דיברתי על אדי האו. אני מניח שדיברת על אנריקה כי לראשון אין סיבה לעזוב את ניוקאסל לקבוצה אחרת, בטח לא ליונייטד.
הולאנד בתקציר של סיטי מול לייפציג נראה זוועה. רואים שהוא בלחץ לכבוש. ראיתי עכשיו גם את התקציר של פריז. איזה שטויות מרקיניוס עשה שם בגול הראשון. כל פעם שאני רואה את פריז הוא עושה שטות כזו או אחרת. הגול השלישי בכלל. בקושי שני שחקני ניוקאסל בהתקפה אבל מרקיניוס ואמבפה משקיפים עליהם.
מה לואיס אנריקה עושה לעזאזל? הוא שכח איך להיות מאמן כדורגל? עלה בהרכב פיפ"א מול ניוקאסל וקיבל בראש כמובן, התבזה. אפילו בליגה הצרפתית פריז סן ז'רמן בקושי מנצחת על אף כל כך הרבה שחקני התקפה טובים. לא היה אוהד אחד שחשב שיש לפ.ס.ז' סיכוי לחזור עם משהו מאנגליה במערך הזה. הגול השלישי שהיא ספגה מסמל היטב את דונארומה ותקופתו במועדון. מעניין מתי יתחילו הדיבורים על עתידו של לואיס, ומתי שוב יגידו שקיליאן אמבפה מאוכזב, עצוב, בוכה ורוצה לריאל מדריד.
לא ראיתי משחק אחד של אנריקה בפאריס, ולכן לא יכול לשפוט מה שקורה שם (מה גם שזה מועדון קרקס) ועוד יכול להיות שהוא יצליח לשנות, אבל שום דבר בקריירת האימון שלו עד הרגע שקיבל את המינוי לא העיד על פוטנציאל ליכולת גבוהה או הצלחה גדולה במועדון גדול. היה בינוני בבארסה ב'. התרסק ברומא. הצליח לעשות עונה סבירה בסלטה ויגו עם כדורגל של קבוצות קטנות. קיבל מנוי לבארסה מההנהלה הכי גרועה בהיסטוריה, הצליח להסתכסך עם הכוכב הגדול, ניצל מפיטורים בינואר, ורכב על הגב של אחת הקבוצות האיכותיות בהיסטוריה לזכייה בטרבל. ב-2 עונות אחר כך בלי צ'אבי בחדר הלבשה ועם הרגשת השובע מהטרבל הקבוצה לא הפסיקה לרדת באיכות עד תבוסות מגוחכות בליגת האלופות. יש סיבה למה לעומת גווארדיולה, אנריקה לא היה באמת מבוקש בשום מועדון נחשב לאחר עזיבתו ולמה מצא את עצמו עכשיו בצרפת.
בואנה המגן של פיינורד בנגיעה גדולה אתמול מול אתלטיקו. מהלך המשחק למרות שהם הפסידו בסוף. מטר מהשער והצליח איכשהו להקפיץ את הכדור מעל המשקוף לפני שמורטה כובש.
אני לא חושב שצריך להיות מאמן טוב אפילו כדי שפריז סן ז'רמן לא תיראה כפי שהיא נראית ומילא בליגה כי משעמם לזכות באליפות נגד עצמך, למרות שמצד שני יש גבול גם כמה אפשר לזייף כבר בפתיחת העונה והגיעו הרי שחקנים חדשים בהרבה כסף זה לא ניימאר השבע - בליגת האלופות כן אמורה להיות מוטיבציה, הם עשו גמר ב-2020 וזהו-זה, כלום ושום דבר מעבר ושנתיים ברצף עפים בשמינית. לפחות נגד ניוקאסל ההרכב שעלה היה מזעזע, קצת ריספקט למארחת ולאנגליה. הוא גם לא תיקן את הדברים בשום שלב. לגבי מה שאמרת על ההיסטוריה שלו - חשבתי שהוא מינוי טוב לנבחרת ספרד. במונדיאל הוא היה עלוב, באמת, גרוע כמעט כמו פרננדו היירו, העיקר יש את הקשר עם האוהדים. אני לא אוהב לקשר בין הצלחה או אי הצלחה במקום X לבין מקום Y. אני חושב שהוא כן ראוי לקרדיט מסוים מהשנתיים הראשונות הגדולות של ברצלונה. בעונה השלישית זו לא הייתה התרסקות כפי שתיארת, זה לא שריאל מדריד לקחה אליפות בינואר.
הבניית סגל של פאריז זה הקרקס הכי גדול שאפשר למצוא אחרי צ׳לסי בקיץ הזה. לא מפתיע כשנותנים לאל חאליפי הזה ולמאמן מעפן להיות אחראים על העסק.
מי היה מאמין שהמאמן הגדול ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי הולך להיות מפוטר ממועדון שלוקח אליפות במחזור השלישי כבר 19 עונות. חיפה רק בקיץ או שיפטרו את מסאי בשבילו? או שאולי דודו יוכל לסדר לו איזה חור בבלגיה כדי שלא ירגיש שהוא חוזר ישר עם הזנב.
לא חושב שיפטרו אותו לפני המשחק חוץ מול יאנג בויז. כמובן שזה גם תלוי איך הם יראו בליגה. אם הוא ישרוד עד אז הוא חייב להגיע לשוויץ בשביל לנצח. זה לא יהיה קל כמובן, יאנג בויז היו יותר טובים מהכוכב בסרביה. אם הוא מפסיד בשוייץ, בהנחה שהוא גם מפסיד לסיטי בבית לפני זה, הוא מפוטר ביום למחרת אני מניח.
כל החלטה למעט סגירה של האיצטדיון של סלטיק היא פרס לטרור. ואני בדרך כלל נגד עונשים קולקטיביים, גם כשהקומץ לא בדיוק קומץ. אבל אחוז תומכי חמאס בקהל של סלטיק נראה שווה לאחוז של תומכי חמאס בעזה.