אתה יכול לשמור את האשך אצלך, אין לנו מה לעשות איתו. והתסריט שאסף העלה הגיוני לגמרי, זה שזה לא קרה הרבה זה פשוט כי לא היו הרבה סיטואציות כאלה, לא כי הטבע האנושי הוא כזה נפלא.
אתה צודק, אבל נניח דקה 70 אינטר תוביל 0:2 ויהיה תיקו בין ריאל לגלדבך, זה לא כזה מופרך שהן יתחילו להתמסר ביניהן
נראה לי בפעם הראשונה בהסטוריה קבוצה גרמנית עולה בהרכב על טהרת הזרים. לפחות באירופה. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
"האיום האדום"| בצרפת חוששים מאוד מקבאני שכצפוי פותח בהרכב מנצ'סטר יונייטד (שער "לאקיפ"). תארו לכם שהוא כובש את השער שמדיח את הפיינאליסטית מהמפעל?| בצד השני, קיליאן אמבפה לא כבש כבר שבעה משחקים בליגת האלופות, רצף בלתי נתפס, האמת שתומאס טוכל מעבר לכך שאמר "אין לי הסבר" הוא דווקא השתמש בבצורת הזו כהסבר למצב הקבוצה בליגת האלופות. מאז שאמבפה וניימאר הגיעו, הצרפתי שיחק 41 משחקים יותר מהברזילאי ו-234 בסך הכל בקבוצה ובנבחרת ומנסים לשמור עליו, הוא סובל מעומס. אני חושב שטוכל כמובן צודק אבל הבעיה של הקבוצה שלו היא...שאין ממש קבוצה. אין מנהיג, מסתמכים יותר מדי על יכולת אישית ואין רענון. מרקיניוס גם צריך לשחק מאחורה משום שלא הגיע מחליף מספיק טוב לטיאגו סילבה. לא הייתי רוצה להיות תלוי במרקו וראטי שפצוע או עושה במכנסיים במשחקים הגדולים. די מאריה באמצע נפלא ורץ המון אבל 50\50 הוא לא, זה עבד בריאל לפני שבע שנים כשלצידו צ'אבי אלונסו שלא זז מהאמצע וגם מודריץ' בשיאו.
לרונאלדו נורא היה חשוב לנוח נגד בנוונטו, משחק סופר קריטי ליובה שפגע במאבק האליפות שלה קשות. למה הוא שמר את הכוחות? כצפוי למשחק נגד קייב, משחק חסר כל חשיבות. כלומר בשביל אוהדי יובה, לא בשביל רונאלדו. לו יותר חשוב לתחזק את שיא השערים בצ'מפיונס מלסייע לקבוצה שלו. כי מבחינתו יש רק רונאלדו רונאלדו ורונאלדו. שנה הבאה הוא יעבור לסיטי וכבר ישכח שהוא שיחק בכלל ביובה.
לא המשחק הזה נגד דינמו קייב סופר-קריטי ולא משחק נגד בנוונטו בסוף חודש נובמבר. אפשר להגיד על רונאלדו הרבה דברים - הוא אוהב לשחק, ותמיד, ורוצה לנצח. פירלו אמר שהייתה שם אי נוחות מסוימת. אז מה אם רונאלדו אוהב את ליגת האלופות? לפחות בשעה טובה אתה מודה שאתם תלותיים בו, וגם ברונאלדו, בזמן שמילה רעה על דיבאלה היהלום לא תוציא מהמקלדת שלך לעולם (הלוואי והיה דופק עונה עם 35 גולים). הגיעו שחקני התקפה בקיץ ואני עדיין לא כל כך מבין מה פירלו רוצה מיובנטוס. לא מזלזל בפציעות ובהיעדרויות בעיקר בחלק האחורי אבל אין קשר מרכזי עם נוכחות, ראביו זה לא מספיק. איזה כיף לראות מנצ'סטר יונייטד - פריז סן ז'רמן. כדורגל התקפי, אני אוהד נייטראלי (נוטה קצת לטובת הצרפתים), לא לוקח ללב אחרי אתמול. בגדול לא אוהב את ה"שיטה" של סולשיאר לוותר על הכדור נגד יריבה שבעצמה מוותרת על הכדור, הגיע הזמן שמנצ'סטר יונייטד תתחיל לשחק כדורגל גם בלי מתפרצות, יש לה איכות לכך, יש לה מוסרים טובים לעומק. פ.ס.ז' ממש נהנתה להגיע לרחבה אבל השתעשעה, אמבפה במצב אחד, כך הרגיש לי - חיפש את הגול בכוח אבל לפחות ניימאר הבקיע. מאוד-מאוד-מאוד מופתע מהספסול של די מאריה.