השיפוט אף פעם לא יכול להיות אחיד. אבל בסופו של דבר יש כמה דברים שכולנו יכולים להסכים עלהיים שהם מצדיקים פנדל/כרטיס אדום. אחד מהדברים שאני מאמין אשר רוב אוהדי הכדורגל יכולים להסכים עליו זה פגיעה במעל הקרסול, מה שקרה אתמול. פגיעה מכוונת או לא, זה משהו שקובעים דרכו את מספר המשחקים של השהייה. בנוסף, אתה יכול לשחק עליו כאשר אתה ניגש לערער על הכרטיס האדום על מנת להוריד את מספר המשחקים של השהייה.
כן אבל פה לא היה תיקול אפילו. מה אתה מלמד פה את ראשפורד לא לנסות לעמוד על הדשא בזמן ששחקן יריב נמצא לידו?
השעיה. וזה אדום ברור על עבירה מסוכנת. אומנם ראשפורד איבד שם שיווי משקל אבל הדריכה הזאת מסוכנת, כשחלק מהנעל פוגע בקרסול וחלק מהדריכה על השוק. אין על מה להתלונן אם אתה ראשפורד. כמובן שיש חוסר אחידות, טריפייר, האברץ על לונגסטאף, במשחק של סיטי ארסנל הייתה דריכה רעה מאוד מאחורה על אודגרד. שם השופטים התעלמו וטעו. לא צריך לשנות כלום, שחקנים שנפצעים מכניסות כאלה יכולים ללכת לניתוח ולסיים את העונה. חוסר אחריות מבחינת ראשפורד.
מדהים לדעתי. כנראה אחד הווינגרים עם הדריבל הכי יעיל באירופה וזה ככה לפחות שנה וחצי. כמעט ואי אפשר להוציא לו את הכדור מהרגל כשהוא מתחיל את הדהירות האלה מהאגף והוא גם שיפר מאוד את הסיומת. את הפוטנציאל להיות המפלצת שהוא בדרך להיות ראינו מday1. גניבה מארץ הגניבות של אדו.
היה פה ניסיון לשים את הגוף בשביל למנוע מהשחקן יריב לקחת את הכדור ועל הדרך הוא פגע בו מעל הקרסול. מה שהוא אמור ללמוד מזה הוא לא לפגוע בשחקן יריב מעל הקרסול ואז הוא לא יקבל אדום.
אבל זה יכול לקרות בכל פעם שאתה שם גוף. לא מכיר מישהו ששם גוף ועומד באויר באותו זמן, כל השחקנים דורכים על הדשא. יש רק הילוך חוזר אחד אבל זה לא נראה שהוא משחק שם בצורה מסוכנת פשוט חוסר מזל. ושוב אני אומר הבעיה היותר גדולה לדעתי היא שהמשחק נהרס ספורטיבית ולא ענישה ספציפית של השחקן.
מה זה מה הוא ניסה או התכוון לעשות? משנה מה התוצאה של הנסיון שלו והתוצאה היא כרטיס אדום בוהק וברור. הרגל של השחקן מעוקמת שזה בכלל נדיר שלא יצא שם פציעה עם קרע מלא והדריכה מעל לקו הקרסול כולל חלק שפוגע בשוק עצמו. אדום בלי משחקים בכלל.
@Ever Banega כל השחקנים שמים גוף, זה שראשפורד ניסה לשים גוף ובו זמנית פגע בשחקן מעל הקרסול זה בדיוק כפי שכתבת זה חוסר מזל. באותה מידה הוא יכל גם לדרוך לו על הכף רגל. אני מבין שאתה מדבר בכללי, אבל אני מדבר ספציפית על המקרה הזה. יונייטד לא הפסידו את המשחק בגלל האדום הזה. אלא נטו בגלל שטן-האח הוא מאמן גרוע ויש להם כמויות של שחקנים בינוניים ומטה שאינם צריכים להיות במועדון כמו יונייטד.
זה פשוט לא יאמן איזה אפס זה דונארומה. לא התקדם מילימטר מאז שהיה בן 17. גם ההזדמנות הקודמת של ניוקאסל תודות למשחק הרגל המעפן שלו. השוער הכי אוברייטד אי פעם.
כל כך מקווה שמוסקרדו לא יבחר להגיע לפסז׳ כמו שהדיווחים אומרים. זה ילד עם כשרון גדול מאוד, חבל שיהרס שם.
בנתיים יאנג בויז מובילה 2 על הכוכב האדום, מתבאס עבור בכר. מהשנייה שהוא עבר לשם ראיתי בזה קידום על פני מכבי חיפה, אבל בפרופורציה הרבה יותר הגיונית. כאילו שכחו שמכבי עצמה הדיחה אותם, וכמה הפרגון לאיצטדיון שלהם מוגזם (בסהכ מנהרה עם ריח של שתן). מעבר לזה, זה שם בפרספקטיבה כמה מכבי חיפה של העונה שעברה הייתה אדירה (בקנה מידה של דרג ד/ג) ומהבית הזה אולי גם היינו מסיימים במקום השלישי (זה לא שיאנג בויז גם איזשהי אימפריה).
יאנג בויז היתה יותר טובה מהכוכב גם בסרביה. אני לא רואה את המשחק אבל לא מפתיע שהם בדרך לניצחון בבית. סביר להניח שבכר יפוטר מאוד בקרוב אם התוצאה לא תשתפר שם. קמפיין גרוע שלהם. מעניין אם מכבי ת"א יחתימו אותו. אני יודע שיש לו שאיפות לאמן קבוצה יותר גדולה מהכוכב באירופה אז אסור לו לחזור לארץ. אבל זה לא יהיה פשוט. אולי הנבחרת? הכי ריאלי.