבאה בליגת העל..

2. Julian Joachim Member

סעמק

עונה שלמה הולכת לזבל במשחק אחד עלוב במיוחד. לא ייאמן, כמה החמצות. שוויג, סלמן, עזו עם מליון הגבהות נוראיות... אין פשוט יום עצוב. נקווה שזה לא מה שירחיק משקיעים מהקבוצה, יש פה חומר של עלייה...

:cry: :cry: :cry:

3. ליהי Member

ריינמן- אז הרשה לי להשתתף בצערך כי העולה הרשמית לליגת העל היא בני סכנין.

(שיט,כמה ערבים בליגה אחת...) טוב טוב מצטערת...זה לא היה במקום.
    אני בכל אופן, כבר אמרתי לא פעם שאני מעדיפה לראות את הפ' ירושלים או מכבי הרצליה משחקות בליגה הבכירה. אבל מה לעשות שלשתיהן המזל לא מאיר פנים (בלשון המעטה):

הרצליה שוב פעם נתקעת בלאומית,שוב פעם בגלל הפועל רמת גן,ושוב פעם אחרי שדווקא העונה (כמו עונה שעברה לדוגמא) היא היתה פשוט בטוחה שהעלייה שלה לליגת העל היא חתומה וסופית.
    הפועל ירושלים מצדה נתנה עונה מדהימה אבל תמיד פישלה שצריך.אני עדיין לא אשכח איך הם הובילו על קריית גת 2-0 ובתוספת הזמן (!!!) קיבלו שניים ויצאו בשוויון,וכמובן אם יוצא לך לעשות בליצ' על השער כמו במשחק היום ועדיין לא להבקיע יש שתי אופציות: 2.או שאתה קבוצה איטלקית 2.או שהמזל פשוט לא איתך. המזל פשוט לא איתם. :cry:

4. AFC Member

אנחנו הפסדנו דרבי, הפועל הרוויחו שניים.

ועכשיו ברצינות - חבל שהפועל לא עלתה. היא היתה הקבוצה הכי טובה, וחבל שטעויות כל כך פשוטות הרסו לה את העליה, כמו הנטיה לספוג שערים בדקות האחרונות.

לפחות זה ידרבן את עזו לבוא לבית"ר.

5. ליהי Member

לא נורא
    עדיין נשאר לכם הדרבי עם בני יהודה, גן-חיות :twisted:

מקסימום שנה הבאה אתם יורדים ליגה- בני יהודה תרד איתכם ושוב, הדרבי ישאר.
    :twisted:

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהבתי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

איזה עצובים הרצליה..
    חבל..חבל..חבל..
    לא מבין איך הם הפסידו..וכרגיל אני חייב להודות לערוץ 33 ו-11 ששידרו את המשחק ונתנו פריצות משני המשחקים האחרים של הפועל ירושלים..היה תענוג לראות את המשחקים בריבוע קטן ולא לשמוע את זוהיר כל 2 דקות ו-40 שניות מבקש שיראו לו על המסך את התוצאה..

:evil:

7. Julian Joachim Member

אני לא מאמין שעזו יעזוב, בטוח לא לקבוצה בלי עתיד כמו בית"ר.

8. -94- Member

אוקי אז נגמרה לה עוד עונה מותחת (איך לא) בליגה השניה שלנו.. שהפעם ירדה קצת מהכותרות בגלל ליגת העל.

בני סכנין היא העולה החדשה שמצטרפת לאחותה השניה הממגזר הערבי אחי נצרת. שעם להגיד את האמת אני לא הכי אוהב את העניין שיהיה לנו שנה הבאה שתי קבוצות ערביות בליגת העל. לא שיש לי משהו חס וחלילה נגד קבוצות ערביות. אבל פשוט הם קבוצות שמתאימות יותר לליגות נמוכות ופחות לליגה הראשונה. לקבוצות הערביות יחסית קשה להשיג תקציבים שיתאימו לליגת על. לא יודע עם אתה זוכר את מה שהיה עם טייבה אבל אני זוכר וזה היה ביזיון היא סיימה עונה עם 8 נקודות וניראת רע מאוד. כל בעית תקציב של הקבוצה הם באו ברגשות קיפוח שבגלל שהם ערבים וכו'.

ובכל זאת יש גם משהו טוב בזה שיש שתי קבוצות ערביות בליגת על. לקבוצות הערביות יש קהל טוב (מבחינת עידוד בעיקר) חם ותומך. ושנה הבאעה יבואו בהמוניהם= וזה גם יהיה הכנסה מסויימת לקבוצות.

חבל לי מאוד על שתי הקבוצות הישראליות שהיו יכולות לעלות ליגה. עם זה הפועל ירושלים שנתנה עונה גדולה ושמרה על יכולת גבוה רוב העונה ובכל משחקי (למעט אחד) נפלו שערים. קיבלה היום פיק ברכיים והפסידו את העלייה ברגע האחרון. ירושלים בשנים האחרונות נבנתה מחדש לאט לאט והיה ניראה שהיא חוזרת לדרך המלך ועושה את זה בזכות ולא בחסד. אבל ברגע האמת היא נשברה ולא הצליחה יותר מידי.

מכבי הרצליה כבר שנה שניה ברציפות רושמת את הסיפור העצוב של השנה כאשר היא מפסידה הזדמנות ענקית לעלות ליגה. הם כל כך רצו שהפועל ירושלים יפסידו שהם שכחו שהם צריכים לנ צח בעצם את המשחק שלהם. בשנה שעברה היה להם סיפור דומה שבמחזור האחרון הם לא עולים. בדר"כ אחרי שזה קורה פעם אחת הקבוצה מאבדת את כל האוויר ועלולה לספוג מכה קשה ולהיות בתחתית עונה לאחר מכן. בהרצליה זה לא קרה הם העמידו קבוצה טובה והיו שוב בצמרת. נקווה שהמכה השניה הזאת לא תיהיה זאת שתפיל אותם.

אז בכל זאת ברכות לסכנין שעלתה ליגה וגם לנצרת ונקווה שבשנה הבאה בליגת העל הם ינצחו פה ושם ויציגו את המגזר בכבוד. למרות שלפי דעתי יהיה קשה לקבוצות ערביות בליגת העל והם יתפרקו די מהר ובנוסף יספגו מכה כלכלית קשה.

9. ליהי Member

ראסמי בית"ר קבוצה בלי עתיד
    עזו בחיים לא יעבור לשם הוא יעדיף להתבשל עוד שנה בלאומית.

10. Julian Joachim Member

קודם כל ברוך הבא -94-... מקווה שתהנה בפורום.

בקשר למה שאמרת על קבוצות המגזר שמתקשות להשיג תקציבים... זה אולי היה אז נכון (במקרה טייבה), אבל דווקא בנצרת אין את הבעייה הזאת.

א. מדובר בעיר יחסית משגשגת לעיר ערבית.
    ב. האהבה לכדורגל גדולה בקרב בעלי הממון, ובנוסף, הם מאוד מעוניינים ששמם ייקשר עם הקבוצה המצליחה של המגזר.
    ג. יש לקבוצות נסיון ממקרה טייבה ואני בטוח שהן יבואו מוכנות יותר.

11. -94- Member

תיראה זה נכון ששתי הקבוצות תגם נצרת וגם סכניןם קבוצות שיכולת להשיג תקציבים גדולים יותר מאשר אז השיגה טייבה. אבל עדין קשה לי להאמין שהם יצליחו להשיג תקציב ראוי לליגת על. אל תשכח שתקציב ליגת על זה לא דבר פשוט. אפילו בערים הגדולות של ישראל כמו ר"ג, רחובות, הרצליה, חולון ואני יכול לתת לך עוד עשרות של דוגמאות כאלה הקובצות למרות שיש להם אפשרות מימון גדולה לא מצליחות להשיג את מה שנדרש. לבנות קבוצה שתחזיק בליגת העל זה דורש הרבה מאוד כסף הרבה מאוד קהל. מיגרשים גדולים שזה הכנסה טובה (והכנסה במגרשים בהם ברובה במשחקים נגד הגדולות מה שהקבוצות הערביות יפגעו קצת בגלל המצב) ועוד סיבות. קשה לי ליראות את אחת הקובצות "תוקעת יתד בלאומית" ומצליהח לישאר. יכול להם שהם יצליחו להשיג תקציב... אבל ביננו כמה תקציב (ואל תשכח שיש שתי קבוצות) 10 מיליון כל קבוצה תביא? זה כלום... המצב של הערבים ברובם היום לא טוב. ויהיה להם קשה למצוא משקיע רציני לכן אני לא רואה אותם מסתדרים כל כך מהבחינה הזאת.

צריך גם לזכור שהשנה תאמת כמעט ואין קבוצות מיותרות בליגת העל מבלבד שתי הקבוצות הערביות. לכן עוד יותר יהיה קשה להם להתברג כי עכשיו הם צריכים ליכנס ל10 הגדולות של המדינה. והדגולות באמת.

בקשר לנסיון ממקרה טייבה? איזה ניסיון יש להם? קודם כל זה היה כמעט לפני עשו ר והכדורגל שלנו השתנה כל כך. דבר שני הדבר היחיד שיש ללמוד ממיקרה טייבה זה שעם אין תקציב פשוט אל תופיע ותחסוך לעצמך את הביזיון.

ואתה יודע מה... עוד משהו שעכשיו אני נזכר.. לא ניראה לי שבשתי המגרגשים הביתיים שלהם יש זרקורים מה שאומר משחקים יתקימו ימי שישי וזה פחות אוהדים פחות תקשורת פחות התלהבות. אין מה לעשות ככה זה.

דבר נוסף. עקב המצב הביטחוני כרגע (דבר זמני שיכול להשתות) יש מצב שהרבה פעמים לא יאשרו לנצרת וסכנין לקיים משחקים אצלם בבית והם יצטרכו לשחק בחוץ שגם זה עלול לפגוע בהם.

12. Julian Joachim Member

המצב הבטחוני... אם זה לא מפריע בליגת המשנה זה לא יפריע בליגת העל. סידורי האבטחה מצויינים.

ואני לא מבין מה הקשר של הזרוקרים? זה נראה לי משהו שאפשר לסדר, וחוצמזה שיותר הגיוני שהקבוצות הערביות ישחקו ביום המנוחה שלהן ותאמין לי שיהיה אם כבר יותר קהל.

ואתה לא מבין, כל הערים שציינת הן לא ערי כדורגל מובהקות. במגזר, במיוחד בשנים האחרונות אין הרבה חוץ מהספורט, ובייחוד הכדורגל, ככה שאפשר להקצות משאבי עירייה ובנוסף כולם רוצים להירתם למען המטרה ולעזור בכספים או עידוד...

אני לא מאמין ששתיהן יחזרו ללאומית. ההיפך, אני מאמין שהן יוכיחו שיש למגזר מה להציע.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ואם כבר יש בעיה עם הקבוצות הערביות-ישראליות זה שהן די מושחתות הרבה יותר מהיהודיות ..יש הרבה סיפורים עם חוזים כפולים ושאר סיפורי אלף לילה ולילה
    אני בטוח שנצרת אם יעלו(עדיין זה לא 100 אחוז בגלל החקירה שיכולה עוד להפתיע) תישאר בליגה לעומתה סכנין לדעתי תירד

14. ליהי Member

חחחחחחח

אני יכולה להתערב שלפחות אחת מהערביות יורדת עונה הבאה ליגה.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מה היה לנו במחזור הסיום?
    אחת שלא האמינה שיש לה עוד סיכוי לעלות וויתרה על המשחק כבר לפני שהוא התחיל,וגילתה שעם היא הייתה מנצחת היא הייתה עולה(עוד פעם רמת גן דפקה אותם),אחת שנורא רצתה לעלות,כולם היו בטוחים שהיא עולה,והגיע לה לעלות,אבל לא עלתה בגלל שמה לעשות ככל הנראה המזל בירושלים הולך עם בית"ר,וקבוצה שלישית שממש אבל ממש לא רצתה לעלות,ובסוף עלתה.
    ליגה משוגעת כבר אמרנו?