ליגת האלופות חוזרת: פריז סן ז'רמן נגד באיירן מינכן, גמר בשמינית הגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Raulito, ‏14/2/23.

1. alexshw Member

מודסט? חלוץ מעולה לקבוצות קטנות.

2. Lebron Member

עדיף כבר לעלות חלוץ מהנוער מאשר אותו. נגר ברמות קשות שלא מתאים לרמות האלה.

האלר קצת כבד, אבל טכני לפחות ומצליח לשמור על הכדור.

לדורטמונד לא הייתה הזדמנות לנצל את המהירות והטריות של גיטנס ולצאת למתפרצות כי המקרר הזה היה זה שהכדור מגיע אליו כשצ'לסי איבדה בפעמים המעטות את הכדור ב-20 דקות האחרונות. תוך שנייה הוא מחזיר להם אותו כי הוא לא מסוגל לעשות אפילו פעולות פשוטות.

EuropeGuy ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. VAR Member

קשה לחשוב על חלוץ שמתאים פחות לקבוצה שמשחקת רק על הקרקע כמו מודסט לדורטמונד. אבל זה מה שהיה בשוק רגע לפני תום חלון ההעברות ורגע אחרי שהאלר אובחן עם סרטן אז זה מה שיש כשמוקוקו פצוע.

במשחק כזה ועוד בשלב שהוא נכנס לגמרי היה עדיף להעלות את מאלן במקום האלר ולנסות לעקוץ עוד מתפרצת עם 2 שחקנים מהירים. אבל נראה שמאלן שרוף אצל טרזיץ' ואני ממש לא מתלונן על זה. בלוף עצום.

תודה לצ'אן שספג צהוב בתחילת המחצית השנייה והשלים 90 דקות, כל דקה שלו על המגרש אחרי הצהוב זה לשחק רולטה רוסית. לבכר זה לא הצליח במשחק העונה, לטרזיץ' היה יותר מזל היום.

4. DRORIKO Member

לא סבלתי את מאלן עוד באינדהובן. נראה כמו לי כמו איזה פוזאיסט שחושב שהוא מינימום זלאטן כשבפועל היה שחקן התקפי טוב אבל לא מעבר. גם היה מאד אגואיסט במשחק שלו.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  5. Lebron Member

חושב שאתה קצת מחמיר איתו. נכון, הוא לא יציב, הוא פתח את העונה לא טוב (להגנתו ייאמר שהוא נפצע בתחילת העונה וזה כנראה הקשה עליו להיכנס לעניינים), אבל מאז החזרה לפגרה הוא נראה טוב ומאוד פעיל.

יש לו אחלה דריבל, גישה טובה, חוצפה חיובית, אתלטיות והוא גם תורם בהגנה.

בניגוד למאלן אני כן חושב שיש לו לאן להתפתח. הוא אולי לא יהיה כוכב על אבל הוא לגמרי יכול להיות גנאברי כזה (הוא גם מהיר יותר). צריך לזכור שהוא רק לפני חודש חגג 21, אי אפשר לפסול אותו אחרי חצי עונה.

אגב ברנדט המושמץ בעונה אישית טובה מאוד. גם עונה שעברה היה לא רע, אבל העונה זה הכי דמויננטי שראיתי אותו בדורטמונד. הוא ללא ספק עדיף כיום על רויס.

6. k_700 Member

אל תדאג, כשהוא בדרך כלל לא מחזיק ממישהו הוא יסיים מהר מאוד גבוה בדירוג לבלון ד׳אור. כתוב בכוכבים.
    כשהוא כן מחזיק ממישהו הוא בדרך כלל יסיים כמו אומפמיקאנו. אין הפתעות בחיים.

עונה ראשונה של אדיימי בגרמניה, עבר פציעות, חגג 21 לפני פחות מחודש. לא יודע מה לא יכול להרשים בו. מרשים אותי עם הקלילות שלו יותר מסאנצ׳ו גירסת אנגליה.

לא יודע מה יותר מזכיר לי בגול שלו היום, הטיפול בכדור של מארדונה כולל הצורה שעבר את בנקס או הגול המפורסם של אוחנה בנבחרת.
    בשני המקרים אחלה טריביוט לשתי אגדות. בגיל 21 לעשות אלי אוחנה, יש עתיד לילד.

7. Ever Banega Member

אני בא באיחור של יום אבל אני חייב לומר שכל התגובות פה של איך יכול להיות שפאריז כל כך תלויה באמבפה מתעלמות לגמרי ממשהו אחד, הוא נכנס שהקבוצה הייתה בפיגור. מין הסתם שבפיגור היא תתחיל ללחוץ וליזום הרבה יותר. אני מוכן להתערב שהיינו רואים קבוצה אחרת אחרי הפיגור גם עם הוא לא היה עולה, מה אתם חדשים בכדורגל? אתם לא יודעים איך זה עובד?
    עובדתית הקבוצה התחילה ללחוץ מאוד גבוהה גם זה רק בזכותו?

אגב ניימאר היה חלש במיוחד, מבחינתי אולי עדיף בלעדיו בגומלין.

טל. אוהב/ת את זה.
  8. Raulito Madridista

אם זה היה נגד קבוצה זוטרית בליגה אז ניחא, פ.ס.ז' לא באמת מתרגשת ולא בא לה לשחק גם אחרי כמה וכמה הפסדים. בשמינית גמר ליגת האלופות כולם בטירוף וזה התואר היחיד שחסר לקבוצה. זה מגרד לכולם. פ.ס.ז', מכל מיני סיבות, גם משום שבאיירן מינכן מה לעשות טובה ממנה במשחקים האלה - הייתה אובדת עצות. לא היה לה איך. ניימאר לא היה דומה לשחקן של החצי הראשון של העונה כשהמונדיאל הניע אותו. ליאו מסי לא היה חלש לדעתי אבל גם לא היה יותר מסביר. יש עוד שחקן בפריז שאפשר לדחוף לו כדור עומק כשהוא בכמה מטרים פיגור משחקן ההגנה והוא ישיג אותם בוודאות? גם בגול הוא דפק ספרינט גדול לקצר.

9. Raulito Madridista

לגבי בורוסיה דורטמונד - צ'לסי - די ברור מהי עמדתי. הקיר הצהוב-שחור של דורטמונד היה מרגש ורציתי גול של האלר. זו תוצאה לא מספיק טובה עבור לקראת הגומלין. צ'לסי כמובן משתפרת ממשחק למשחק, ז'ואאו פליקס מסוגל ליצור מצב מכלום, במובן הזה ההתאקלמות שלו חלקה - וגם הסיומת תגיע, בינתיים הוא בועט יותר מדי לאמצע, אולי הוא לחוץ. ברור שאנסו פרננדס לא בלם והיתרון אצל שחקן ההתקפה אבל במהלך הזה ובכלל הירידה השערורייתית של צ'לסי להגנה אחרי הקרן - זה היה מאכזב. היה אסור לו לתת לו לעבור בכזו קלות. מודריק לדעתי לא הגיע כדי להיות שחקן הרכב, וכמובן שחסר חלוץ כי קאי האברץ לא יהיה כזה בחיים.

10. VAR Member

הוא דווקא מאוד יציב. הבעיה שהוא אחד השחקנים הכי לא תכליתיים שאני זוכר. הוא בקושי מסכן את השער וכשהוא כן, זה לרוב נראה כמו הבעיטה שלו מהבישול של בראנדט במחצית הראשונה.
    אלה בדיוק התכונות של ביינו גיטנס. ההבדל (חוץ מאיזה שנתיים וחצי בגיל) הוא 30 מיליון יורו.
    ברור שהוא יכול להיות שחקן טוב, אבל על בסיס מה שהראה עד עכשיו אין לי סיבה להעדיף אותו על שאר הצעירים בסגל. חוסר התכליתיות שלו כואב בעיניים.
    בהחלט, בשנה האחרונה הוא נראה כמו השחקן שקיווינו שיהיה.

11. Lebron Member

אני לא מסכים שיש שחקן אחר שעדיף עליו כרגע בהרכב.

אני מניח שאתה מתכוון לגיטנס וריינה. גיטנס לא היה טוב אפילו פעם אחת כשהוא פתח ב-11, גם ריינה בעיקר תרם כמחליף.

מאז החזרה מהפגרה אדיימי נראה טוב, אין שום סיבה להוריד אותו לספסל כל עוד הוא ימשיך ככה.

אתה יודע שאני מאוד מחזיק מהכישרון ריינה, אבל הבנתי שיש לו בעיה של מחוייבות.

אגב, די ברור שההגנה נראית הרבה יותר טוב בלי הומלס בהרכב. היא עדיין רחוקה להיות הגנה מדהימה, אבל עם הומלס זה הייתה הגנה של קבוצת תחתית.

מאז שירד לספסל דורטמונד לא ספגה יותר משער במשחק, ואפילו הצליחה לשמור 3 פעמים על שאר נקי.