בשעה טובה ומוצלחת, קבוצה מפוארת שהייתה חסרת בבונדסליגה. סטפן קונץ ואולף מרשל החלוצים האגדיים מפעם, גם באלאק היה שם, כמובן קלוסה,אנדי ברהמה,האני ראמזי,צ'יריאקו ספורצה, מירוסלב קדלץ ואחרים
אם ישנם כאלה שעוקבים אחרי משחקיה של מינכן 1860, מה תוכלו לפרט לי על פנואל מלאפה (מקווה שאייתתי נכון)?
אז אאוגסבורג לא דגדגו בכלל את נירנברג, שמנצחת בשני המשחקים, ודי בקלות האמת ונשארת בליגה הראשונה. הקינג הוציא אותם מהקבר, הקבוצה סיימה במקום ה-12 בסיבוב השני. אאוגסבורג תמשיך לחלום על העפלה היסטורית לליגה הראשונה. Toffeeman, אני לא כל כך עוקב אחרי המשחקים. אבל אני מבין שהשאלה שלך מגיעה בגלל ששמו הוקשר לאברטון? למינכן 1860 יש מחלקת נוער מצויינת למרות היותה בליגה השנייה עידנים. בן 19, גבוה, 193 ס"מ, נמצא בסגל הנבחרת הגרמנית עד גיל 19. הוא בעל דרכון טוגולזי, והציעו לו לשחק בנבחרת, אך הוא סירב. עם זאת אביו לא שולל את האפשרות. כבש העונה 6 שערים ב-21 משחקים בקבוצה הבוגרת, בנוסף 5 שערים ב-10 משחקים בקבוצת המילואים. חלוץ כשרוני. פטונציאל גדול, מאמנו:"יש לו נוכחות גדולה על המגרש, הוא מאוד טכני". מזכיר קצת את לוקאקו מאנדרלכט. הוא לא ישאר אצל האריות לדעתי, נאפולי, שאלקה והופנהיים מעוניינות בו ואברטון כמובן. השמועות אומרות 3 מיליון פאונד. מחיר קצת גבוה אני חושב. פוטנציאל אבל צריך הרבה ליטוש. מקווה שעזרתי.