ליגת האלופות, שלב בתים - מח' 4

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י alexshw, ‏11/10/22.

1. alexshw Member

לא גמר את הסוס, אבל הוא היה כבר בירידה ברורה שנתיים וגם לא הייתה לו נכונות לעבוד במגרש בשביל השיטה של פפ. אם כבר שחקן שלא רץ יותר מדי אז היה לו את מסי.

2. Lebron Member

לא אוהב את קונטה, אבל למה לכתוב סתם בלי לבדוק?
    אין ספק שהוא אנדראצ'יבר בצ'מפיונס, אבל הוא כן עבר את שלב הבתים פעמיים - רבע גמר עם יובנטוס ושמינית עם צ'לסי.

3. DRORIKO Member

שמע רק אתמול הבנתי כמה האיש הזה באמת תפלץ. בבאיירן אתה עוד אומר ״טוב זה המכונה הבווארית, הוא רק הרגל המסיימת״ אתמול הוא דפק שני גולים מכלום.

4. סמואל אטו Member

לבנדובסקי היה חלש מאוד אתמול.
    נגיחה אחת לא תכפר על כלום ושום דבר במשחק שלם, אפשר לתת לו קרדיט על זה שניסה להתחיל התקפות, אבל כמו כולם נלחץ מהמצב ואיבד כדורים בצורה רשלנית.

אז מה אם זה השחקן? הוא לא יכול להשתפר בקבלת החלטות? אי אפשר ללמד אותו שחלק מהמשחק זה להניע כדור כדי לפנות שטחים לשחקנים אחרים?
    הוא צריך לקחת 4 שחקנים על הגב שלו?
    לבעוט כשחוסמים לו את השער?
    לא למסור רוחב פשוט לשחקן חופשי ברחבה?

הוא בפירוש חלק משמעותי בעובדה שאינטר שלטה במשחק.

5. SoD Member

משחק חלש של 9 שנגמר ב2 גולים...

Lebron, k_700 ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  6. modric19 Member

1. האם לוריס עצר איזשהי בעיטה למסגרת העונה? כמה שנים הוא כבר שוער שלא מביא נקודות?
    2. אם סון לא היה קוריאני מלוכסן, אלא ברזילאי בשם סוניניו הוא היה נחשב בצדק לאחד השחקנים הכי טובים בעולם.

7. Raulito Madridista

אני לא מסכים שלבנדובסקי היה חלש, קודם כל. הוא פעם אחת הלך לקו ושלח הרמה מצוינת לוולה של ראפינייה. הבקיע שער גדול שמנע הדחה כבר אתמול, הבקיע שער בפוקס. כמובן שבמשחקים האלה קצת יותר קשה לו. תמיד יש שלושה בלמים ואין מספיק כניסה לרחבה. ראפינייה לא עושה את זה מספיק ודמבלה גם כן, בשער הוא עשה את זה והבקיע. ויניסיוס שיפר את קבלת ההחלטות בגיל 21. דמבלה כבר בן 25, אני לא יודע אם זה יקרה. וחבל, כי יש לו בעיטה אדירה מחוץ לרחבה. שוב אני אומר, היה לנו ויכוח על זה בתחילת העונה שוב. דמבלה "מנצח" בינתיים את התחזיות השחורות שהוא ייפצע מתישהו כי הוא שחקן שתמיד נפצע. הוא גם יותר מחויב. שחקן חכם הוא לא, ולא יהיה..

8. DRORIKO Member

דמבלה כבר לא יקרה

9. סמואל אטו Member

כן רק שבויכוח הקודם טענת בדיוק הפוך אם אני זוכר נכון.
    יפה שדמבלה לא נפצע, משחק קצת יותר טוב ומביא יותר מספרים. השלב הבא זה להתחיל לשחק יותר חכם אחרת אין לו מקום בבארסה מעבר לאיזה סופר סאב שנכנס ועושה בלאגן כשיש שטחים. אתמול(וגם נגד אינטר בחוץ) הוא לא היה טוב וזה לא משהו שאפשר לעבור עליו.

10. Raulito Madridista

אני אמרתי גם אז שדמבלה לא שחקן חכם. לא בתנועה שלו, לא שחקן שיכול לתת פתאום כדור עומק.. את המהירות, הפיזיות, זה שהוא ינצח הרבה מאוד מאבקים של אחד על אחד גם עם שחקני ההגנה הטובים בעולם - אי אפשר לקחת לו. אני גם אמרתי שבעולם מתוקן הוא לא היה צריך להיות שחקן ברצלונה בכלל - כל ההתנהלות בשנים הקודמות, הקרקס עם החוזה החדש וכן הלאה. הוא טוב יותר מאז שבא צ'אבי אין ספק, אבל חוכמה היא לא הארסנל שלו. ובמשחקים כאלה כמו נגד אינטר אין מה לעשות, אספקת הכדורים היא קצת יותר מוגבלת. אתה לא צריך לשכנע אותי שדמבלה לא וורלד-קלאס...

11. DRORIKO Member

אני שופט מאמנים לפי איך הקבוצה נראתה לפני שהם הגיעו ואיך היא נראתה אחרי שהם הגיעו. פפ שינה את בארסה ב-180 מעלות. יכול להיות שגם מאמנים אחרים היום מגיעים עם הסגל הזה להצלחות, אבל אני בספק אם מישהו מהם היה בונה כזאת קבוצה היסטורית שגם השפיעה מאד על המשחק.

12. Ever Banega Member

לא הייתי אומר משחק חלש כי הוא נתן שער נהדר שלא הרבה חלוצים היו נותנים (ועוד אחד בפוקס אבל עדיין). אבל רוב הפעולות שלו למעט השערים היו מאוד מסורבלות ואיטיות.
    אני לרגע לא מתווכח עם הסקורריות שלו ועם כמה שהנוכחות שלו ברחבה חשובה לבארסה ומספקת שערים, אבל כן ציפיתי משחקן שבעיני מגה מוכשר עם הכדור בכל איזור במגרש לספק פעולות קצת יותר מוצלחות מאשר האיבודים והרשלנות שהוא סיפק בלי סוף.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  13. סמואל אטו Member

ואתה לא צריך לשכנע אותי שהוא לא שחקן חכם, זה לא אומר שאי אפשר לבוא בביקורת שחכמת המשחק שלו לא משתפרת.

אתה חדש בכדורגל?

14. SoD Member

כן אחי אנא למד אותי

15. סמואל אטו Member

בכיף. אחי.
    כל קבוצה יש לה 11 שחקנים(אחד מהם שוער שמותר לו לגעת ביד ברחבה), יש כדור אחד.
    ןשחקן שכובש שער בדקה ה93, לא מבטל את ה-92 דקות הקודמות שבהן לא הפסיק לאבד כדורים. גם פיקה יכל להבקיע שער אחרי 92 דקות של קטסטרופה.